Flyttstäd Hjälpsamma och kunde komma snabbt. Både jag och nye ägaren var nöjda med resultatet av städningen. Jag blev rekommenderad av en före detta granne som var mycket nöjd med er. Även jag kommer att rekommendera er.
SR Städ och Tjänster
Välkommen till SR Städ och Tjänster! Vi på SR Städ och Tjänster är din städfirma i Dalarna, Gävleborg och Örebro med omnejd. Tjänster: Flyttstädning, storstädning, hemstädning, fönsterputsning, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning, gymstädning och mycket mer. Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner och kundnöjdhet...
98 omdömen om SR Städ och Tjänster
Sedan starten hos Reco 2022
Snabb hjälp med städning och välgjort arbete. Kan rekommenderas
Vi beställde flyttstädning och fick två killar med väldigt bra bemötande och faktiskt bra städat. Offert med fast pris men inget snabbt hafsjobb. Noggrant och ordentligt. Tackar för det och.rekommendrar SR till andra.
Tack. Vad trevligt du ha rekommendera våra tjänster. Kontakta oss framöver om du behöver någon typ av städning och fönsterputsning. 😀😀
Jättebra städ företag. Rekommenderas varmt
Tack så jättemycket Armand. Tavk för att du rekommenderade
Är jättenöjd med flyttstädningen av min lägenhet. Proffsigt, prisvärt och ett trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!
Bra och professionellt bemötande. Vi är jättenöjda med fönsterputsningen och kan varmt rekommendera SR Städ och Tjänster!
Bländande rent och snyggt! Tack! Kan varmt rekommendera SR Städ.
Bra kommunikation, bra städning och väldigt hjälpsamma! Kommer anlita igen.
Fint städat och bra kommunikation.
Tack för en snabb och bra städning!
Nöjd med städning, prisvärt och god kommunikation.
Mycket bra städ till ett väldigt förmånligt pris!
Storstädning och fönsterputs. Trevlig personal, noggrant och bra utfört arbete. Rekommenderas.
Städningen var Kanon ++± Rekommenderaras
Så nöjda med flyttstädningen!
Tack för städniingen! Härligt att komma hem till ett nystädat hus. Vi är så nöjda! Mats och Maria
Dom var jätte duktiga och jag är jätte nöjd
Jag bokade med kort varsel, och hade lite snävt med tid att få till en dag som passade. Då erbjöds jag städning en söndag. Fantastiskt bra ! Lägenheten blev fint städad och priset är mycket bra. Så, jag är en nöjd kund som rekommenderat er till vänner och bekanta.
Väldigt nöjd , skinande rent . Rekommenderar verkligen - Tack
Enkelt att få kontakt och väldigt bra resultat
Bokade storstädning till vår lägenhet. Professionell personal, gjort ett bra jobb. Lägenheten ser ny ut. Rimliga priser Rommenderas💯
Trevligt bemötande .Rena och fina blev våra fönster. Bra jobbat Tack från Ladins Säter
Jag är jättenöjd med fönsterputsningen snabbt o bra
Tack så jättemycket Siv. Jättesnällt
Flyttstädning. Smidig bokning, prisvärt och så nöjd med städningen. Allt glänste! Rekommenderas.
Tack Johanna så mycket. Jättesnällt.
Bemötande var vänligt och trevligt. Jag beställde flyttstäda, som utfördes veckan efter beställningen. Snappat och bra. All kontakt var enkel och bra. Tack för hjälpen. Hälsning Berit Sander.
Tack så jättemycket. Jättesnällt.
Snabb, bra och professionell service! Bra bemötande och de lämnar oss en strålande rent hem.
Tack så jättemycket för att finna kommentarer.
Har inget att klaga på. Trevligt bemötande i telefon. Nya hyresgästen flyttade in så snabbt. Men jag har inget hört från värden. Mycket gammalt hus Så alla var nöjda
Precis så det ska vara, enkelt att beställa, dök upp på utsatt tid och godkändes av hyresvärden. Tack!
Tack Martin för en så fin kommentar
Bra ,utfört, vänligt bemötande, bra på alla sätt, rekommenderas varmt.
Bokade flyttstädning och det blev väldigt bra mer än nöjd.
Kanonbra. Vi är nöjda och städet blev godkänt utan anmärkningar.
Tack så mycket Kogo för finn kommentarer
Bra och snabbt och hyresvärden var nöjd med flyttstädningen.
Tack Patrik. Hoppas att höra från dig igen. Ta hand om dig.
Bra bemötande. Noga städat och nycklarna återlämnades som de skulle. Jag bokade med ganska kort varsel och företaget kunde åta sig uppgiften med kort varsel. Städ av tre lägenheter.
Tack så mycket Camilla. Vi ses snart i framtiden
Jag beställde fönsterputs och storstädning, jätte nöjd 👌😃
Tack Ulla. Hoppas att vi ses igen.
Alltid nöjd med SR städ! Pålitliga, punktliga o rent blir det!
Tack så jättemycket Anna. Kundnöjdhet är alltid vår prioritet.
Mycket trevliga. Förväntningarna var inte så höga eftersom jag tog in flera offerter från olika företag och valde det billigaste men kvalitén på städningen var hur bra som helst, inga konstigheter när hyresvärden besiktade städningen 10/10
Tack så mycket Emil. Kundnöjdhet är vår första prioritet. Vänligen rekommendera vårt företag till din vänner och familj.
Väldigt bra städat. Är nöjd med arbetet
Thank you Anders for hiring us.
Smidig bokning på kort varsel. Mycket nöjd!
Thanks Michael for nice comment
SR Städ och Tjänster utförde flyttstädning av mitt hus. Jag rekommenderar verkligen detta företag, då städningen var fantastisk och allt var verkligen skinande rent. Trevlig och tillmötesgående personal. Proffsigt under hela processen och bra kommunikation och jag kommer definitivt anlita dem igen när jag behöver.
Tack Anna för att du valde oss.
Snabbt utfört arbete med ett bra resultat.
Tack Joakim för fina kommentarer.
Utförde sitt uppdrag snabbt och effektivt. Inget att klaga på.
Väl utfört jobb!!Kommer att nyttja deras tjänster igen!!
Tack Rune. Du är alltid välkommen
Den städningen som ingick var väldigt bra städat, det negativa är att i en storstädning ingår inte ugn och fläktstädning.
Tack Erik för de fina kommentarerna. Ugnsstädning och fläktstädning omfattar endast på begäran av kund. Du har begärt och vi har rengjort ugn och fläkt utan extra kostnad.
Trevlig bemötande! Det går lätt att komma överens och vi var mycket nöjda med storstädning.
Tack så jättemycket Anna för bra kommentarer.
Väldigt nöjd med den arbetet som ni har lagt och utfört!
Tack så mycket Claudia. Hoppas vi ses snart igen
Jättesnällt personer. Bra pris. Jättebra stä.
Blev vänligt bemött av personalen och de gjorde ett otroligt bra jobb. Har beställt månads städning fram till december ev. förlängning super nöjd
Tack så mycket Ulla. Vi är verkligen glada att se dina kommentarer
Jag anlitade SR Städ och Tjänster för flyttstädning. Jag fick snabb och bra återkoppling och städningen utfördes perfekt och till rätt pris. Kan varmt rekommendera SR Städ!
Tack så mycket för en så fin kommentar
Fin & noggrann flyttstäd, kommer rekommendera!
Tack så mycket för att du rekommenderar oss
Bra bemötande vid bokning av flyttstädning. Vi är väldigt nöjda med resultatet kostnaden.
Tack så mycket för fina kommentarer