Solnord AB

www.solnord.se
  • BadgeFiveYears
  • BestInSweden2025
4.4

Välkommen till Solnord och gratulerar att du är ett steg närmre solenergi. Vi hjälper dig att spara och tjäna pengar med solenergi, samtidigt som du investerar i miljön och framtiden. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att ta kontroll över din elkonsumtion. Produkter: Solceller, växelriktare, energilagring,...

522 omdömen om Solnord AB

Sedan starten hos Reco 2021

Pelle G
Skrev om Solnord AB

Positiv säljare, bra priser o problemfri installation

Erik H
Skrev om Solnord AB

Vi hade en kunnig och trevlig installatör som verkligen brydde sig om våra behov vid genomförandet. Arbetet utfördes snabbt och kontrollerat så valet av Solnord Halland kändes tryggt och säkert.

Christer T
Skrev om Solnord AB

Installatiutonen som gjordes 2023 skulle åtföljas av en genomgång och manual. . Någon genomgång blev det. Eftersom de var försenade var jag inte hemma när de avslutade installationen. Manualen jag fick var på engelska och var avsedd för installatörer och tekniker enligt vad som stod på den. BEGREP ingenting av den. Efter mycket tjat fick jag en manual på svenska som var 15 år gammal och som också var avsedd för installatörer. Har fortfarande ingen manual som jag kan använda. Har goofglat en massa och fått en del hjälp...

Kent J
Skrev om Solnord AB

Genom ett trevligt besök.. De upplevde över mina förväntningar.. Vi köpte solceller med batterier.

Thomas L
Skrev om Solnord AB

Allt på plats både på taket och batteriet i källaren och i full gång när nu solen lyser så det är full rans ännu bättre i sommar lhoppas jag...

Anders F
Skrev om Solnord AB

Allt fungerade perfekt, offert, leverans och installation.

Örjan L
Skrev om Solnord AB

Det tog lång tid från beställning tills att anläggningen var driftad. Dessutom tycker jag att informationen om hur jag skulle säga upp elavtal för att kunna gå över till Flower kunde vara bättre. Jag har haft fel på växelritaren flera gånger och fast jag har frågat vad felet berott på har jag inte fått något svar. Batteriet har dessutom laddats ur i stort sett helt trots att en begränsning på 20% ska finnas!

Oa A
Skrev om Solnord AB

Vi är otroligt nöjda med Solnord! Från första kontakt till färdig installation har allt fungerat smidigt och professionellt. Kommunikationen har varit enkel och tydlig, och teamet har alltid varit tillgängligt för att svara på frågor och ge vägledning. Personalen är både kunnig och pålitlig, och vi kände oss trygga genom hela processen. Materialen som används är av högsta kvalitet, och vi märker redan hur effektivt våra solceller producerar energi. Installationen sköttes snabbt och snyggt, och de lämnade allt i perfekt...

Ulf S

Bra service Trevlig personal Marknadsanpassade priser

Svar från Solnord AB

Hej Ulf, Stort tack för att du tagit dig tid att recensera oss. Vi önskar dig massor av sol och sparade kilowattimmar i många år framöver!

Fredrick L
Skrev om Solnord AB

Hög kvalitet på arbete samt mycket lyhörda för kundens önskemål även under själva installation, använder väl beprövade produkter till rimlig kostnad. Service har jag ingen erfarenhet av, då systemet fungerat klanderfritt sen installationen. Kan rekommendera företaget med gott samvete. Fredrick Nynäshamn

Svar från Solnord AB

Tack Fredrick för din recension och uppdraget att låta oss på Solnord hjälpa dig. Vi hoppas och tror att service inte skall behövas framöver, men skulle det dyka upp minsta fråga så vet du var vi finns. Allt gott! /Vännerna på Solnord

Tomas S
Skrev om Solnord AB

Glada, trevliga, serviceinriktade, prisvärda men lite långsamma. Får mycket bra service även efter installationen är klar. Helhetsintrycket är mycket mycket bra 👍

Svar från Solnord AB

Tomas, Tack för att du tagit dig tid att recensera oss. Vi tar till oss av din feedback men hävdar att det viktigaste är att allt blir bra - och inte att det går fort. Kul att du är nöjd i stort med service, bemötande och pris. Allt gott!

Lasse L
Skrev om Solnord AB

Bra service, på telefon. Vore bra om servicefolk kunde mer om produkter dom säljer.

