Stadens spolservice AB

stadensspolservice.se
  • BadgeThreeYears
4.9
Llama 08-509 234 79 Compartir

Vi är litet nystartat företag som grundades 2022 men med många års tidigare erfarenhet i branschen. Vi växer snabbt och har redan åtagit oss många uppdrag, stora som små. Vi arbetar främst inom stamspolning, akuta stopp, fräsning och kamerainspektion. Vi gör även lättare saneringsarbeten såsom avloppsvatten och även borttagning...

108 omdömen om Stadens spolservice AB

Sedan starten hos Reco 2022

Technohearts A
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Fantastisk och snabb service kommer absolut använda er igen

Pernilla S
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Supersnabb och effektiv service! Väldigt trevlig och personlig. Kommer definitivt vända mig hit igen.

MIRVA J
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Trevligt bemötande, snabbt på plats, och bra pris.

Åsa B
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Mycket bra service! Allt funkade fint från besök till faktura! Tack för hjälpen!

Dag F
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Jag hade behov av snabb hjälp med både spolning och filmning av gamla avloppsrör. Allt löstes på två dagar. Mycket smidigt. Tack för hjälpen.

Sazan A

Två gången Christian hjälpte oss i våran salong och vi är mycket nöjd . ☺️

Bostadsrättsföreningen
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Bra jobb och trevligt bemötande från företaget.

Jonas G
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Stoppet försvann och servicen utmärkt.

Gösta J
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Med beröm godkänt på alla punkter Akut hjälp med avhjälpandet av stopp i vårt avlopp

Nils Martin B
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Mycket snabb, kunnig och proffsig service! Företaget att ringa när det tar akut stopp i rören!

Peder M
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Bra jobb. Bra bemötande och okej pris.

Mikael L
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabb och proffsig hjälp, andra gången jag anlitar.

Jan-eric B
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabba och duktiga killar.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anne W
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabb service, bra pris, trevlig bemötande.

Elias E
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Trevligt och proffsigt bemötande, fick hjälp omgående efter ett telefonsamtal.

Henry J

Allt funkade perfekt. Och mycket trevlig kille. Hälsningar Henry

Berta S
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Anlitade Stadens spolservice för underhålsspolning av samtliga rör i min villa. Fick en mycket trevligt bemötande av Christian. Han var snabb och mycket noggrann, kommer varmt rekommendera honom till mina vänner.

Edenbergsvvs A

Riktgt grymma! Alltid snabba till hjälpen. Rekommenderar dom starkt

Sead R
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Kom på plats inom en timme, löste problemet på 30min.Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Monica R
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Lätta att nå. Svarar alltid eller ringer upp snabbt tillbaka. ( för det gör inte alla)Försöker ALLTID lösa o boka tid då snart dom möjligt. Proffsiga anställda som hanterar de problem vi haft på allra bästa sätt. Förstår och förklarar bra. Trots trånga utrymmen eller andra svårigheter så är de aldrig omöjliga och hittar alltid bästa lösningen. Superbra att ha att göra med och förstår att man är i behov av deras hjälp och lösning. Rekommenderar de varmast! Så otroligt nöjd med dom och deras hjälp!

Roy O
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Stamstopp. Efter att försöka få bort det själv så fick jag se mig besegrad. Fick bli jourutryckning. Trevligt bemötande, snabbt på plats och vettiga priser. Tack för hjälpen. Rekommenderas varmt.

Maria B
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Trevlig och bra service! Rekommenderas!

Terttu A
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Tog kontakt föratt få hjälp med att hemtjänsten spolat ner våtservetter hos min 90 åriga svärmor. Vi bor 25 mil bort. Dom fixade stoppet samma dag efter trevlig kontakt.

Owe L
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Jag fick snabb service av en mycket trevlig och kunig medarbetare från er.

Pernilla  E
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Grym service och bemötande! Kunnig och pålitlig till bra pris.

