Städalliansen Sverige AB

www.stadalliansen.se
  • Badge2024
4.0
Call 031-361 85 12 Share

Välkomna till oss på Städalliansen! Vi är din pålitliga partner för att underlätta vardagen. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för både enskilda individer och företag. Vi tar hand om städningen åt er så att ni kan fokusera på annat i vardagen. Det är en självklarhet att erbjuda våra medarbetare kollektivavtal, stabil anställning...

424 omdömen om Städalliansen Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2023

Lucy A
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Nöööjd!! Vår städerska är som en gudagåva. Jag älskar att komma hem när hon varit hos oss )! Noggrann och gör alltid det lilla extra.

Anita N
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Personalen var väldigt ambitiösa och noggrann. Kan varmt rekommendera dem

Anders H
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Jag blev väldigt bra bemött av Maria som på ett just sätt tog hänsyn till mina behov som var lite speciella. Hon var väldigt flexibel och professionell men samtidigt personlig. Städningen genomfördes på ett utmärkt sätt.

Ellen W
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Bra städat och allt till belåtenhet men saknade det lilla extra som jag upplevde förra gången. Andra gången jag anlita dem för storstädning och kommer göra det igen.

Lilian A
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Hej! Jag har haft provstäd 2 gånger. Inget jag vill anmärka på städningen direkt, men det gick inte att prata svenska med personerna och det är viktigt för mig. Det är mitt hem och jag vill säg vad och hur jag vill att De gör. Tyvärr så kan jag inte lita på vem som kommer, det var olika dessa 2 gånger och ingen kunde ju göra mig förstådd med. Inte okey för mig, så jag får tänka om med städningen. Vänligen Lilian Andersson

Svar från Städalliansen Sverige AB

Hej Lilian, Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med städningens kvalitet, även om vi beklagar att du inte önskar fortsätta med oss på grund av språkaspekten. Vi förstår att god kommunikation är viktigt, särskilt när det gäller städning i ditt hem. Våra medarbetare talar antingen bra svenska eller engelska, och vi har inte fått information om att svensktalande personal var ett särskilt önskemål från din sida. Om vi hade fått den informationen i förväg, hade vi självklart...

Jennie B
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Fint städat. Trevliga städare. Absolut inget att klaga på.

Anita E
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Jag missade tillägg som trängselskatt och parkering. Fint städat och lätta att ha och göra med. Kommer anlita igen.

Frida J
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Vi är väldigt nöjda med städningen på vårt kontor! Alltid rent, snyggt och organiserat.

Zaher A
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Smidigt att boka och lägenheten blev väldigt fin, tack städalliansen!

Hej Zaher, stort tack för det fina omdömet och välkommen åter / Sebastian

Alma F
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Väldigt trevligt bemötande och snabb återkoppling. Lite rörig information inledningsvis (t.ex. angavs att 1 extra timme skulle läggas på första städet men 2 timmar lades på pga. två personer kom). Appen är rätt buggig och behöver ofta startas om, gillar dock upplägget med att man har en plattform där all kommunikation sker.

Svar från Städalliansen Sverige AB

Hej Almga, Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tar dig tid att dela dina tankar med oss. Angående den extra tiden vid första städtillfället: vår ursprungliga uppskattning var 1 timme extra, men det visade sig att städningen krävde 30 minuter ytterligare. Detta berodde inte på att vi var två personer på plats, utan på att det helt enkelt behövdes lite mer tid för att få allt skinande rent. Vi beklagar att du upplever problem med appen. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra dess prestanda och stabilitet....

Leyla S
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Jättebra! Är noga och trevliga personer. Är väldigt nöjd med att vi valde just Städalliansen.

Tack för det fina omdömet <3 Allt gott / Sebastian

Andrea L
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Mycket nöjd med städningen, väldigt lätt att boka och trevliga städare.

Svar från Städalliansen Sverige AB

Fantastiskt att höra! Vi är glada att du är nöjd med städningen och uppskattar att du delar din positiva upplevelse. Tack för att du valde oss! / Sebastian

Marielle A
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Noggranna, kommunikativa, flexibla, trevliga.

Svar från Städalliansen Sverige AB

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar våra städare och att du tycker att de är noggranna, kommunikativa, flexibla och trevliga. Det är precis så vi vill att det ska vara! Vi är förstås nyfikna på varför du inte gav oss full pott, 5 av 5 stjärnor. Finns det något vi kan förbättra? Hör gärna av dig till mig på sebastian@stadalliansen.se Allt gott / Sebastian

Mathias B
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Kan varmt rekommendera detta, trevliga och kanon bra städning

Svar från Städalliansen Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Vi blir jätteglada att du är så nöjd med städningen och våra trevliga medarbetare. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och göra våra kunder nöjda. Vi hoppas vi hörs igen! Allt gott /Sebastian

Thomas H
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Smidig kontakt via kundportalen och flyttstädningen utfördes på ett bra sätt.