Svar från Solnord AB

Tack Lasse för att din recension. Ibland är nya produkter på marknaden nya även för oss på Solnord. Vad jag kan kan skall ditt system trumma på fint idag och vi önskar dig mängder av sparade kilowattimmar i många år framöver. /Teamet på Solnord

Markus Z
Skrev om Solnord AB

It was an absolut chatastroph how the managed the project. Here a view facts: Planed for 6 weeks -> achieved in 6 months (missed the summer) Planed to have max 3 days at home -> end was 11 days seted up appointments Cable installation quality -> 3 times own rework Roof top quality was good! Constantly coordinating and managing my self instead of the project lead. But ad the end I got at least an discount and an appology from the Manager. And at the end, the system is running how it is suppose to be.

Svar från Solnord AB

Hi Markus, We can only agree with you that the process for you was not as smooth as it usually is for our customers. We have taken action on the problems we discussed on the phone with the project lead and electrical team in your area. We also compensated you for the extra time you spent and for missing the solar production during the summer. We can also see that the system is working perfectly fine today and for many years to come. Wishing you the best! /Manager at Solnord HQ.

Waqas S
Skrev om Solnord AB

professionell och mycket skicklig, ingen dold kostnad. helt fantastiskt, värt pengarna,

Svar från Solnord AB

Stort tack Waqas för din recension och uppdraget att låsa oss hjälpa dig! Du vet var vi finns när det är dags för större energilager :-) /Vännerna på Solnord

Siwert S
Skrev om Solnord AB

Tryggt och bra bemötande kan verkligen rekommenderas

Svar från Solnord AB

Siwert, Stort tack för uppdraget att låta oss hjälpa dig. Att ni upplever oss som trygga och att vi gett dig ett gott bemötande gillas. Vi på Solnord önskar dig mängder av sol!

Magnus B
Skrev om Solnord AB

Snabba och kunniga och trevligt bemötande från handläggning till sista skruv monterad.

Svar från Solnord AB

Stort tack för din fina recension!

Robert L
Skrev om Solnord AB

Säljkontakt (Susanne) var jättebra och proffsig. Minus = Dåligt jobb av elektriker som felborrade vid flertal tillfällen, vilket ledde till att jag var tvungnen att efterlaga och de gjorde heller inget snyggt jobb. Fick dessutom en bluffaktura från er, vilket ledde till att jag fick betala sista fakturan två ggr

Svar från Solnord AB

Hej Robert, Först och främst: Tack för förtroendet att låta oss hjälpa dig. Kul att vi gett ett bra intryck från sälj och projektering. Tyvärr blev din resa med oss långt ifrån Solnords normalt höga standard och tillbakalutade kundresa för dig. Detta både på grund av anledningar vi kan och inte kan påverka. Solnord har inte skickat någon bluffaktura och heller inte tagit betalt två gånger. Detta är utrett enligt oss då vi menar att din mejl med största sannolikhet blivit kapad. En polisanmälan är också upprättad...

Joakim B
Skrev om Solnord AB

Från första kontakten till färdigställande av paneler och batteri är jag riktigt nöjd. Kommunikation, bemötande, kunskap och service. Bara ++ Proffs helt enkelt. 💪💪

Svar från Solnord AB

Hej Joakim, Stort tack för din fina recension och förtroendet att låta oss hjälpa dig att ta kontroll över klimatpåverkan och elräkning. Vi önskar dig mängder av sol i Jämtland!

Peter J
Skrev om Solnord AB

Bra pris. Lokala underentreprenörer, höll både budget och planering. Jobbade säkert. Allt gott

Svar från Solnord AB

Stort tack för din recension. Vi på Solnord önskar dig mängder av sol och producerade kilowattimmar i många år framöver!

Anders L
Skrev om Solnord AB

Markanläggning. Trevligt bra informativt bemötande. Sen blev det 3-4 månaders försening pga leveransproblem men det gjorde inte så mycket utan löste sig bra. Efter installation och påbörjad produktion ingen introduktion till de något svårbegripliga apparna. Ingen uppföljning efter uppstart. Men på det hela taget nöjd med det hela i kontrast mot övriga solpanel företag jag varit i kontakt med i samband med offerter etc.

