Städservice Falkenberg AB

Städservice Falkenberg AB

stadservicefalkenberg.se
  • BadgeThreeYears
4.7

Välkommen till Städservice Falkenberg AB! Städservice Falkenberg är ett professionellt städbolag med erfarenhet av att leverera högklassiga städtjänster till kunder i hela Halland. Vi är ett lokalt städbolag och hjälper alla våra kunder med ett leende på läpparna. Städservice Falkenberg är specialiserade på Flyttstädning,...

187 omdömen om Städservice Falkenberg AB

Sedan starten hos Reco 2022

Nina G
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Rent och vi är nöjda. Var dock 30 minuter sena, men städade för tiden vi betalar.

Marie Louise N
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Vi har köpt städ var 14/dag Det var första gg dom var här och vi var nöjda med städet👍🏼 rent och fint. Sedan uppskattar man det där lilla extra att kuddar filtar, dukar och saker är tillrättalagt på sin plats.

Eva W
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Fin kontakt men lite svårt att få lämnat över nycklar då ingen fanns på kontoret. Helnöjd med städningen och priset.

Ann-Britt A

Jättebra bemötande. Duktiga tjejer. Städat Jättebra

Ulrika D
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Trevlig och kompetent personal, snabba och effektiva med ett strålande resultat!

Svar från Städservice Falkenberg AB

Tack så mycket för din fina recension!

Bogdil H
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Jag blev helt enkelt imponerad! Det blev så fint - OCH jag fick nya, härliga vänner! Välkomna tillbaka! / Bodil

Ingrid S
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Inga anmärkningar på flyttstädningen vid slutbesiktningen. Bra service och trevligt bemötande. Ingrid

Nina N
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Mycket duktig och trevlig personal. Allt blev skinande rent. Kan varmt rekommendera

Inger S
Skrev om Städservice Falkenberg AB

De städar bra och är trevliga att ha att göra med

Pontus H
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Bra städning till ett rimligt pris, väldigt nöjd!

Anna W
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Gjorde allt efter mina önskemål. Proffs!

Christina F
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Bra service från första mötet, mina förväntningar stämde hela vägen. Nya ägarna supernöjda med väldigt noggrann städning. Klart rekommenderas

Madeleine C
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Trevligt bemötande och bra service! Trots att jag bokade sent löste dem det utan problem.

Per-Olof K

Trots värmen så jobbade på. Tack så jättemycket. Peo och Ewa

Okab H
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Very good👏👏👏 I’m satisfied with the services provided

Linus B
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Va bra, blev ordentligt gjort när de varit här

Micheline A
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Mycket bra och snabb Lätt att ta kontakt med företaget samt lätt att boka tid Jag rekomenderar det företaget till andra Skötsam städare Trevliga personer att prata med

Ida L
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Noggrant och trevliga! Jätte fint resultat!

Emelie E
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Beställde en storstädning av min sommarstuga. Generellt ok men de hade missat vissa delar som de fick komma och åtgärda. Visste inte heller att man inför detta ska tömma kul och frys, allt var borta och kastat efter städet. Hade varit bra med den informationen.

Svar från Städservice Falkenberg AB

Hej Emelie, Tack för din recension! Tråkigt gällande kyl & frys vi måste ha antagit att det var hyresgäster som hade lämnat kvar det efter sin vistelse. Vi ber om ursäkt! Ta gärna kontakt med oss för att diskutera en kompensation för era matvaror.

Linnea J
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Jättefint och noggrant städat, trevlig och smidig bokning.

Leonardo C gillar detta
Svar från Städservice Falkenberg AB

Tack så mycket Linnea! Uppskattas verkligen.

Birgitta S
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Mycket bra. Det jag skulle vilja veta är kostnaden. Tack på förhand Birgitta Stenudd

Eila H

Trevlig personal Hade storstädning Rent o fräscht överallt🤗

Helena S
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Killarna som städade vår sommarstuga var mycket trevliga och tillmötesgående. Vi skulle hyra ut och hade varit sjuka och hade inte krafter att städa själva. Vi behövde hjälp med en storstädning efter att ha använt stugan med en stor familj och dessutom med hund . Vi blev mycket nöjda med hur killarna gick in för sin uppgift, de städade med stor noggrannhet och engagemang

Aida E
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Duktiga och kunniga personal som jobbar med glädje. Jag är jätte nöjd och kommer att sprida bra rykte om er. Tack!

Linda A
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Hej! Jag känner mig jätte nöjd med Städservice Falkenberg, efter att ha fått deras service med väldigt kort varsel. Lägenheten blev super fräsch och som ny och det känns nu tryggt att kunna lämna över till den nya ägaren. Tack!

