Solnord AB

Solnord AB

www.solnord.se
  • BadgeFourYears
4.4

Välkommen till Solnord och gratulerar att du är ett steg närmre solenergi. Vi hjälper dig att spara och tjäna pengar med solenergi, samtidigt som du investerar i miljön och framtiden. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att ta kontroll över din elkonsumtion. Produkter: Solceller, växelriktare, energilagring,...

480 omdömen om Solnord AB

Sedan starten hos Reco 2021

Henrik W
Skrev om Solnord AB

Ett mycket bra bemötande från början till slut. Installation sköttes enastående av Tim och Tuva, deras fantastiska jobb förhöjde helheten.

Karl T
Skrev om Solnord AB

Solnord installerade solceller på taket på vårt hus. Utfördes till stor belåtenhet. Av olika skäl fungerade inte kontakten med kommunen helt problemfritt när det gällde det slutliga godkännandet. Men det var en mindre betydande detalj.

Egon H
Skrev om Solnord AB

Alltid ett mycket föredömligt bemötande från Solnords egen personal. Själva monteringen och bemötandet från den inhyrda personalen var tyvärr ej bra, men där ska man ha tagit aktion i ärendet, som jag förstått. Jag hade stora förväntningar på både leverans och genomförande, samtidigt förstod jag tidigt att det fanns moment som inte Solnord hade makt över. Som t e x e.ons krångel med tillstånd mm. Jag beställde en markbunden anläggning med 24 paneler och 10kWh lithiumbatteri, det tog (alltför) lång tid att få allt...

Ulf K
Skrev om Solnord AB

Bra pris. Lätt att få kontakt med. Svårt att komma åt appen

Thure T
Skrev om Solnord AB

Jag bemöttes väl av Solnord AB. Att det fungerar som Solnord AB har lovat 60m² Solpanel 24 st .färdig installerat.

Jarmo N
Skrev om Solnord AB

Mkt bra och snabb service utförd i rätt tid Städat undan snabbt efter sig också Svara snabbt på telefon vid frågor och tilläggs jobb

Göran K
Skrev om Solnord AB

Mycket bra Att ha och göra med Tim med personal var bara positivt

Lars-erik K
Skrev om Solnord AB

Solnords försäljare var kunnig och kunde svara på alla mina frågor. Han var snabb med återkoppling vid frågor och funderingar som jag hade. Förväntningarna var höga eftersom jag även hade kontakt med andra solcellsföretag. Solnords samtlig personal levde upp till förväntningarna, trevliga och hög kompetens. Så min upplevelse av Solnord är så pass hög att jag har rekommenderat dem till andra grannar som har köpt anläggningar också. Så jag har köpt 26 st solpaneler och ett 10kwh. batteri från Huawei.

Lars J
Skrev om Solnord AB

Köpte solfångare. Leverans och elinstallationen dröjde väl länge. Bra kontakt med säljare och trevliga installatörer. Jag är nöjd.

Milanca S
Skrev om Solnord AB

Den bästa elektrikern Bra för samarbete.

Peder W

Fungerade bra proffsigt utförande

Naemi B
Skrev om Solnord AB

Bra kontakt med säljare som gav ett flexibelt och seriöst intryck. Allt funkade bra!

Anders Ö
Skrev om Solnord AB

Seriöst bemötande,, snabb och professionell installation. Dock problem med uppkopplingen mot appen för att kunna följa produktion och förbrukning. Tappar dagligen kontakten och kräver omstart. Första halvåret har paneler och batteri fungerat mycket bra.

Mats K
Skrev om Solnord AB

Väldigt bra rakt igenom från säljare till leverans och support. Allt har fungerat perfekt. Det är lätt att komma i kontakt med företaget inte en massa krångel med knapptryck och väntetider. Supporten är över all förväntan. Kan bara rekommendera detta företag. Mats i Nyköping

Lars-Olov J
Skrev om Solnord AB

3:dje företaget jag kontaktat angående solceller och batteri. Dom kom ut och kollade läget på plats, förklarade vad som behöver göras. Fick offert som jag godkände och dom löste installation, pappersjobb etc enkelt o bra. Fått bra support efter installationen när jag haft frågor. Bara positivt från min sida.

Thomas H
Skrev om Solnord AB

Jag blev bemött på ett trevligt sätt och dom följde vad dom lovade och inga förseningar är än så länge nöjd med allt

Göran D
Skrev om Solnord AB

Det var helt perfekt jobbet var välgjort och snyggt Det enda jag inte är riktigt nöjd med är appen till solenergin att den inte finns på svenska. Konkurrenter har ofta det på svenska

Lars Ö
Skrev om Solnord AB

6.4 kW solcellsanläggning utan batterier. Man höll inte lovade tider helt, för övrigt bra bemötande. Solnord levde i stort upp till förväntningar, förutom lovade tider.

Ove S
Skrev om Solnord AB

Bästa tänkbara företag.bra leverans och bemötande kanon bra.högsta betyg. Trevlig personal

Nils E
Skrev om Solnord AB

Mycket bra support i alla delar av processen. Smidig installation med egna installatörer och elektriker.