Svar från Solnord AB

Anders, Tack för din fina recension. Förseningen ser jag beror både på väder och leverans av marksystemet som vi normalt inte lagerför. Sådant händer ibland men vi uppskattar ändå dialog och att du tycker att det löst sig bra. Jag ser att ni saknar introduktion kring apparna och kommer att be ansvarig projektledare att kontakta dig för att höra vad vi kan förtydliga. Allt gott! /Vännerna på Solnord

Anki K
Skrev om Solnord AB

Bara positivt, bra jobb och snabb återkoppling när jag haft frågor.

Svar från Solnord AB

Stort tack för din fina recension Anki!

Lars N
Skrev om Solnord AB

Väldigt rörig, slarviga! Ingen besked innan dom kommer=dålig kommunikation! Fel montage av kablar, skräp över allt. Otydligt att jag måste fixa extra wifi mellan centralerna. Fortfarande fel på app med temp på 27 gr.

Svar från Solnord AB

Hej Lars, Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Efter avstämning med dig igår från vår lokala projektledare i ditt område verkar allting fungera som det ska och ni hade inget att anmärka på. Kanske skrevs recensionen i all hast innan tekniken var på plats. I vilket fall är vi glada för förtroendet och önskar dig massor av sol!

Kari V
Skrev om Solnord AB

Jag tycker Solnord gav mig svar på alla mina frågor ,och fullföljde sitt uppdrag till 100% dessutom fick jag en bestående trygghet för om nåt skulle hända i framtiden ..jag fick även personlig service kontakt .

Svar från Solnord AB

Hej Kari! Tack för din recension och uppdraget att låta oss hjälpa dig igen!

Anders O
Skrev om Solnord AB

Har haft en positiv upplevelse av Solnord sedan första kontakten. Engagerad, tillgänglig och kunnig säljare gjorde att den sammansatta upplevelsen blev jättebra. Vi installerade solceller, batteri och elbilsladdare i Sundsvall. Jag upplevde också att det fanns en relativt bra lokalkännedom och installatörer som var kunniga och intresserade av att göra ett bra jobb. På grund av synk med ett takbyte så blev det några gånger ändringar i planeringen vilket gick otroligt smidigt i kontakten mot Solnord. Ett bra jobb allt som allt!

Svar från Solnord AB

Stort tack Anders för förtroendet att låta oss hjälpa dig! Vi önskar dig mängder av sol i Sundsvall. /Vännerna på Solnord

Lage W
Skrev om Solnord AB

Har fungerat bra. ar fungerat bra. Installationen gjordes i sept och därefter har jag haft anledning att ha kontakt.

Svar från Solnord AB

Hej Lage, Tack för förtroendet. Kul att läsa att allting fungerat bra. Har du minsta fråga framöver når du oss enkelt via mejl eller telefon. Allt gott! /Vännerna på Solnord

Nikolaos M
Skrev om Solnord AB

Från början till slut så var de oerhört professionella och otroligt hjälpsamma. Vi kände oss aldrig oroliga utan vi blev väldigt väl omhändertagna av alla so vi kom i kontakt med på Solnord. Från första besöket då de gick igenom allt till den slutliga påkopplingen av anläggningen så var alla väldigt trevliga och professionella. Nu - ett halvår efter installationen så är vi jättenöjda!!!

Svar från Solnord AB

Nikolaos, Superkul att läsa din recension! Vi är stolta och glada över att ha fått hjälpa dig att ta kontroll över elkostnad och klimatavtryck i många år framöver! /Dina vänner på Solnord

Tommy H
Skrev om Solnord AB

Beställde solceller och batterier i dec-23, installation fungerade först juli 24, och var då tvungen ta bort ett batteri då de inte lycksdes koppla ihop med checkwatt som var anledningen till skaffa allt för tjäna lite extra på balansera elnätet.Dåligt med svar och tvungen påminna för få svar. Även utskälld av elkillen då frågade varför ej fungerade…

Svar från Solnord AB

Hej Tommy, Vi är besvikna över att vi inte kunnat ge dig normal service enligt Solnord-standard som normalt är hög. Eftersom att ni beställt solceller av oss tidigare känner ni till att ribban normalt är hög. I och med tekniskt strul med aggregator och ersättning som vi på Solnord tyvärr inte kan påverka förstår vi din frustration. Tack för visat tålamod. Vi har nya rutiner för hur vi erbjuder och vad vi erbjuder för tillägg till våra befintliga kunder idag.

Tony B
Skrev om Solnord AB

Perfekt från första kontakt till färdig anläggning

Svar från Solnord AB

Tack för fin recension och uppdraget att få låta oss på Solnord hjälpa dig!

