Vi är tacksamma som ni har löst problemet och ni är snabbt
Spolio Göteborg AB
Välkommen till Spolio Göteborg AB! Vi har alltid beredskap dygnet runt och utför nästan alla former av avloppsrelaterade arbeten. Kundupplevelsen är viktigt för oss på Spolio, vi jobbar dagligen med fastighetsbolag, VVS-bolag, BRF:er och privatpersoner. Alla kunder är lika viktiga för oss. Vi startade 2020 och alla på företaget...
255 omdömen om Spolio Göteborg AB
Sedan starten hos Reco 2023
Köpt spolning av stopp i avfallsrör Bra och snabb service
Very appreciated and great thanks for the help!
Kunniga, trevliga och bra service. Rekommenderas varmt!!!
Kan bara med några ord säga att vi är jättenöjda.. Fint bemötande , snabb service 👍😎
Kanon bra, snabbt och enkelt vid beställning och på plats👍
Trevlig kille som var här har inget att klaga på
Effektiva , professionella och mycket trevliga.
Jag behövde hjälp med att spola mitt köksavlopp och fotografera rören. Trevlig kundmottagare. Tydlig prissättning. Mycket snabb service, spolbilen kom inom ett par timmar vilket var mer än jag hade förväntat.
Snabba på plats ordnade med problemet . Toppen
Hej Raji, Tack för omdömet! Hoppas du får en fin dag!
Trevligt bemötande och snabb service. Trevlig personal som svarade på alla frågor. Toppen!
Hej Eva-Lena, Tack för de fina orden! Ha en fin dag
Jag är väldigt nöjd med bemötande och det arbete ni har utfört
Hej Gun, Tack för omdömet, hoppas att ni klarar er utan avloppsproblem efter att vi åtgärdade de inträngande fogtätningarna. Ha en fin dag
Mycket bra bemötande och arbete av Simon.. Fick hjälp samma dag som jag kontaktade Spolio för stopp i röret från köket.
Hej Merja, Simon kämpade på bra med stoppet, hoppas att ni klarar er utan problem i framtiden! Ha en fin dag
Stopp i avloppet under julhelgen ringde många företag de var dyra och inte särskilda hjälpsamma, man blir stressad när det bubblar upp i avloppet i källaren då sätter man sig och ringer den första spolfirma man hittar ! hade stopp i avloppet ca 3 år tidigare kom ihåg att jag hade fått tag i Spolio de var väldigt hjälpsamma De är kunniga förklarar hur man undviker stopp i rören tar fram det billigaste alternativet för åtgärder hjälper till och städa bort gegget från golvet. Tack för snabb åtgärd och vänlig personal Med vänliga hälsningar Tuuli Daryabegard
Hej Tuuli, Tack för den fina recensionen! Det värmer att höra att våra tekniker har gjort ett bra jobb, framförallt att de hjälpt till med städning. Vi vill ju helst inte att det ska synas att vi varit på plats när vi lämnar ett jobb. Hoppas du får en fin dag
Mycket bra. Var på plats i god och utförde ett förträffligt arbete som vanligt.
Hej Lennart, Tack för omdömet, vi håller tummarna att ni klarar er utan framtida problem med avloppet! Ha en fin dag
Toppen! De löser problemet. Är snabba och serviceinriktade.
Hej Fredrik, Tack för de värmande orden :) Ha en fin dag
Enkelt att beställa med trevligt bemötande , snabbt på plats och hittade felet på en gång och åtgärdade det . Bra med återkoppling efter åt
Hej Daniel, Tusen tack för de fina orden, hoppas du får en trevlig dag!
Trevlig. Väldigt noga med sitt utförande. Rekommenderas varmt!
Hej Maria, Tack för de fina orden! Hoppas du får en fin dag
Vi har haft Spolio hos oss vid ett par tillfällen. De har haft ett proffsigt bemötande och levt upp till våra förväntningar. Mycket trevliga personer att ha att göra med dessutom, kan varmt rekommendera dem.
Hej Jonathan, Tusen tack för omdömet! Hoppas att ni klarar er från läckage i framtiden :) ni vet vart vi finns om ni behöver hjälp igen. Ha en fin dag
Trevligt och snabb åtgärd. Återkopplar bra
Hej, tack för omdömet! Ha en fin dag
Kompetenta och duktiga. Fixade min dränering genom högtryckspolning så den blev som Ny!
Hej Kerry, Tack för omdömet, hoppas det blir bra med grävningen nu till våren! Ha en fin dag
Kommer direkt! Jättebra bemötande och god kunskap.
Hej Sara, tack för de värmande orden :) Ha en fin dag
Väldigt trevligt bemötande! Snabb hjälp fin service 👍🏼😊🙏🏼
Hej Helena, tack för omdömet och de fina orden :) Ha en fin dag
Bra firma som är lätta att samarbeta med.
Hej, tack för omdömet! Ha en fin dag
Jag beställde en filmning av mina dagvattenledningar! Som vanligt levererade Spolio en förstklassig tjänst! De är trevliga och serviceinriktade! Har aldrig blivit besviken!
Hej Gunnar, Tack för de fina orden! Hoppas ni kan få ordning på dagvattensystemet snart, om inte så vet du vem du kan ringa. Ha en fin dag
Spolio hjälpte oss med att filma dagvatten och dränering. Vi rekommenderar den varmt, de är trevliga, punktliga och kompetenta.