Helena R
Skrev om Solnord AB

Bra bemötande vid första möte med genomgång, och framtagande av offert samt kalkyl. Efter vi fått offert med installationskosnad samt kalkyl skriftligt. Solnords installatörer höll tidsplanen, samt informerade även att godkännade var klart med nätägare. Så när anläggningen var monterad och klar för driftsättning så fungerade allt som det skulle. Kan verkligen rekommendera SolNord, vi är mycket nöjda. Leif Reinemar

Josef H
Skrev om Solnord AB

Solnord levererade men behöver se över vilka de samarbetar med. Personal som hjälpte dem tog inte ansvar gjorde installationer som inte blev rätt, svara inte på service behov. När ärendet väl hamna hos Solnord egen personal så löste sig mina problem.

Agneta Ö
Skrev om Solnord AB

Mktfint bemötande.Kunniga o villiga att berätta om allt vi undrade över. Jättetrevliga ungdomar som man gärna rekommenderar!

Lena M
Skrev om Solnord AB

Jag blev bemött på ett bra o trevligt sätt. Förväntningarna blev som jag tänkt. Med solpanelerna, fick jag lägre elkostnader. Från 2800 kr till 730kr. Jag är mycket nöjd.

Sandra Carolina B

Bra bemöta, förväntades fungerande solpaneler vilket vi fick. Tyvärr fick vi justera lite då det blev borrhål där det inte skulle vara. Vilket gjorde att vi fick mer jobb genom att spackla/putsa och måla. I stora hela är vi nöjda😊

Roland B
Skrev om Solnord AB

- Bra bemötande - Sänka elkostnaden, miljöskäl - Solceller, snabb och bra montering, Appen har fungerat mycket dåligt

Martin S
Skrev om Solnord AB

Installation till stor del bra och tidsram hölls inom rimlighet (några veckor försenat). Anläggning fungerar som den ska. Montörerna som installerade tillmötesgående. Det som inte sköts bra är åtgärder efter besiktning. Vägrar komma ut att åtgärda det som på förhand var överenskommet - att besiktningsanmärkningar skulle åtgärdas. Inte stora saker, så det är en förvånande inställning att inte kunna lägga några timmar extra. En varningflagga för mig. Jag skulle tveka att anlita om jag inte var väldigt bra påläst och...

Jonas H
Skrev om Solnord AB

Allt har fungerat till 100% och vi har inte behövt engagera oss i anmälningen till EON.

Fredrik P
Skrev om Solnord AB

Installerade solcellsanläggning med växelriktare och batteri. Jobbet utfördes väl och snyggt installerat. Solnord var trevliga och lyhörda under hela projektet. Tackar! Fredrik

Krister B
Skrev om Solnord AB

bra bemötande förväntningarna blev infriade batterigrup, omriktare, installation allt ok.

Nicola S
Skrev om Solnord AB

Det tog tid att få installation som sedan dock gick smidigt. När det nu är problem med gränssnitt till simanläggningen är det dock svårt med service och ansvarstagande.

Mats P
Skrev om Solnord AB

Vi köpte en solcellsanläggning med tillhörande 10 kW batteri. Batteriet skulle hanteras av Checkwatt. Köpet baserades till stor del på den korta återbetalningstiden som skulle uppnås genom intäkter från Checkwatt. Offert, order och installation gick smidigt. Solcellsdelen har fungerat utan problem från start. Batteridelen har hela tiden dragits med olika tekniska problem. Vissa har kunnat åtgärdas snabbt, medan andra blev åtgärdade nyligen efter ca 6 månaders drift, efter påtalande från oss som kund. När det...

Börje A
Skrev om Solnord AB

Installationen funkade mycket bra och trevlig personal. Men att köpa ett batteri för ca 48000 kr och man skulle erhålla en ersättning på ca 10000 till 25000 kr,detta är en bluff ersättning som jag har erhållit är ca 600 kr på ett halv år. Man kan inte sälja med denna lockelse om stora ersättningar

Ilker A
Skrev om Solnord AB

allt gick givetvis bra, offert, planering, leverans, installation mm. sedan när det visar sig något fel eller problem som uppstår är solnord inte villig att åta sig att åtgärda. när installation skett, januari 2024 för min del, och betalt försvinner de och du kan inte få tag på de. det kan man glömma. då sitter du med en icke korrekt fungerande teknik som du inte förstår dig på och betalt höga summor och ständigt förlorar mer pengar. finns utan tvekan företag som har bättre kundomsorg. i samtal med kundservice fick jag inte ens avsluta min mening innan samtalet lades på.

Svar från Solnord AB

Hej Ilker, Tråkigt att du har haft en dålig upplevelse av Solnord men är glad att vi äntligen fått ordning på din anläggning. Tveka inte att höra av dig vid minsta fråga och önskar dig en skön sommar.