Lars G
Skrev om Solnord AB

Trevlig montör som bemötte os bra. När allt var monterat så försvann han. Jag hade trott och och ville att han skulle komma och mer noga gått igenom funktionen och appen till anläggningen av solceller och batteri. När jag sökte honom hade han slutat på företaget, han hänvisade mig till en trlefonkontakt, men jag får dåliga svar på mina frågor! Jag skulle vilja att någon mer direkt ihop med mig gick igenom mina frågor och anläggningen.

Svar från Solnord AB

Hej Lars, Om någon i vår personalstyrka slutat är du alltid varmt välkommen att kontakta vår lokala franchisetagare eller huvudkontoret. Enklast når du oss på info@solnord.se. Vi besvarar gärna dina frågor om anläggningen. Jag kan tyvärr inte se ditt telefonnummer. Mejla oss gärna på support@solnord.se så bestämmer vi en tid för att hjälpa dig. /Joacim, operativ chef, Solnord

Bengt H
Skrev om Solnord AB

Helt Ok, förutom att det tog lång tid att åtgärda en felaktig installation av den sk smartmetern. Hyfsat lätt att få kontakt med, men lite svårare att få prata med rätt kompetens.

Svar från Solnord AB

Hej Bengt, Tack för din recension. Vi tar till oss av din feedback. Jag ser i vår tidigare kommunikation att din mätare bettett sig märkligt och att vi haft svårt att tyda felet då ingen förbrukning kunnat ses. Din anläggning är nu igång och fungerar som den ska. Har du minsta fundering i framtiden hjälper vi dig enklat via support@solnord.se Allt gott! /Vännerna på Solnord

Roy H
Skrev om Solnord AB

Hej. Jag beställde 16st solceller samt 8kw likriktare från solnord. Fick från början ett vänligt bemötande. och därefter inga påträngande kontakter,utan fick i lungn och ro tänka över mitt beslut innan beställning. Leveransen kom i tid och monteringen gick utan några större problem. Systemet startades upp för 6 månader sedan och har fungerat utan problem sedan dess. På grund av ett bra bemötande konkurenskraftigt pris och bra kvalitet på material och montering kan jag rekommendera Solnord . Mvh.Roy Hansson.

Svar från Solnord AB

Roy, Superkul att läsa din recension. Vi hoppas att du minst lika nöjd idag och önskar dig mängder av sol nu till våren. Det är extra glädjande att läsa att vi prickat i de flesta steg som är viktiga för oss från offert till driftsatt anläggning och överlämning. Kul också att vi har ett konkurrenskraftigt pris. Att vi har bra kvalitet på produkterna tycker vi också. Allt gott från dina vänner på Solnord!

Bo V
Skrev om Solnord AB

Solnord var snabba med besök på platsen. Vilket var det som gjorde att jag anlitade dom. Montörerna som installerade panelerna gjorde en bra installation. Samma för elektrikern som installerade invertern, han gav även bra support efter installationen. När anläggningen sedan skulle kompletteras med batteri och optimerare så var Solnord inte intresserade. Svarar inte ens på mail.

Svar från Solnord AB

Hej Bo, Superkul att läsa att du är nöjd med det vi fått uppdraget att hjälpa dig med. Installation av solceller för att producera egen el. Det verkar som att något blivit tokigt när du sedan vill ha hjälp med utbyggnad och installation av energilager och försökt nå oss via mejl. Mejla oss gärna på info@solnord.se så ska vi säkerställa att du får hjälp direkt. /Teamet på Solnords huvudkontor

Rickard L
Skrev om Solnord AB

Bra och snabb service. Köpte solceller och ett batteri. Det ända som saknas är uppföljning efter att man har haft anläggningen ett tag.

Svar från Solnord AB

Hej Rickard, Tack för en fin recension och uppdraget att låta oss hjälpa dig. Vi stämmer gärna av med dig att allting är till belåtenhet. Vi har dessutom riktigt bra erbjudanden på utbyggnad av energilager idag. Vi kommer att kontakta dig nu under början på detta år för att stämma av att du är nöjd, att anläggningen fungerar som den ska och berätta mer om detta. /Vännerna på Solnord

Tibor V
Skrev om Solnord AB

Kunskaps nivån var lite för låg på installatör. Har smartmätare och batteri, ser att jag inte utnyttjar anläggningen rätt. På sommaren så laddas batteriet ut efter lunch och inget kvar till kväll o natt när jag kommer hem. På vintern så kan man tycka att man laddar batteriet på natten och utnyttjar på dagen, men så är det inte, laddas max 10%. Fick en handbok på engelska som är för tung för min del. Köpte en 6kw anläggning med batteri och en smartmätare med installation.