Hej Ola, Tack för de fina orden, hoppas arbetet med grävningen blev bra! Ha en fin dag
Kom snabbt, var flexibla gällande tidbokning, väldigt kunniga och snabb återkoppling på åtgärd.
Hej Martin, Tack för de fina orden! Hoppas ni nu klarar er utan avloppsbekymmer i framtiden! Ha en fin dag
Löste nästan det jag önskade om. Var en sak som dem inte kunde göra som jag behövde hjälp med, som står på deras bil som dem inte kan göra.
Hej Anders, Vi ska såklart försöka vara mer tydliga i telefon gällande våra tjänster och hoppas att du hör av dig igen om du skulle få problem i framtiden! Ha en fin dag
Fungerade perfekt , jag är nöjd
Hej Esa, Tack för de fina orden! Ha en fin dag
Mycket bra servicenivå. Hjälpsamma och trevliga. Gör snyggt efter sig. Rekommenderas varmt! Hälsar Göran K
Hej Göran, Kul att höra! Vi håller tummarna att ni slipper framtida stopp men skulle det nu ske igen nästa november så är Jonatan redo :) Ha en fin dag
Beställde spolning av avlopp i kök. De var snabba och gjorde ett väldigt bra jobb med att både spola och göra rent vattenlåset. Det var snyggt och prydligt efter dem också.
Hej Magnus, Tack för omdömet, Simon är en redig kille och det är kul att höra att han gör ett bra jobb! Ha en fin dag
Trevligt bemötande från första kontakt till utfört uppdrag. Dessutom utförde de jobbet mycket noggrant med bra resultat. Rekommenderas.
Hej Håkan, Tack för de fina orden, hoppas att avloppet fortsätter fungera som det skall! Ha en fin dag
Bra återkoppling och snabb service
Hej Per, Tack för omdömet! Ha en fin dag
Trevlig service och tydlig förklaring. Tack!
Hej Pernilla, Tusen tack för omdömet :) Ha en fin dag
Mycket bra gjort. Trevligt och proffsigt bemötande. Det var andra gången Jonatan A var här. Vill gärna ha honom igen vid en eventuell nästa gång.
Hej Bert, Vi hoppas såklart att ni ska slippa mer problem med dagvattenledningen men skulle något ske så dyker Jonatan gärna upp igen! Ha en fin dag
Proffsigt och bra på alla sätt. Hon kunde sitt jobb.
Hej Margareta, Tack för de fina orden, Nathalie är riktigt duktig! Ha en fin dag
Vi hade fått stopp i ett avlopp. Bemötandet vid telefonkontakten var trevlig och hjälpsam. Inget bekymmer med snabb åtgärd. Vi har fått hjälp av företaget tidigare och var då nöjda. Så när problem uppstod var det naturligt med att vi tog ny kontakt med er. En yngre medarbetare kom enligt överenskommelse. Ringde när han var på väg. Han var positiv och hjälpsam och gjorde jobbet noggrant. Nu hoppas jag vi slipper problemet.
Hej Birgitta, Tack för de fina orden! Wille är en riktig stjärna, det håller vi med om. Ha en fin dag och hoppas att ni klarar er utan problem i framtiden
Bra service och hjälpsamma fast att jag hörde av mig med kort varsel.
Hej Therese, Tack för omdömet, det är bara att höra av dig igen om ni behöver hjälp igen! Ha en fin dag
Trevlig och duktig kille . Kom snabbt efter jag ringde. Bara positivt.
Hej Peter, Tack för de fina orden, jag ska framföra detta till Wille! Ha en fin dag
Bra och snabb service och trevligt bemötande.
Hej Anders, Tack för orden, ha en fin dag!
Grym service och proffsigt bemötande!
Hej Joel, Tack för de fina orden, bara att höra av er ifall ni har fler frågor eller funderingar! Ha en fin dag
Inga konstigheter. Kom på avtalad tid och spolade rent. Blir det stopp igen så vet vi vilka vi ringer.
Hej Håkan, Kul att höra men vi håller tummarna att du slipper! Ha en fin dag
Grymma, rekommenderar starkt!
Hej Benin, Tack för orden! Hoppas att ni får ordning på avloppet, om inte så vet ni vart vi finns :) Ha en fin dag
Snabbt, proffsigt Enkel och korrekt faktura
Hej Jarl, Tack för de fina orden, ha en fin dag!
Snabb service , väldigt trevlig personal Utförde uppdraget perfekt Nöjd kund
Hej Peter, Tack för orden, vi håller med om att Simon är mycket trevlig! Ha en fin dag
Snabb och smidig kontakt och proffsigt utfört jobb av trevlig medarbetare
Hej Niklas, Tack för de fina orden, jag ska meddela Kevin detta :) Ha en fin dag
Kom i rätt tid o ringde innan Snabbt arbete och gick igenom alla avlopp mycket trevligt bemötande
Hej! Tack för orden, kul att höra att vår tekniker var trevlig :) Ha en fin dag
Snabbt och proffsigt utförande.
Hej Ali, Tack för omdömet! Ha en fin dag
Bra service och kunniga! Lättillgängliga på telefon. Kan verkligen rekommendera företaget.
Hej Linda, Tack för de fina orden! Ha en fin dag
Det gick bra med spola rent dagvatten brunn.
Hej! Vad skönt att det gick bra, det var en smidig beställning ni gjorde när vi var på mässan :) Ha en fin dag