Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

4.3

6 omdömen om Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Karin Marianne S
Skrev om Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Anna är en mycket sympatisk och godhjärtad person som har stor erfarenhet av att hjälpa människor i sorg! Hennes Årsprogram Hela din sorg var till stor hjälp för mig när jag hade fastnat i en komlicerad sorg efter att ha drabbats av många olika komplexa förluster under en kort tid. Jag kände mig väldigt ensam i min sorg och behövde någonstans att ta vägen med min emotionella smärta. Hos Sorglinjen fann jag precis det onlineforum som jag sökte! Vilken skillnad den här utbildningen har gjort för mitt inre mående! Idag...

Svar från Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Tack för din detaljerade beskrivning. Så mycket fantastiskt vi upplevt tillsammans. Lycka till på din väg! /Anna

Kristina G
Skrev om Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Sorglinjen, Anna förändrade mig och mitt liv idag mår jag väldigt bra! tack vare att jag gick kurs på Sorglinjen. Jag rekommenderar att man gör arbetet och bli fri från sorgen! Jag känner mig lyckligt lottad som fått hjälp av Anna tack mvh Kristina

Svar från Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Det var en ära att få ha dig med! Tack/Anna

Lena N
Skrev om Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Anna Parfa Fantastisk vilket arbete du gör och hjälper människor i sorgbearbetning. Jag har själv gått kurs/ utbildning i sorgbearbetning. AnnaParfa är ett proffs, då menar jag proffs 🥰🤗

Tack Lena för ett så fint omdöme. MVH/Anna

Rasmus D
Skrev om Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Otroligt okänslig människa. Ignorerade helt min historia & försökte bara sälja på en dyr gruppaktivitet på 25000kr och när jag inte ville gå med på detta hävdade hon att jag inte ville ha hjälp att bearbeta min sorg och kommer fortsätta må dåligt för att jag vill må dåligt. Förväntade mig att kunna dela min historia och få hjälp med sätt att bearbeta sorgen, inte bli nervärderad och puttad till att förbinda mig i dessa aktiviteter för 25000kr där fasta tider gäller. Tider som alla människor inte hinner på grund av jobb och...

Senga Åsa Wolfciara O
Skrev om Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Din kurs och ditt upplägg har gjort att jag har gått från sorg och smärta till glädje och harmoni. Lär mig fortfarande nya saker om mig själv varje dag och kommer att gå din kursledar-utbildning för att sprida din kunskap vidare. Tack och farväl, Anna!

Svar från Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Jag ser fram emot att du också får ta hand om fina kursdeltagare, det är så fint att få sprida denna kunskap vidare. Tack! /Anna

Annicka J
Skrev om Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

På ett varsamt och strukturerat sätt lotsar hon dig igenom din sorg/förlust, hon lär ut hur du hanterar dina känslor . Jag är numera otroligt glad att jag vågade, för i våra hjärtan finns mer mod än i vår hjärna

Svar från Sorglinjen Science Journalist Anna Parfa

Tack fina Annicka! Det är verkligen sant att det finns mer mod i hjärtat än i hjärnan. Ett mycket klokt uttryck. Kram/Anna