Micket ttrvliga killar och mycket noga.😱👍👍
Städbolaget Hultsfred
Välkommen till Städbolaget Hultsfred! Vi är städfirman som städar i hela Småland. Vårt mål är att förenkla vardagen för dig som bor i Hultsfred med omnejd. Låt oss ta hand om städningen så kan du ta hand om sånt som du tycker är kul. Våra tjänster: Butiksstädning, byggstädning, storstädning, trappstädning, visningsstädning,...
146 omdömen om Städbolaget Hultsfred
Sedan starten hos Reco 2021
Bra service och ett fint resultat.
Alltid nöjd!! Får det man beställer.
Smidig och trevlig. Höll vad de lovade när de ändrade planerna. Svarade på mina frågor via mess.
Det är nogrant trevlig personal och mycket omtyckt
Jag beställde fönsterputs på alla fönster i övervåningen Anton kom på exakt tid Hjälpte mig att ta ner ett par gardiner Fönstret ser helt fantastiska ut Anton jobbar snabbt och effektivtJag är mycket nöjd
Jag anlitar städbolaget för fönsterputs 1-2ggr/år sedan många år tillbaka. De kommer alltid i tid, är trevliga och arbetar snabbt och effektivt. Perfekt resultat!
Fönsterputs av villa. Alltid trevligt bemötande och utför alltid arbetet galant. Jag är en Nöjd återkommande kund!
Bra och trevligt bemötande vid första kontakt samt otroligt bra utförd fönsterputsning
Har anlitat Städbolaget i många år och är mycket nöjd med deras arbete. Snabbt, effektivt och toppenresultat!
Underbara killar som var hos oss! Mycket fint blev det också!
Hej! Jag är mycket nöjd. Trevliga killar som kom och gjorde ett bra jobb. Kommer att anlita er till våren. De putsade mina fönster. MVH Carola
Verkligen trevliga kullar som var här och putsade vårt stora fönster dock fanns det några ränder kvar när solen skiner.. Men gammalt glas är svårt. Vi är så nöjda. God Jul
Alltid på ett trevligt sätt. Ett väl utfört arbete. Fönsterputs
Fönsterputs. Alltid ett bra bemötande. Snabbt utförande på ett mycket bra sätt.
Alltid trevlig personal Blanka fina fönster och snabbt arbete Jag har inget att klaga på Jag är mycket nöjd med Städbolaget Tack
Jättenöjd med rengöring av möbler. Tur att ni gör sånt.
Lejde bort fönsterputsningen till Städbolaget- det var första men inte sista gången!
Det finns ingen chans att under normala förhållande att göra jobbet ens på 3-;4 gånger tiden med samma kvalitet
Mycket nöjd, vi återkommer med ny beställning om hälsan är med oss.
Toppen-service, snabbt o proffsigt o trevlig personal 👍🌞
Bra bemötande. levde upp till mina förväntningar rena fönster
Bra bemötande från första konakten till utförandet. Mycket kompetent och vänlig personal. Rekommenderas.
Det går fort, de är trevliga och jättebra blir resultatet. Man får snabbt ett besök när man ringer och beställer.
Fönsterputsning. Helt fantastiska killar.Jättenoga och bra resultat.Detta fortsätter vi med. Alltid trevliga och serviceinriktade! Bästa möjliga betyg!
Jag är jättenöjd med fönsterputsning. Trevlig personal och bra bemötande👌💐
Städbolaget putsade mina fönster. Jag är så tacksam, fina, rena o blanka fönster utan behöva göra det själv. Två mycket trevliga killar var här.vilken personal. Hoppas dom kommer tillbaka i vår, för då hör jag av mig igen./Lotta
Mycket bra företag kunniga bra bemötande trevlig personal
Fungerade bra. Trevlig personal och effektiv.
Väl bemött. Trevlig personal. Fönsterputsning.
Fönsterputsning! Toppen, fjärde gången de gjorde detta och de är bra varje gång, vi är nöjda!
Mycket bra bemötande och proffsigt utfört arbete.
Man kom på lovad.tid vilket uppskattas. Ett trevligt och artigt bemötande, och fönster inklusive fönsterbleck mm rengjorda till full belåtenhet.
Alltid trevliga och gör bra jobb!
Har anlitat städbolaget vid flera tillfällen och har alltid blivit väl bemött och nöjd
Blev bemött trevligt Fönsterputs inglasat uterum Det blev så fina fönster
Blev väl bemött och mycket nöjd med städningen 👍
Alltid väl utfört arbete och alltid ett trevligt bemötande.
Väl bemöt,att dom gör bra jobb,fönsterputs så nu ser man bra ut
Alltid nöjd med Städbolaget. Man informera vad man vill ha gjort o då blir det gjort.
Jag har inget att klaga på det var helt till belåtenhet
Jag är helnöjd med fönsterputsen. Trevligt bemötande. Lugnt och stilla och effektivt 😊
Fick hjälp snabbt, trevlig och noggrann personal kom ut.
Bra jobbat Trevlig personal punktligt
Vi behövde hjälp med fönsterputsning och Ringde Städbolaget fick tala med en förstående man som fixade allt enligt vår överenskommelse. Vid senare beställning av Städbolagets tjänster har beställningen skett genom SMS Och aldrig något problem har uppstått.
Jag köpte fönsterstädning för tredje gången sedan jag flyttade till denna lägenhet. Och har oxå köpt flyttstäd. Allt har varit till stor belåtenhet. Väl bemött både i telefon och av dessa två trevliga grabbar som varit här. Rekommenderar detta företag med glädje.
Trevlig personal allt till belåtenhet utan anmärkning
Fick fönstertvätt, kände till städbolaget sedan tidigare, putsaren kändes kunnig, var effektiv. Bra resultat.
Jag har bara anlitat dom en gång för fönsterputsning men allt var perfekt
Jag blev mycket bra bemött och jag hade fönsterputs som jag blev nöjd över.