David Å
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Proffsigt och trevligt bemötande.

Brf H
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Jag tycker att tjänsten var effektiv, tydlig, prisvärd.

Gustav S
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Väldigt punktlig, seriöst intryck, snabb och kunnig. Bokade förebyggande spolning av villa, sköttes galant. Rekomenderas varmt om ni vill ha spolning av fastighet av ett proffsigt företag som arbetar effektivt och städar fint efter sig innan avetablering.

Håkan N
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Varje leverantör kan ta lärdom av Stadens Spolservice AB: Snabba att svara. Trevliga. Raka besked. På plats i rätt tid. Kunniga. Om Sveriges välpolerade fastighetsmäklare, eller de snabba lejon som säljer bilar av bättre märken hade hälften av Christians kundbemötande, så skulle de kunna samla dollar, om man så säger. Hatten av.

Elin B
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Ett trevligt bemötande och väl utfört arbete på stoppet som uppstått i kökets avlopp.

Ragnar U
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Fint och mycket trevligt genomförd tjänst på kort varsel. Klart prisvärt också! /Ragnar, i Haninge

Björn L
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Mycket bra bemötande med personlig kontakt. Spolningen fungerade bra, alla medlemmar var nöjda. Bra service till ett vettigt pris.

Olof B
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabb handlägning , trevligt bemötande.

Elvira K
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Väldigt snabb service, och kunnig/trevlig personal. Utför jobbet väldigt proffsigt.

Petra E

Snabb service Åtgärdar problemet Kommunikativ och trevlig

Victor B
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabbt på plats. Proffsiga. Skulle görna anlitadem igen. Victor i Kummelnäs.

Filip H
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Problemet löstes snabbt.

Monica F
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Proffesionellt, bra service och trevligt bemötande.

Anette P
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabb o bra service, duktig personal

Bengt Folke Christer J
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Kom efter bara ett par timmar, jobbade snabbt och spolade bort stoppet på 20 minuter. Trevligt bemötande och lämnade allt rent och snyggt. Kanonbra!.

Ingemar A
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Mycket trevlig kille som kom hit och spolade. Snabb service, perfekt utfört arbete och vänligt bemötande. Vad mer kan man begära. Ingemar Aourell i Nacka

Hans Ö
Escribió sobre Stadens spolservice AB

snabbt svar på beställning. väl utfört arbete. blev försenad pga komplikationer hos ett tidigare arbete men meddelade detta omedelbart! arbetet bestod av spolning av installationen för ett badrum på en övervåning (tvättståll, bidé, wc och badkar)

Johan M
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabbt och smidigt med trevligt bemötande.

Jens S
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Mkt snabb och trevlig service!

Widman A
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabbt, smidigt och kompetenta! Rekommenderas.

Lars S
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Helt OK. Allt åtgärdat Stopp i avloppet från toan o dålig avrinning från tvättställ. Kommer gärna tillbaka som kund om behov finns. Mycket trevligt bemötande från servicemannen som städade fint efter sig. Mycket nöjd.

Peter H
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Hade problem med lukt. Snabb service med spolning och filmning. Super trevligt bemötande.

Hanna M
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabbt, smidigt och fick hjälp direkt. supertrevliga och väldigt service minded

Georgios P
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Blixtsnabb respons, trevligt bemötande och snabb utryckning på annandag jul för att avblockera vårt avlopp samt till rimligt pris. Enda 'minuspoäng' var att deras underentreprenör tömde smutsvattnet från sugaren på vår tomt (asfalt) och det rann ner till gatan, 3-4 m därifrån. Det luktade riktigt illa det såg riktigt äckligt ut, brunnt skitigt vatten i kontrast med snön och is. Men tack och lov klagade ingen granne om detta tills det förvann, någon vecka senare tack vare vädret. Det var ju inte direkt Stadens Spolservices...

Hans L
Escribió sobre Stadens spolservice AB

Snabbt service och trevligt bemötande