Jag vill varna alla för ett oseriöst företag som lurar sina kunder som heter Squawk Box AB, orgnr:559240-5368 som driver hemsidan Samuelssons Rapport. Squawk Box AB driver även hemsidorna Therobusttrader.com, utdelningsaktier.nu, bästa-fondederna.se, räntefonder.nu, preferensaktier.nu, investmentbolag.nu samt indexfonder.org
Den 14 april 2024 beställde jag Swingtrading - Onlinekurs för 4895kr via hemsidan Samuelssons rapport och betalade utbildning med kreditkort. Enligt information skulle jag få en bekräftelse på min betalning... samt inloggningsinformation om hur jag loggar in på utbildningen.
Har till dagen datum 2024-05-25 inte fått någon bekräftelse eller information om hur jag startar upp utbildningen. Jag har skickat e-post till företaget via deras hemsida vid 5 olika tillfällen och inte fått något svar. Söker man på hemsidan, bolagsregister eller på nätet så hittar man inga e-post adresser eller telefon nummer till företaget eller deras representanter där Håkan Samuelsson är styrelseledamot och Tommy Borg är styrelsesuppleant.
Samuelssons rapport finns även på Twitter där man regelbundet lägger in information om aktiehandel och värdepapper men det går inte och kontakta dom via Twitter. Har nu skickat in föreläggande mot Squawk Box AB / Samuelssons rapport via Kronofogden och hoppas att kronofogden kan göra ett utslag i ärendet inom kort.