Städbolaget Hultsfred

Städbolaget Hultsfred

En del av Städbolaget www.stadbolaget.se
  • BadgeThreeYears
4.6

Välkommen till Städbolaget Hultsfred! Vi är städfirman som städar i hela Småland. Vårt mål är att förenkla vardagen för dig som bor i Hultsfred med omnejd. Låt oss ta hand om städningen så kan du ta hand om sånt som du tycker är kul. Våra tjänster: Butiksstädning, byggstädning, storstädning, trappstädning, visningsstädning,...

118 omdömen om Städbolaget Hultsfred

Sedan starten hos Reco 2021

Margareta K
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Fungerade bra. Trevlig personal och effektiv.

Solveig S
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Väl bemött. Trevlig personal. Fönsterputsning.

Mariette E
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Fönsterputsning! Toppen, fjärde gången de gjorde detta och de är bra varje gång, vi är nöjda!

Ann-Christin R
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Mycket bra bemötande och proffsigt utfört arbete.

Lena H
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Man kom på lovad.tid vilket uppskattas. Ett trevligt och artigt bemötande, och fönster inklusive fönsterbleck mm rengjorda till full belåtenhet.

Ulla-Britt H
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Alltid trevliga och gör bra jobb!

Elisabeth P
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Har anlitat städbolaget vid flera tillfällen och har alltid blivit väl bemött och nöjd

Ros-Marie R
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Blev bemött trevligt Fönsterputs inglasat uterum Det blev så fina fönster

Inga-maj N
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Blev väl bemött och mycket nöjd med städningen 👍

Anneli S
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Alltid väl utfört arbete och alltid ett trevligt bemötande.

Stefan L
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Väl bemöt,att dom gör bra jobb,fönsterputs så nu ser man bra ut

Christina B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Alltid nöjd med Städbolaget. Man informera vad man vill ha gjort o då blir det gjort.

Gudrun K
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Jag har inget att klaga på det var helt till belåtenhet

Irma W
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Jag är helnöjd med fönsterputsen. Trevligt bemötande. Lugnt och stilla och effektivt 😊

Maria N
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Fick hjälp snabbt, trevlig och noggrann personal kom ut.

Lars A

Bra jobbat Trevlig personal punktligt

Osvald J
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Vi behövde hjälp med fönsterputsning och Ringde Städbolaget fick tala med en förstående man som fixade allt enligt vår överenskommelse. Vid senare beställning av Städbolagets tjänster har beställningen skett genom SMS Och aldrig något problem har uppstått.

Terese R
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Jag köpte fönsterstädning för tredje gången sedan jag flyttade till denna lägenhet. Och har oxå köpt flyttstäd. Allt har varit till stor belåtenhet. Väl bemött både i telefon och av dessa två trevliga grabbar som varit här. Rekommenderar detta företag med glädje.

Ulla S
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevlig personal allt till belåtenhet utan anmärkning

Marie-Louise B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Fick fönstertvätt, kände till städbolaget sedan tidigare, putsaren kändes kunnig, var effektiv. Bra resultat.

Elisabeth E
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Jag har bara anlitat dom en gång för fönsterputsning men allt var perfekt

Lena N
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Jag blev mycket bra bemött och jag hade fönsterputs som jag blev nöjd över.

Christoffer G
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bra service och trevlig personal

Claes P
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Mycket nöjd med fönsterputs! Gamla nöjda kunder!

Nils B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Flexibla, lätt att ha med o göra, snabba. De har med sig utrustning.

Åke S
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Mycket bra bemötande! Bra tillgänglighet! Inga problem att ändra tider o.s.v!

Mikael C
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Mycket flexibla och bra att samarbeta med.

Margareta S

Trevliga och tillmötesgående. Bra personal

Anders D
Skrev om Städbolaget Hultsfred

-Mycket bra bemötande -Ganska höga förväntningar som uppfylls väl tack vare duktig städerska - Mycket väl utfört städarbete , inget att klaga på

Weine H
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Städning är bra jag kollar inte varje vrå .

Lars G
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bra och snyggt jobbat.....trevlig personal Men tycker att priset för 3 timmars arbete trots RUT avdrag är för högt. Timpriset blir runt 634:- i timman. Vet det är dyrt med arbetskraft men Era kunder är väl ofta pensionärer Med låga pensioner. Ser hur gamla Putsar sina egna fönster trots över 90 år inte bra....

Emma H
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Tillmötesgående och flexibla i all kontakt

Dennis B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Sköter det dagliga utan anmärkning, god egen initiativförmåga, bra på att kommunicera händelser utöver det vanliga.

Birgit S
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Mycket bra alltid trevlig personal så tryggheten blir bra!💐

Therese J
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Alltid trevligt bemötande och rent och fint efter städning!

Daniel A
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Flyttstädning, hade inga problem.

Maud E
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Alltid väl bemött och bra killar som varit här och putsat fönster.

Robin K
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Helhetsupplevelsen är bra. Finns en del veckor där arbetet kanske inte riktigt håller den standarden som man önskar. men helheten är bra.

Kerstin K
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevligt bemötande. Ställer upp, serviceinriktade. Städningen uppfyller våra krav och förväntningar, inte exceptionellt bra, men vi har aldrig känt att det inte blivit fräscht efter städningen Vi har städning varje vecka samt beställer fönsterputs vid behov

Marjatta J
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bra bemötande och välstädat i köket, vardagsrunmet, sovrummet och toaletten. Bor på trygghetsboende och har svårt att se, så personalen var behjälplig med att flytta på grejer i hyllor och bänkar. Tacksamt.

Maud Z
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Alltid trevliga tjejer och noga med städningen. vi tog in dom som vikarie städning när våran städerska blev sjuk. om hon inte kommer tillbaka kommer vi absolut erbjuda dom städningen. skönt att inte behöva leta efter vikariestädning. dom löser det.

Ylva J

Tillmötesgående och duktiga. Företagsstädning

Hudvårdskompaniet A
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Väldigt nöjd med hela upplevelsen, aldrig något krångel och lyhörda!

Henrik Gustafsson R
Skrev om Städbolaget Hultsfred

TREVLIG, ENGAGERAD OCH DUKTIG PERSONAL. ALLT BRA. INGET NEGATIVT ALLS.

Daniel L
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Vi beställde fönsterputs. Det var kanske några fönster som fortfarande hade lite prickar kvar, men det är inte så konstigt eftersom att det var väldigt länge sedan dom var rengjorda. Vi är i alla fall nöjda med jobbet.

Gerd K
Skrev om Städbolaget Hultsfred

När jag ringde o beställde blev jag väldigt trevligt bemött, men när det är putsat så finns det en del att anmärka på. En del efter skrapan. Hoppas bättre nästa gång. Affärsfönster

Carolina L
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Jättebra rakt igenom. Trevliga killar som kom och putsade fönster perfekt! Trevligt bemötande vid bokning. Eftersom jag anlitat dem förut hade jag höga förväntningar som de verkligen levde upp till.

Carl W
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Proffsigt bemötande med mycket bra resultat.

Stefan Ö
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Mycket bra och välskött företag

Inger T
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevlig och kunnig personal. Kommer i tid som avtalat