Mats J
Skrev om Solnord AB

Mycke trevligt bemötande av alla inblandade säljare, projektledare, och alla killar som installerade Lev. och installation fungerade helt enl. plan, trots att det var 63st solpaneler som monterades på tak i januari Efter lite problem vid uppstart av anläggningen har det fungerat perfekt och på 6 månader gett mig 14.000kwh Jag kan varmt rekommendera Solnord för lev och installation av solanläggning

Bo E
Skrev om Solnord AB

Fint montage och hjälpsam personal.

Roberth B
Skrev om Solnord AB

Riktigt bra service från början till slut. Proffsiga!

Janos J

Mycket nöjd med hela upplevelsen .Från säljare till Installatörer.🙏

Mårten E
Skrev om Solnord AB

Fin personligt bemötande och lyhördhet.

Svar från Solnord AB

Hej Mårten, Stort tack för din fina recension!

Tomas L
Skrev om Solnord AB

Snabb proffsig installation höll utlovad tid. Mkt bra bemötande av solnord. Kan varmt rekommenderas. Tomas

Svar från Solnord AB

Tomas, Tack igen för uppdraget och kul att du vill rekommendera oss vidare!

Jan M
Skrev om Solnord AB

Jättefin och smidig installation.

Svar från Solnord AB

Hallå Jan, Stort tack för uppdraget att låta oss hjälpa dig och kul att du också lämnat en recension. Vi önskar dig mängder av sol!

First-Name L
Skrev om Solnord AB

Efter många om och men, har man börjat inse att man har kunder i Norrbotten också. Vi har haft stora problem med leverans, och fysisk support, men nu verkar det ordna sig. Dom har tydligen en montör/tekniker närmare på gång, så nu finns det hopp om bättring. När vi väl fått grejerna i ordning fungerar dom bra. Och hjälp med justeringar fungerar direkt. Återstår att se vad som blir av den fysiska supporten. Dom är för övrigt inte de enda som har haft problem med fysisk support till oss i Norrbotten.

Lars B
Skrev om Solnord AB

Solnord var snabba, trevliga och tillmötesgående. Svarade på alla frågor i rimlig tid och har på det hela taget motsvarat alla förväntningar

Andreas A
Skrev om Solnord AB

Vi hade problem med störande högfrekvent ljud från växelriktaren från dag 1. Solnord har varit väldigt svåra att få tag på, undvikit att svara, fördröjt diskussion och generellt sett inte sett det som sitt ansvar att åtgärda problemen. Detta trots att man garanterade att växelriktaren kan installeras inomhus utan att det medför störande ljud. Som det är nu kan barn och ungdomar inte gå in i tvättstugan utan att störas av högfrekvent och jobbigt ljud.

Tommy H
Skrev om Solnord AB

Jättenöjd när jag köpte solpaneler för 3 år sen och rekommenderade Solnord AB varmt till vänner och bekanta. Men när jag nu köpte Batteri för att använda stöd tjänster, fanns inte kompetensen på samma sätt tyvärr. Vet att det är främst CW och ens BA som gör en besviken på en dålig investering. Men Solnord besvarar inte ställda frågor eller lyckas förmedla ens frågor till CW. Varken säljare eller kundsupporten besvarar mail, kundsupporten är svår att få tag i och besvarar heller inte ställda frågor eller ringer upp när man...

Lars-Erik W
Skrev om Solnord AB

Mycket nöjd! Enkelt och smidigt. Alla pratar svenska. Installerade en anläggning med 32st paneler i 4 strängar fördelat på garage och hus med två växelriktare samt batteri på 10KWh. Anläggningen tuggar på bra med ca 75KWh en solig dag. MHA batteriet ligger jag på egentillverkad el runt 95%.

Svar från Solnord AB

Hej Lars-Erik, Kul att läsa att din anläggning levererar så fint!

Maths J

Snabb offert. Bra utfört arbete. Allt enligt förväntan

Svar från Solnord AB

Tack Maths för din recension. Härligt att vi uppfyllt dina förväntningar. Vi önskar dig mängder av sol!

Jari johannes S

Vi beställt solceller,bil laddare förberedd för batterier Instalation så klart . Montörerna för solceller bara haft kontakt per telefon .Allt har gått som förväntad. Bra kommunikation med Solnord under hela planeringen . Trots bara telefonkontakt tycker jag att kontakten varit jätte bra. Lättsamma personer göra med tycker vi .Har inte så stora förväntningar igentligen men när det kostar ska det vara rätt och snyggt gjort .Det blev det här kan inte klaga på något .Elektriker ska göra det sista i morgon honom har vi träffat...

Svar från Solnord AB

Stort tack för din fina recension!

Peter N
Skrev om Solnord AB

Jobbet blev gjort för sent. Jag fick själv rätta till en del saker i installationen. Dålig support efteråt.

Patrik S
Skrev om Solnord AB

När jag skulle ta steget att installera solceller så hörde en duktig energirådgivare av sig ifrån Solnord. Fick bra information, snabb hjälp & information!

Svar från Solnord AB

Hej Patrik, Stort tack för din fina recension. Vi önskar dig mängder av sol!