Rörmokare i Västra Götaland

Topp 25 rörmokare i Västra Götaland

• Spolio Göteborg AB

249 omdömen
    Tuuli D
    Tuuli D: Stopp i avloppet under julhelgen ringde många företag de var dyra och inte särskilda hjälpsamma, man blir stressad när det bubblar upp i avloppet i källaren då sätter man sig och ringer den första spolfirma man hittar ! hade stopp i avloppet ca 3 år tidigare kom ihåg att jag hade fått tag i Spolio de var väldigt hjälpsamma De är kunniga förklarar hur man undviker stopp i rören tar fram det billigaste alternativet för åtgärder hjälper till och städa bort gegget från golvet. Tack för snabb åtgärd och vänlig personal Med vänliga hälsningar Tuuli Daryabegard
  • Raimo R
    Raimo R: Trevlig mottagande och bra service
  • VVS Group AB

66 omdömen
    Alf R
    Alf R: Mycket professionellt till rimligt pris.
  • Brunnsbo Rör AB

42 omdömen
    Artan Z
    Artan Z: Vi anlitade Brunnsbo Rör AB för en totalrenovering av både kök och badrum i en lägenhet. Jag uppskattade deras pålitlighet och yrkesskicklighet. Arbetet utfördes enligt överenskommen tidsplan och de visade god förståelse för de specifika kraven i projektet. Samarbetet fungerade smidigt och kommunikationen var tydlig, vilket underlättade för oss att hålla projektet på rätt spår. Slutresultatet levde upp till våra förväntningar och jag ser fram emot att arbeta med Brunnsbo Rör AB igen i framtida projekt.
  • Martinez Totalentreprenad erbjuder dig en effektiv totalentreprenad i Göteborg!
    Carin K
    Carin K: Skulle totalrenovera mitt badrum och tog in offerter från ett antal badrumsspecialister däribland Martinez Totalentreprenad som jag sedan valde utifrån ett antal parameter. Jag är mycket glad över mitt val då uppdraget utfördes utan anmärkning (och jag är noggrann och pedant) och Martinez har gett mig ett fantastiskt fint badrum. Allt från första kontakt tills det var klart flöt på jättebra och jag som kund uppdaterades kontinuerligt med bilder och status, vilket var toppen. Offerten var tydligt uppspecad och konkurrenskraftig i pris, tidplan hölls, kommunikation fantastisk och hantverkarna var noggranna och kunde verkligen sitt jobb. Jag rekommenderar varmt Martinez vid badrumsrenovering och kommer anlita dem igen om jag ska renovera fler badrum.
  • Ytterby Rör AB

71 omdömen
    Välkommen till Ytterby Rör AB - Vi har kunskapen, personliga servicen och erfarenheten som krävs för att du som kund ska bli nöjd. Detta har vi fått svart på vitt sedan 1976.
    Sten L
    Sten L: Mycket bra!! Trevlig personal som kunde sitt jobb och hjälpte oss så snabbt de hann.
  • Johansson & Landström AB

38 omdömen
    Alehall A
    Alehall A: Alltid trevliga, seriösa i det dom tar på sig. Betalar sina kostander i tid. Sammanfattningsvis, bäst i alla aktiviteter.
  • Bammo Bygg & Fastighet

22 omdömen
    Dijana B
    Dijana B: Bammo Bygg och Fastighet har varit fantastiska vid varje tillfälle de hjälpt oss. Snabb återkoppling, punktualitet och problemlösning är deras styrka. Vi är supernöjda med deras service och ser fram emot fortsatt samarbete.
  • Nelleke H
    Nelleke H: Beställde underhållsplan och fick snabbt och trevligt bemötande!
  • OSKAR S
    OSKAR S: Fungerat mycket bra, duktiga och pålitliga!!
  • Vitvarudelen.se

12 omdömen
    Karl Ö
    Karl Ö: Långsam, om ens någon leverans efter en vecka. Inget svar på chat, och ett telefonnummer utan abonnent.
  • Christian J
    Christian J: Jag är väldigt nöjd med Ställets Rörläggeri. Jag bor i HSB Ripan och behövde installera diskho, kran och diskmaskin. Jag har hört att rörmockare alltid har mycket att göra så jag förväntade mig att det kunde ta tid för dem att kunna komma. Men när jag ringde och fick jag prata med en trevlig kille som kunde hjälpa mig att boka ett datum för jobbet redan där i första samtal. Det kunde dessutom planeras in tidigare än vad jag förväntade mig. Fick sedan förslag för tid på datum som jag kunde bekräfta via sms samt skickade lite kompleterande uppgiter via sms för rot-avdrag. Rörmockaren som kom var trevlig i sitt bemötande, kompetent och såg till att allt blev bra installerat. Han säkerhetställde och såg till att lådan under diskhon gick in utan bekymmer när kopplingarna var klara. Nöjd med att de kunde komma så snabbt som de gjorde. Nöjd med bemötande både i bokande och utförande av arbete. Nöjd med arbetet. Allt som allt väldigt nöjd. Rekommenderas 5/5
  • Gunilla W
    Gunilla W: Jag kan verkligen rekommendera Gbgs El o rörjour; vänliga, hjälpsamma och kunniga. De kom snabbt o reparerade värmepannan som slutat fungera, speciellt tack till Håkan denna gång.
  • ULF L
    ULF L: Proffsiga och väl genomförda installationer.
  • Per Henrik H
    Per Henrik H: Fick löst en ny vattenpump samt nya kopplingar till egen brunn på tomten. De var ute dagen efter jag ringde och tittade på arbetet. Ny pump beställdes och de var på plats senare i veckan och löste allt på bara en halvdag, imponerande!
  • Daniel L
    Daniel L: Mycket proffsiga och trevliga killar, rekommenderas!
  • Fredrik A
    Fredrik A: Ringer på morgonen om en köksblandare som gått sönder. En rörmokare kommer en timma senare, med en ny blandare och monterar. Får fakturan och blandaren är billigare än vad jag kan hitta på nätet. Inga påslag för akut utryckning. Världsklass.
  • Kalle S
    Kalle S: Har installerat en bergvärmepump. Fungerar perfekt.
  • Victoria D
    Victoria D: Mycket trevlig personal och häftig kaffe automat på kontoret, söt tax.
  • Gunnar S
    Gunnar S: Mycket trevliga och servicen är outstanding....
  • Jacob alexander B
    Jacob alexander B: Den bästa vvs jag stött på på många år. Rekommenderar starkt!! Han gör jobbet även om det är trångt och mörkt! /Småkullavägen 26
  • Stellan S
    Stellan S: Mycket Bra och personligt bemötande1 Min pelletspanna la av och när jag fick kontakt med Krister så fixa han så att jag omgående fick instalerat bergvärme. Ett 110% arbete, och inga problem med inkörning. Sedan hör han av sig då och då för att kolla att jag är nöjd och inte har några problem. Ett företag som inte är svårt att rekomendera. stellan ståhl
  • Martin B
    Martin B: Har använt Hedens Rör till alla uppdrag i mina fastigheter. De kommer alltid i tid och gör ett kanonjobb. Rekommenderas starkt!
  • Andrei Igorevitsj S
    Andrei Igorevitsj S: De gjorde bergvärme installation, dragning av rör inomhus plus installation av alla element hos oss. Snabb och professionell företag. Kan verkligen rekommendera!
  • Stellan L
    Stellan L: Mycket bra och kunnig service med åtgärd samma dag. Nu kan vi duscha igen!