Svar från Solnord AB

Hej Tibor, Tack för din recension. Om du vill ha hjälp med att ställa in ditt batteri så mejla oss på support@solnord.se Vi erbjuder också ett serviceavtal där vi håller dig i handen lite extra för att hjälpa dig igång för att du själv ska kunna styra systemet framåt. /Solnord Support

Sonny L
Skrev om Solnord AB

Hej! Installationen fungerade skapligt, möjligtvis var det oerfaret folk som jobbade med takinstallationen. När elektrikern skulle montera ihop allt, så var det första gången han jobbade med detta system, så det blev ett par resor innan han fick ihop det. blev inte avsyning och överlämning med instruktioner av app mm, tycker jag blev bristfällig, men lite telefonsupport, så löste det sig. När elbolaget kom för avsyning/besiktning, var systemet påslaget mot nätet redan, dom var inte helt nöjd med det. tycker att systemet...

Svar från Solnord AB

Hej Sonny, Tack för din recension. Det stämmer att det var bland de första gångerna med ett nytt system för elektrikern hos dig, men någon gång ska vara den första för att lära sig :-) Vi supportar dig gärna från huvudkontoret kring dina frågor och erbjuder idag också ett serviceavtal. Mejla oss gärna på support@solnord.se. /Vännerna på Solnord

Stefan H
Skrev om Solnord AB

Mycket bra kundbemötande före, under och efter installation. Speciellt viktigt känns den sista delen för mig. Att priset sedan var betydligt lägre än någon konkurrent gör det hela ännu enklare!

Svar från Solnord AB

Stefan, Kul att läsa din fina recension. Vi verkar ha prickat in full pott i alla led. Vi önskar dig mängder av sol till dina solceller och energilager framöver!

Håkan N
Skrev om Solnord AB

Trevlig försäljare och sedan proffsigt utfört arbete. Det var trevliga installatörer också. Allt har fungerat felfritt första 6mån.

Stor tack för uppdraget och fina ord! Allt gott, Vännerna på Solnord

Daniel H
Skrev om Solnord AB

Blev bemött på ett mycket trevligt och proffsigt sätt. Hade höga förväntningar och de levde upp till dem. Köpte solceller och batteri. Snabb installation och enligt offert. Kört anläggningen i 6 månader och allt fungerar som det ska.

Svar från Solnord AB

Daniel, Stort tack för din recension och uppdraget! Kul att vi lyckats pricka in alla rätt. Vi önskar dig mängder av sol kommande halvår och många år framöver också!

Harry H
Skrev om Solnord AB

Jag blev bra bemött av Solnord i anbudsskedet men efter att vi betalat anläggningen var det svårt att få kontakt med Solnord. Hade stora förväntningar men dom rasade fort. Montaget på taket och batteriet mm gick bra. Vi har i dags datum den 27/11-24 inte fått något serviceavtal som utlovat.

Svar från Solnord AB

Harry, Det glädjer oss att det fungerat bra vid anbud, projektering, montage och installation. Att anläggningen är rätt installerad, fungerar som den ska och är säker är viktigt. Det verkar som att vi inte lever upp till dina förväntningar vad gäller "after sales". Detta reder vi gärna ut med dig så att du känner dig helt nöjd. Mejla oss gärna på support@solnord.se så ska jag personligen se till att vi reder ut vad du saknar. /Joacim, operativ chef, Solnord

Christer S
Skrev om Solnord AB

Trevliga montörer, lätta att prata med, Använde skyddsutrustning ilket jag hört att det fuskas med

Svar från Solnord AB

Stort tack för förtroendet att låta oss hjälpa dig ta kontroll över elräkning och klimatavtryck. Att våra montörer jobbar säkert är A och O för oss. /Teamet på Solnord

Lennart P
Skrev om Solnord AB

Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete

Svar från Solnord AB

Lennart, Kul att läsa. Tack för recension och uppdraget. Vi önskar dig mängder av sol!

Kjell J
Skrev om Solnord AB

Snabbt och smärtfritt. Förutom några leveranser som vi fick bära in pga en dålig chaufför.

