Tog in Solstråles för ett mindre el-arbete i båda badrummen. Kommunikationen var tydlig och dom var snabbt på plats. Installationen utfördes på ett mycket proffsigt sätt och kostnaden var exakt enligt överenskommelsen. Hade fakturan mottagen redan nästa dag. Solstråles El Gräv kommer absolut vara ett företag jag kontaktar nästa gång jag behöver hjälp med el!
Solstråles El Gräv Entreprenad AB
Solstråles El Gräv Entreprenad AB är ett familjeföretag som sedan 1991 utfört olika tjänster inom el och gräv. Vi har över 30 års erfarenhet, är registrerade hos Elsäkerhetsverket samt har egen behörighet inom el och gräv. Med detta kan vi garantera högkvalitativa och säkra tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi utför...
7 omdömen om Solstråles El Gräv Entreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2024
Stort tack för din recension Andreas!
Snabbt på plats och proffsigt arbete, tack Tomas!
Stort tack för din recension Karin! Hälsningar Tomas.
Trevliga och duktiga elektriker, Mathias och Tomas. De var lätt att sammarbeta med dem när jag gjorde om min lägenhet i kungsholmen. Tack för hjälpen mvh Magnus
Stort tack för din recension Magnus! Vi löste de utefter dina speciella önskemål å de vart riktigt bra. Mvh Mathias å Tomas
Mycket bra entreprebadsfirma med mycket god kommunikation och kundbemötande! Jag upplevde att dom var närvarande och lyhörda från början till slut på mitt projekt där jag anlitade denna firma för diverse markarbeten Det märktes att dom sätter kunden i fokus och vill att kund alltid är 100 % nöjd innan dom lämnar ! Tack för gott samarbete! // Andreas
Stort tack för din recension Andreas! Våran stora ambitioner är att leverera på topp i allt vi gör och att de är tillsammans som skapar resultatet. Hälsningar Mathias å Tomas.
Jag kan inget annat än varmt rekommendera Solstrålens El Gräv Entreprenad AB. Mathias och Tomas som jag har kontakt med är båda två mycket skickliga elektriker som har god kommunikationsförmåga och prestationsförmåga. Söker ni elektriker, anlita dessa killar.
Tack för recensionen Daniel! Vi har gjort flera projekt ihop nu och fler blir de, Att samarbetet fungerar så bra är att vi ger 100 procent i allt vi gör.
Grym elektriker som löser alla problem !
Tack för dina fina ord Landi! Ja du har satt oss i dem mest knepiga situationerna å vi har löst dem alla tack tack du har mitt nr.
Solstråles El o Gräv Entreprenad levererade 100% av vad vad vi beställde av dem. Trevliga, kom alltid på utsatt tid o levererade varje gång. Vi är så nöjda att vi tog kontakt med just det företaget. Kan verkligen rekommendera dem!
Tack för dem fina orden recensionen Susanne å de är precis som vi vill leva upp till, tack tack hälsa Gray å Välkommen åter.