Hej Thomas Tack för det fina omdömet! Välkommen åter. Allt gott Sebastian

Lovisa J
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Bokad flyttstädning, hyresvärd hade någon enstaka punkt att anmärka på, det var bara några enstaka småsaker och jag hade en väldigt petig hyresvärd. Städalliansen var dock väldigt snabba på bollen, tog kontakt med hyresvärd och löste allt inom ett par timmar.. I och med hur jag blivit bemött, den generella städningen och hur ärendet hanterades så kommer jag absolut anlita Städalliansen igen nästa gång jag flyttar.

Svar från Städalliansen Sverige AB

Wow, tack för ditt fantastiska omdöme och de fem stjärnorna! 🤩 Vi är så glada att du är nöjd med flyttstädningen och framför allt hur vi hanterade din petiga hyresvärds anmärkningar. På Städalliansen är vi stolta över att vara "snabba på bollen" och lösa eventuella problem snabbt och smidigt. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och det glädjer oss att du kände dig väl bemött. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa flyttstädning! Allt gott / Sebastian

Jakob W
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Städningen var över förväntan! Trodde aldrig att min lägenhet kunde kännas så ren. Personalen jag träffade var väldigt trevlig och gick igenom det som hade gjorts och städats efteråt, så att jag fick "godkänna" det. Hade verkligen rekommenderat Städalliansen!

Svar från Städalliansen Sverige AB

Wow, stort tack för ditt fantastiska omdöme och de fem stjärnorna! 🤩 Välkommen åter! Allt gott Sebastian

Per E
Wrote about Städalliansen Sverige AB

bra städat, enkel bokning och en mycket vänlig städerska

Eva H
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Det har varit seriöst. Medarbetaren är en av de trevligaste och vänligaste människor jag mött. Det blir riktigt bra städat. Jag är helt nöjd.

Kennet O
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Anlitade Städalliansen med flyttstäd. Allt fungerade prima bra, god kvavlitet till bra pris, inga anmärkningar. Lämna/hämta nyckel ges flera alternativ. Kan varmt rekommenderas.

Astra B
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Bra pris, punktliga, väldigt trevliga och duktiga städare (samt varumärkesansvarig) Riktigt fulsnygga bilar, det går ju bara att inte älska dem...

Lennart J
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Då jag inte städat min lägenhet regelbundet pga sjukdom tog jag kontakt med städalliansen som jag anlitade när mitt radhus såldes. Städningen av min lägenhet var professionellt utförd, fönster karmar ugn och skåp såg ut som det var helt nytt. Golven likaså. Mitt lilla badrum fick ett nytt ansikte. Kommer att anlita städalliansen vid nästa storstädning, tack för ert fantastiska arbete

Oskar A
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Riktigt noga städat och väl utfört arbete! Lätta att ha å göra med.

Hans Tore Gunnar W
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Punktliga Bra städat Lätt att kommunicera med dem.

Johan P
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Mycket bra städat, okej priser enkel kommunikation. Nöjd såklart

Fredrik S
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Efter en lång och tuff arbetsdag är det härligt att komma hem till en nystädad lägenhet.

Anton A
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Nöjd med kommunikationen och bemötandet från dem.

Heidi G
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Vi har blivit vänligt bemötta och dom tar ansvar för sin service och utför sina uppdrag på ett tillfredställande vis. Vi har höga förväntningar på våra leverantörer och Städalliansen lever väl upp till dem. Vi anlitar Städalliansen för vecko- och storstädning och vi är mycket nöjda med deras service.

Erik B
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Pålitliga och genomför sina uppdrag mycket bra!

Lillemor K
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Fint uppträdande, noggrannt utfört städarbete första gången jag har haft städhjälp så jag var nollställd men utgick från att allt skulle gå bra. Känner mig nöjd med resultatet. En arbetsbeskrivning/ lista och kostnadsberäkning hade dock varit praktiskt.

Linn W
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Är nöjd med flyttstädning, kommunikation och pris! Inget att anmärka på.

Kicki O

Se skickade foton from Kicki Oschlak Toftaåsgatan 30

Are E
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Grymt enkel bokning - Väldigt trevlig personal från ax till limpa! - Hade förväntat mig bra städning.... Ger 5 stjärnor med några extra +++

Svar från Städalliansen Sverige AB

Kul att höra att du var så nöjd och stort tack för det fina omdömet. Välkommen åter:)

Nina V
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Noggrann städning och oerhört trevlig lokalvårdare som alltid är glada!

Hej Nina, tack för det fina omdömet, jag ska hälsa killarna! / Sebastian

KATARINA S
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Snabb support, trevligt bemötande och bra städat. En huvudsaklig anledning att välja detta städbolag är också att de har kollektivavtal och behandlar sina anställda schysst!

Svar från Städalliansen Sverige AB

Hej Katarina, tack för det fina omdömet! Jag blir väldigt glad att höra att du värdesätter sjyssta städtjänster!