Svar från Solnord AB

Hej Kjell, Kul att läsa att allting fungerat bra i stort. Ibland händer det att chaufförer från de olika speditörerna inte kommer på utsatt tid eller att väder och vind ställer till det. Vi strävar ständigt efter att kunna leverera och installera så smidigt som möjligt och tar till oss av detta. Kul ändå att du ger oss 5/5! /Vännerna på Solnord

Henrik W
Skrev om Solnord AB

Ett mycket bra bemötande från början till slut. Installation sköttes enastående av Tim och Tuva, deras fantastiska jobb förhöjde helheten.

Svar från Solnord AB

Henrik! Superkul att läsa. Vi skickar kudos till Tim och Tuva och önskar dig mängder av sol i Gävleborg! /Vännerna på Solnord

Karl T
Skrev om Solnord AB

Solnord installerade solceller på taket på vårt hus. Utfördes till stor belåtenhet. Av olika skäl fungerade inte kontakten med kommunen helt problemfritt när det gällde det slutliga godkännandet. Men det var en mindre betydande detalj.

Svar från Solnord AB

Hallå Karl, Vi är glada att läsa att installationen utfördes till stor belåtenhet. Vi önskar dig mängder av sol!

Egon H
Skrev om Solnord AB

Alltid ett mycket föredömligt bemötande från Solnords egen personal. Själva monteringen och bemötandet från den inhyrda personalen var tyvärr ej bra, men där ska man ha tagit aktion i ärendet, som jag förstått. Jag hade stora förväntningar på både leverans och genomförande, samtidigt förstod jag tidigt att det fanns moment som inte Solnord hade makt över. Som t e x e.ons krångel med tillstånd mm. Jag beställde en markbunden anläggning med 24 paneler och 10kWh lithiumbatteri, det tog (alltför) lång tid att få allt...

Svar från Solnord AB

Hej Egon, Kul att läsa att du i stort är mer än nöjd och rekommenderar oss vidare. Tyvärr har du helt rätt i att vi tagit action på vissa moment som inte nått "Solnord standard". Vi har också haft en del moment som vi inte kunnat påverka som tyvärr gjort att det dragit ut på tiden för dig. Vi skickar varma hälsningar till Andy och Thomas och önskar dig mängder av sol! Vi hörs när det är dags att bygga ut energilager! /Dina vänner på Solnord

Ulf K
Skrev om Solnord AB

Bra pris. Lätt att få kontakt med. Svårt att komma åt appen

Svar från Solnord AB

Ulf, Kul att vi hade ett bra pris och att du tycker att vi är lätta att få kontakt med. Om du har svårt att komma åt appen så mejla oss gärna på support@solnord.se så ska vi se om vi kan hjälpa dig på något vis.

Thure T
Skrev om Solnord AB

Jag bemöttes väl av Solnord AB. Att det fungerar som Solnord AB har lovat 60m² Solpanel 24 st .färdig installerat.

Svar från Solnord AB

Stort tack för din fina recension. Vi gläds åt att du är nöjd med hur hela processen fungerat. Du är mer än välkommen att höra av dig när det är dags att bygga ut energilager. /Teamet på huvudkontoret

Jarmo N
Skrev om Solnord AB

Mkt bra och snabb service utförd i rätt tid Städat undan snabbt efter sig också Svara snabbt på telefon vid frågor och tilläggs jobb

Svar från Solnord AB

Jarmo, Med trevliga och förstående kunder blir det extra lätt att ge bra service. Vi önskar dig allt gott! /Vännerna på Solnord

Göran K
Skrev om Solnord AB

Mycket bra Att ha och göra med Tim med personal var bara positivt

Svar från Solnord AB

Tim med team tackar ödmjukast!

Lars-erik K
Skrev om Solnord AB

Solnords försäljare var kunnig och kunde svara på alla mina frågor. Han var snabb med återkoppling vid frågor och funderingar som jag hade. Förväntningarna var höga eftersom jag även hade kontakt med andra solcellsföretag. Solnords samtlig personal levde upp till förväntningarna, trevliga och hög kompetens. Så min upplevelse av Solnord är så pass hög att jag har rekommenderat dem till andra grannar som har köpt anläggningar också. Så jag har köpt 26 st solpaneler och ett 10kwh. batteri från Huawei.

Svar från Solnord AB

Lars-Erik, Glädjande läsning på alla sätt och vis. Du vet var vi finns när det är dags för utbyggnad av energilager :-)