Rörmokare i Stockholms län

En rörmokare, eller VVS-montör som det heter i dess korrekta benämning, hjälper dig med allt som har med vatten och avlopp att göra i ditt hem. De fixar allt från att lägga rör vid nybygge eller renovering till att byta packning i en kran som droppar. Hitta en uppskattad rörmokare i Stockholms län här på Reco.se!

VVS står för värme, ventilation och sanitet vilket kort och gott summerar rörmokarens arbetsuppgifter. Idag kräver många värme- och kylanläggningar koppling till vattensystemet, tänk till exempel värmegolv, bergvärme och luftkonditionering. Dock utför en kunnig VVS-montör även rörläggning och rörinspektion samt mindre jobb som byte av kranar eller installation av till exempel disk- eller tvättmaskin.

Det finns ett fortsatt underskott på duktiga hantverkare, som VVS-montörer, i världen och så råder det också brist på rörmokare i Stockholms län. Det kan därför vara knepigt att hitta en rörmokare på kort varsel i ditt närområde.

Försök vara ute i god tid, men om olyckan skulle vara framme och det är total kris: vi har listat de bäst rekommenderade rörmokarna i Stockholms län för att du snabbt och lätt ska kunna hitta någon som kan hjälpa dig.

Rörmokare
Upplands-Bro  (1 st)

Topp 25 rörmokare i Stockholms län

• Rörmannen i Bromma AB

1,504 omdömen
    Vi på Rörmannen i Bromma AB är din lokala rörmokare! Vi utför installationer och service både åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
    Daniel H
    Daniel H: Smidiga att ha att göra med. Bytte mjukstartare på min värmepump utan problem.
  • Ulf V
    Ulf V: Väl utfört arbete med flera bra tips om skötsel av värmepumpen som fick service. Tydligt pris och toppentrevlig personal. Som vanligt alltså, det känns alltid tryggt med Alvis!
  • Solna Relining Service / VillaVVS

442 omdömen
    Välkommen till Villa VVS & Solna Relining Service AB - Med kostnadseffektiva metoder ser vi till att rena dina rör på plats!
    Birgitta H
    Birgitta H: Ett fantastiskt fint bemötande redan från första kontakt . Vårt hus var i starkt behov sv Relining hade vi förstått vid upprepade stopp i avlopp . Malin som energikniippe gör att vi får till oss hur materialet arbetar och hela resan blev tydlig för .oss . När vi kommer till de personer som gjorde själva jobbet och som avslut lämnsde allt snyggt och städat efter sig ger vi 💯 % . Fantastiskt team !!! Tack till er alla !
  • Säkra Rör Och Bygg

323 omdömen
    Bred och hög kompetens, din säkra partner när det kommer till VVS!
    Annelie T
    Annelie T: Trevliga, professionella, snabba. Allt fungerade toppen!
  • Svensk Spoltjänst AB

546 omdömen
    24h jour för VVS-problem och rörspolning! Vi jobbar i Gävle och Uppsala. Välkommen till Spoltjänst!
    Philippe S
    Philippe S: Högtrycksspolning av avlopp. Tjänsten utfördes Proffsigt, i tid, med trevlig o positiv attityd!
  • VVStrygg Norden AB

343 omdömen
    Välkommen till VVStrygg Norden AB - Vi sätter stopp för stoppet i dina avloppsrör!
    Jakob S
    Jakob S: Vi hade ett akut behov av att göra en relining en avloppsledning. VVSTrygg gav en offert och genomförde arbetet enligt plan på ett mycket professionellt sätt.
  • Stockholms RÖR & VVS AB

325 omdömen
    Välkommen till Stockholms rör & VVS AB - Ring oss för snabb hjälp inom VVS. Vi kan vara på plats inom en timme!
    Ingemar B
    Ingemar B: Duktiga och trevliga. Kommer att använda igen när det behövs!
  • Stadens spolservice AB

119 omdömen
    Gustav S
    Gustav S: Väldigt punktlig, seriöst intryck, snabb och kunnig. Bokade förebyggande spolning av villa, sköttes galant. Rekomenderas varmt om ni vill ha spolning av fastighet av ett proffsigt företag som arbetar effektivt och städar fint efter sig innan avetablering.
  • Vi hjälper dig installera och serva värme- och kylanläggningar. Välkommen!
    Ian B
    Ian B: Väldig bra service. Hjälpsamma, tillmötesgående och mycket god dialog. Själva installationen och hantverksjobbet gick väldigt smidigt kan varmt rekommendera dem.
  • IVT-värmepumpar, rörinstallationer samt felsökning av rör och avlopp. Välkommen!
    Lena H
    Lena H: Snabba svar, trevligt bemötande och mycket hjälpsamma. Topppenjjobb. Kan verkligen rekommendera dem!!
  • Värma Norden AB

