Supersnabb och effektiv service! Väldigt trevlig och personlig. Kommer definitivt vända mig hit igen.
Stadens spolservice AB
Vi är litet nystartat företag som grundades 2022 men med många års tidigare erfarenhet i branschen. Vi växer snabbt och har redan åtagit oss många uppdrag, stora som små. Vi arbetar främst inom stamspolning, akuta stopp, fräsning och kamerainspektion. Vi gör även lättare saneringsarbeten såsom avloppsvatten och även borttagning...
107 omdömen om Stadens spolservice AB
Sedan starten hos Reco 2022
Trevligt bemötande, snabbt på plats, och bra pris.
Mycket bra service! Allt funkade fint från besök till faktura! Tack för hjälpen!
Jag hade behov av snabb hjälp med både spolning och filmning av gamla avloppsrör. Allt löstes på två dagar. Mycket smidigt. Tack för hjälpen.
Två gången Christian hjälpte oss i våran salong och vi är mycket nöjd . ☺️
Bra jobb och trevligt bemötande från företaget.
Stoppet försvann och servicen utmärkt.
Med beröm godkänt på alla punkter Akut hjälp med avhjälpandet av stopp i vårt avlopp
Mycket snabb, kunnig och proffsig service! Företaget att ringa när det tar akut stopp i rören!
Bra jobb. Bra bemötande och okej pris.
Snabb och proffsig hjälp, andra gången jag anlitar.
Snabba och duktiga killar.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snabb service, bra pris, trevlig bemötande.
Trevligt och proffsigt bemötande, fick hjälp omgående efter ett telefonsamtal.
Allt funkade perfekt. Och mycket trevlig kille. Hälsningar Henry
Anlitade Stadens spolservice för underhålsspolning av samtliga rör i min villa. Fick en mycket trevligt bemötande av Christian. Han var snabb och mycket noggrann, kommer varmt rekommendera honom till mina vänner.
Riktgt grymma! Alltid snabba till hjälpen. Rekommenderar dom starkt
Kom på plats inom en timme, löste problemet på 30min.Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!
Lätta att nå. Svarar alltid eller ringer upp snabbt tillbaka. ( för det gör inte alla)Försöker ALLTID lösa o boka tid då snart dom möjligt. Proffsiga anställda som hanterar de problem vi haft på allra bästa sätt. Förstår och förklarar bra. Trots trånga utrymmen eller andra svårigheter så är de aldrig omöjliga och hittar alltid bästa lösningen. Superbra att ha att göra med och förstår att man är i behov av deras hjälp och lösning. Rekommenderar de varmast! Så otroligt nöjd med dom och deras hjälp!
Stamstopp. Efter att försöka få bort det själv så fick jag se mig besegrad. Fick bli jourutryckning. Trevligt bemötande, snabbt på plats och vettiga priser. Tack för hjälpen. Rekommenderas varmt.
Trevlig och bra service! Rekommenderas!
Tog kontakt föratt få hjälp med att hemtjänsten spolat ner våtservetter hos min 90 åriga svärmor. Vi bor 25 mil bort. Dom fixade stoppet samma dag efter trevlig kontakt.
Jag fick snabb service av en mycket trevlig och kunig medarbetare från er.
Grym service och bemötande! Kunnig och pålitlig till bra pris.
Proffsigt och trevligt bemötande.
Jag tycker att tjänsten var effektiv, tydlig, prisvärd.
Väldigt punktlig, seriöst intryck, snabb och kunnig. Bokade förebyggande spolning av villa, sköttes galant. Rekomenderas varmt om ni vill ha spolning av fastighet av ett proffsigt företag som arbetar effektivt och städar fint efter sig innan avetablering.
Varje leverantör kan ta lärdom av Stadens Spolservice AB: Snabba att svara. Trevliga. Raka besked. På plats i rätt tid. Kunniga. Om Sveriges välpolerade fastighetsmäklare, eller de snabba lejon som säljer bilar av bättre märken hade hälften av Christians kundbemötande, så skulle de kunna samla dollar, om man så säger. Hatten av.
Ett trevligt bemötande och väl utfört arbete på stoppet som uppstått i kökets avlopp.
Fint och mycket trevligt genomförd tjänst på kort varsel. Klart prisvärt också! /Ragnar, i Haninge
Mycket bra bemötande med personlig kontakt. Spolningen fungerade bra, alla medlemmar var nöjda. Bra service till ett vettigt pris.
Snabb handlägning , trevligt bemötande.
Väldigt snabb service, och kunnig/trevlig personal. Utför jobbet väldigt proffsigt.
Snabb service Åtgärdar problemet Kommunikativ och trevlig
Snabbt på plats. Proffsiga. Skulle görna anlitadem igen. Victor i Kummelnäs.
Ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Problemet löstes snabbt.
Proffesionellt, bra service och trevligt bemötande.
Snabb o bra service, duktig personal
Kom efter bara ett par timmar, jobbade snabbt och spolade bort stoppet på 20 minuter. Trevligt bemötande och lämnade allt rent och snyggt. Kanonbra!.
Mycket trevlig kille som kom hit och spolade. Snabb service, perfekt utfört arbete och vänligt bemötande. Vad mer kan man begära. Ingemar Aourell i Nacka
snabbt svar på beställning. väl utfört arbete. blev försenad pga komplikationer hos ett tidigare arbete men meddelade detta omedelbart! arbetet bestod av spolning av installationen för ett badrum på en övervåning (tvättståll, bidé, wc och badkar)
Snabbt och smidigt med trevligt bemötande.
Mkt snabb och trevlig service!
Snabbt, smidigt och kompetenta! Rekommenderas.
Helt OK. Allt åtgärdat Stopp i avloppet från toan o dålig avrinning från tvättställ. Kommer gärna tillbaka som kund om behov finns. Mycket trevligt bemötande från servicemannen som städade fint efter sig. Mycket nöjd.
Hade problem med lukt. Snabb service med spolning och filmning. Super trevligt bemötande.
Snabbt, smidigt och fick hjälp direkt. supertrevliga och väldigt service minded
Blixtsnabb respons, trevligt bemötande och snabb utryckning på annandag jul för att avblockera vårt avlopp samt till rimligt pris. Enda 'minuspoäng' var att deras underentreprenör tömde smutsvattnet från sugaren på vår tomt (asfalt) och det rann ner till gatan, 3-4 m därifrån. Det luktade riktigt illa det såg riktigt äckligt ut, brunnt skitigt vatten i kontrast med snön och is. Men tack och lov klagade ingen granne om detta tills det förvann, någon vecka senare tack vare vädret. Det var ju inte direkt Stadens Spolservices...
Snabbt service och trevligt bemötande
Suverän service. Snabbt och trevligt Agerande. Mycket nöjd