Inger S
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Trevligt informativt möte. Lätt att få kontakt om jag behöver ändra något. Det har hänt att städpersonalen varit så sena då att jag behövt avboka den dagen. Fö är jag nöjd och en halvtimma är OK att vänta,

Mathilda B
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Rent och fint, trevligt bemötande

Lena B
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Trevliga och proffsiga. Badrummet blev skinande rent på ett par timmar.

Per K
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Blev bemött bra vid kontakt, svarade snabbt, bra mailkontakt. Gillade att de har kollektivavtal. Tyvärr var städningen inte bra, smuts kvar i kökslådorna, hyllplan ej riktigt rena. Fick kompensation efter att vi skickade in bilder på dålig städning, dock en liten summa.

Svar från Städalliansen Sverige AB

Hej Per! Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattade vår snabba kommunikation och att vi har kollektivavtal. Vi beklagar djupt att du inte var nöjd med städningen och att det fanns brister i köket. Vårt mål är alltid att leverera en skinande ren bostad, och vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar den här gången. Om flyttstädningen inte blir godkänd åtgärdar vi det självklart kostnadsfritt. Om du eller den inflyttade väljer att åtgärda bristerna själv är det också okej. Vi bedömde hur lång...

Mari L
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Smidig upplevelse från start till slut och städ med god kvalitet, rekommenderas verkligen! Tack Städalliansen, både vi och hyresvärden var nöjda med flyttstädet

Ann-Gerd C
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Jag har fått två fakturor på grund av att personerna inte kunde fixa min balkong vid första omgången och knappt vid andra gången. Ingen sele med vid ngt tillfälle trots att jag påpekat detta. Ni svarar inte i telefon ( försökt flera gånger) och när jag mailar, ber er att ringa upp mig har jag fortfarande inte hört från er. Vänligast ber jag er nu via denna länk ring upp mig så jag får rätsida på detta. Ann-Gerd Carlsson. Seglaregatan 4 41454 Göteborg. Telefon 0730562707

Svar från Städalliansen Sverige AB

Hej Ann-Gerd, Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du har haft en negativ upplevelse med vår service. Det är absolut inte acceptabelt att du fått två fakturor och att arbetet med din balkong inte blev utfört korrekt vid de två första tillfällena. Vi tar till oss av din kritik gällande kommunikationen. Att vi inte svarat i telefon och inte ringt upp dig trots att du bett om det är inte i linje med hur vi vill bemöta våra kunder. Vi ska se över våra rutiner för att säkerställa att detta inte händer igen. ...

Gunhild S
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Punktliga och gör utför uppdraget noggrant med bästa resultat! Toppenbra!

Anette R
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Alla kontakter med er var bra, dels med er på kontoret samt dom dom städade. Och själva städningen var jag hel nöjd med. Mycket noggrant utfört och bra kommunikation.

Lise-Lotte G
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Jättetrevlig personal och bemötande. Städalliansen levde upp till mina förväntningar och gjorde mina fönster rena och klara på kort tid Bra upplevelse av fönsterputs och bra priser. Lätt att komma i kontakt med städalliansen

Oskar A
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Allt skedde på utsatt tid och det var enkelt att boka. Dock blev det lite problem efter städningen då lägenheten fick en skada. Men Städalliansen tog sitt ansvar och vi hittade en bra lösning. Ibland blir det fel, men huvudsaken är att man kan känna tillit till leverantören. Det gör jag nu!

Pether F
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Mycket fint utfört arbete. Mycket nöjd.

Marie S
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Tycker att de lovade mer än de lever upp till. Städningen är oftast bra.

Kim W
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Duktiga och väl bemötande. Om misstag har skett reds detta ut snabbt till nästa gång.

Johan F
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Anlitat ett par andra städfirmor i mitt liv tidigare och känt mig lite skadeskjuten av diverse anledningar men den känslan är nu bortblåst. Städningen var kanon, upplevde städarna som mycket noggranna och proffesionella. Jag snurrade till det ordentligt och behövde boka om till en annan dag med mycket kort varsel, inga problem alls! Den utlovade städrapporten för besiktningen uteblev tyvärr men kände dock snabbt att den inte behövdes. Rekommenderas varmt!

Svar från Städalliansen Sverige AB

Hej Johan Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att höra att du är så nöjd med vår städning och att vi kunde hjälpa dig med din ombokning på kort varsel. Vi är stolta över våra noggranna och professionella städare, och det är underbart att höra att du uppskattade deras arbete. Vi ber om ursäkt för att städrapporten uteblev, IT kan vara fantastiskt när det väl fungerar:) Men det är bra att höra att du ändå kände dig trygg med resultatet. Tack för att du rekommenderar oss varmt! Allt gott Sebastian

Marie V
Wrote about Städalliansen Sverige AB

Proffsigt och snabbt utfört, enkelt att boka och mycket prisvärt.

Svar från Städalliansen Sverige AB

Hej Marie Kul att höra att du är nöjd och finner tjänsten prisvärd:) Välkommen åter. Allt gott Sebastian