Linda K
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Jag är supernöjd. De räddade mig genom att kunna ta uppdraget med kort varsel. Superbra städning!

Svar från Städservice Falkenberg AB

Hej Linda, Tack så mycket för din rescension. Kul att allting gick smidigt för dig.

Ewa O

Fantastiskt bra! Helnöjd! Mycket trevligt bemötande

Magdalena C
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Mycket nöjd utförd städning av Städservice i Falkenberg. De har varit punktliga, professionella och noggranna i sitt arbete och personalen är både vänlig och pålitlig. Jag uppskattar verkligen deras uppmärksamhet på detaljer och deras förmåga att möta mina specifika önskemål. Rekommenderar starkt Magdalena

Svar från Städservice Falkenberg AB

Tack så mycket Magdalena. Vi ser fram emot att fortsätta leverera med samma kvalite.

Mikaela H
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Trevliga och tillmötesgående. Bra städat och lätta att samarbeta med.

Alexandra E
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Leo är otroligt proffsig, serviceinriktad och trevlig. Vi är 100% nöjda med städningen av hela vårt hus samt fönsterputsen. Personalen är noggranna, effektiva och trevliga. Kan varmt rekommendera Städservice Falkenberg.

Emma J
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Nöjd och kan rekommendera deras tjänster! Lyhörda och vid problem löstes det snabbt och smidigt via Leonardo! Kan absolut rekommendera Städservice Falkenberg som hjälp! Smidigt och hjälpsamma 👍🏽

Kennet N
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Otroligt bra bemötande och väl utfört städjobb

Anders O
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Bra och trevligt bemötande vid beställningen. De levererar det som överenskommits i offerten. Vi anlitade dem för flyttstäd och kan rekommendera deras tjänst.

Malin J
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Bra kommunikation, väldigt nogrannt städat och topp service!!!

Svar från Städservice Falkenberg AB

Hej Malin, Tack för ditt fina omdöme!

Niklas L
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Efter kontakt med företaget erbjöd VDn att kolla för att göra ett hembesök. Han kom efter några dagar, vi kom överens om start och rutiner, allt detta med en mycket bra attityd, förståelse och service. När städerskan väl kom första gången, blev jag mött av en dam med mycket god humor. Det kändes lite som det var ens "extra mamma" som kom. Utförde städningen utmärkt. Har inget negativt att nämna, har dock inte testat deras egna app än, men förhoppningsvis håller den samma standard. Rekommenderar starkt.

Svar från Städservice Falkenberg AB

Hej Niklas, Tack för din fina recension både jag och Carina skrattade. Verkligen en extra mamma :) Vår app heter "Mina Städtjänster" du kan enkelt och tryggt logga in där med BankID. Hälsningar, Leonarodo & Carina

Göran Åke Olof H
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Svårt att tala med kvinnorna. De kom två timmar mot bestämd tid.

Monica C
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Hej! Det blev ett bra resultat, trevlig person som gjorde jobbet! Ett missförstånd dock om tidpunkten. Jag hade meddelat att jag inte var hemma förrän vid 14.30, men det löste sig ändå! Hälsningar Monica C

Hans-Göran O
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Första intrycket bra på golv o listor, ogjort på garderobsdörrar o dörrar o spisfläktsstapeln. Trevligt bemötande.

Anne-Christine J

Mycket nöjd med flyttstädningen! 👌🏻

Sven-Erik S
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Mkt bra o väl utfört s sa rbete supernöjd o kan väl rekommenderar

Christer J
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Mycket bra städat! Vi är nöjda och kan varmt rekommendera Städservice Falkenberg

Sanna P
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Serviceminded, lätta att kommunicera med, punktliga och smidiga!

Marianne Kristina S
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Trevlig och noggrann personal så vi är nöjda med städningen.. tack 🙏

Bernt W
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Mycket bra och fått städat när det passar oss.personen var mycket duktig och arbetade mycket bra

Peter L
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Bra bemötande. Riktigt bra flyttstäd. Hittade inget att anmärka på. Väldigt nöjd.

Fredrik J
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Bra bemötande och flyttstädet blev perfekt !

Ingela L
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Vänligt bemötande. Snabb återkoppling på telefonsamtal. Mycket bra resultat på städning. Tillmötesgår mina önskemål

Märit I
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Nöjd med allt, från beställning till slutförd flyttstädning. Rekommenderar gärna Städservice Falkenberg.

Julia B
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Bra serviceminded personal som är väldigt duktiga på det dom gör! Rekommenderar varmt.

Marita S
Skrev om Städservice Falkenberg AB

Väl bemötande Bra utfört jobb av flyttstäd av lägenhet rent o snyggt överallt Superduktiga