147 omdömen
    Mattias E
    Mattias E: Beställde en service av vår luftvärmepump, som även installerades av Värma för 2 år sedan. Kände mig trygg med att personen som utförde servicen var kunnig och noggrann i sitt arbete. Mycket nöjd!
  • Rörbussen Akutservice AB, med över 40 år i branschen ger vi dig den service du förtjänar. Fasta priser på småjobb under dagtid. Välkommen att ringa oss på 08 747 77 10.
    Peter H
    Peter H: Bra service. Trevligt bemötande och kunnig tekniker. Vi hade problem med värmepump som hade brakat och vi hade 12 grader i huset. Hjälpte oss med att lokalisera felet på värmepumpen så att vi snabbt kunde få hem rätt reservdelar.
  • Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • Johnny A
    Johnny A: Byte av avstängningsventiler vid vattenmätaren Arbetet ser väl utfört vad jag kan bedöma, men kom en och en halvtimme efter utsatt tid och försvann iväg mitt under arbetet utan att meddela varför ,vilket gjorde att det hela tog lång tid då vi var utan vatten i huset
  • Marie F
    Marie F: Lösningsorienterad, lite envis när ”hålet” egentligen var för litet för kranen. Fixade till det på ett mycket bra sätt. Trevlig och kunnig! Kan verkligen rekommendera Morgan! Vi lär höras igen ☺️
  • Din Lokala Hjälpreda AB Lidingö

188 omdömen
    Helena H
    Helena H: Toppenteam, trevliga, pålitliga och gjorde en bra jobb! Rekommenderar varmt
  • Jour Eliten Sverige AB

867 omdömen
    Behöver du snabb hjälp med rören? Vi hjälper dig 24 timmar om dygnet när du vill. Ring för snabb service av någon av våra kompetenta rörtekniker.
    Susan H
    Susan H: Vi var i en akut tjänst under påsken och googlade upp företaget. I ett dödsbo läge var detta en skänk från ovan av allt som sker i och med detta. Allt från första samtalet till pannan på plats tog 1 dag. Jag har bara lovord om företagets agerande och service !!! Kommer rekomendera detta till släkt & vänner. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
  • Söker du rörmokare i Vallentuna med omnejd? Vi på Ronqvist Rör har erfarna, utbildade och noggranna rörmokare, redo att vara på plats när du behöver det.
    Hilton P
    Hilton P: Super trevlig och hjälpsam. Gjorde röret till teknikrum och värmepump för poolen.
  • Spolvision AB

117 omdömen
    Stopp i avloppet? Spolvision AB hjälper dig med all sorts spolning. Vi är proffs i branschen och arbetar säkert och miljövänligt. Välkommen att kontakta oss!
    Per N
    Per N: Anlitade Spolvision när vi hade stopp i avloppet. Snabb service, fasta priser och trevligt bemötande.
  • Villarelining

170 omdömen
    Lars V
    Lars V: Vi beställde relining av Villarelining efter en bra och tydlig genomgång. Vi begrep vad som skulle göras och inte minst vad vi skulle betala. Tiderna hölls, såväl starttid som tid för genomförande.Arbetet genomfördes på ett utmärkt sätt. Artigt och trevligt fick vi svar på våra frågor. Högsta betyg! Av genomgången efteråt förstår vi att vårt avlopp är i skick som nytt. Dessutom städade de och gjorde snyggt efter sig. Vi är så nöjda. Lars och AnnaLena Vestergren Bromma
  • Qviberg Bygg & Design AB

46 omdömen
    Robert V
    Robert V: Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening
  • Jouren 24

129 omdömen
    Adam R
    Adam R: Jobbet gjorde och allt är bra. Däremot är fakturan lite hej kom och hjälp mig. Man får ett avtal med ett belopp, och en faktura med ett annat. Sen blir man utskälld och dumförklarad för att man inte förstår skatteregler eller bokföring av moms. Nja. Jag vidhåller att skriver man under ett avtal är det de som gäller. Men enlig ägaren är jag en idiot som inte fattar nånting.
  • Vi har jourberedskap för stopp i avlopp och andra akuta situationer rörande avloppssystem. Utför även planerad rensning och underhåll av avlopp samt stamspolning. Välkommen!
    Johan N
    Johan N: Har anlitat Stockholm Avloppssanering flertal gånger och de är väldigt korrekta och pålitliga. De har även rimliga priser i jämförelse med andra företag i branschen. /Johan
  • Byggest

139 omdömen
    JOHANNA B
    JOHANNA B: Här har ni ett företag att lita på! Från första stund som jag hörde av mig till Byggest och igenom hela renoveringen av vårt badrum har vi känt oss i trygga händer. Då vi aldrig renoverat ett badrum tidigare så har frågorna varit många och vi har alltid haft någon som svarar på våra funderingar. Mycket duktiga, snabba och kompetenta hantverkare som kan sitt jobb. De håller ordning och städar och vill inte vara ivägen, fast jag sa flera gånger att det är okej. Vi är mer än nöjda och anlitar gärna Byggest igen, om det skulle behövas!
  • Lindqvist & Engström AB

200 omdömen
    Välkommen till ett byggföretag med bred kompetens, rätt utbildningar och certifikat som vill göra ditt unika projekt till verklighet!
    Stockholms Studentbostäder S
    Stockholms Studentbostäder S: Vi anlitade Lindqvist & Engström för att bygga en terass på ett plåttak, vi hade problem med vattenavrinningen av taket vilket dem löste utan problem. Allt ifrån kontakt till avslut har gått snabbt och smidigt! Kan varmt rekommendera Lindqvist & Engström till alla och vill även passa på att hylla deras anställda!
123...10