Stavem Begravning AB

Stavem Begravning AB

• Badge2025
4.9
Ring 0220-334 16 Dela

På Stavem Begravning sätter vi alltid människan i centrum. Vi förstår att förlusten av en nära är en av livets mest utmanande stunder. Med omsorg och respekt guidar vi dig genom varje steg i processen, för att skapa en vacker och minnesvärd avskedsceremoni. Vår mission är att erbjuda stöd och trygghet i sorgens tid, med värme...

17 omdömen om Stavem Begravning AB

Sedan starten hos Reco 2022

Lisbet W

Proffsig personal. Bra information

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för din återkoppling. Vi är glada att du upplevde vår personal som proffsig och att informationen varit tydlig och hjälpsam. Det är precis vad vi strävar efter i varje möte. Tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Godfrey S
Skrev om Stavem Begravning AB

Stavem Begravning AB alltid bemötta deras klient med mycket omtänksam sätt att ge detta bäst service enligt överenskommelse. Det är Thomas Stevem som vi bruka kontakta om vi har en ärende att jobbar på då blir han hjälpsam på alla möjliga sätt.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för dina fina ord och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada och tacksamma över att du upplever att Stavem Begravning AB alltid bemöter sina klienter med omtanke och god service, i enlighet med överenskommelse. Ett särskilt tack för att du lyfter fram Thomas Stavem – hans engagemang, tillgänglighet och vilja att hjälpa på alla sätt är något vi är mycket stolta över. Tack för förtroendet, varje gång ni vänder er till oss. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Maria E
Skrev om Stavem Begravning AB

Kunde inte ha fått bättre bemötande när jag skulle planera mammas begravning. Helene och Tomas är dom bästa

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för dina varma och hjärtliga ord. Det betyder oerhört mycket att du kände dig så väl bemött i den svåra stund det är att planera en närståendes begravning. Att du upplevde Helene och Tomas som ett så starkt stöd gläder oss enormt – de lägger ner hela sitt hjärta i sitt arbete, och din uppskattning betyder mycket för oss alla. Tack för ditt förtroende. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Sixten L
Skrev om Stavem Begravning AB

Fint bemötande. Fick hjälp med allt på ett smidigt sätt.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för din återkoppling. Vi är glada att du upplevde ett fint bemötande och att vi kunde hjälpa till på ett smidigt sätt. Att göra det enkelt och tryggt för våra kunder är alltid vårt mål. Tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Anneli L
Skrev om Stavem Begravning AB

Proffsiga, tillmötesgående, trevliga. Har anlitat dom förut, så vi visste vad vi kunde förvänta oss.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för er fina återkoppling. Det gläder oss att ni återigen valde att vända er till oss och att vi levde upp till era förväntningar. Att ni upplevt oss som proffsiga, tillmötesgående och trevliga betyder mycket – det är precis den känslan vi vill förmedla i varje möte. Tack för ert fortsatta förtroende. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Rebecca B
Skrev om Stavem Begravning AB

Bra bemötande och fin service.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för din återkoppling. Vi är glada att du upplevde både bemötandet och servicen som fin. Det betyder mycket för oss att få vara ett tryggt stöd i en viktig stund. Tack för ditt förtroende. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Lena P
Skrev om Stavem Begravning AB

Jag har blivit bra bemött och var väldigt nöjd med deras omtanke. Begravningen blev fin och vi tog ett fint avsked av mamma.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för dina fina ord. Vi är tacksamma för att du kände dig väl bemött och att vår omtanke kunde vara ett stöd genom en svår tid. Det gläder oss att begravningen blev fin och att ni fick ett vackert och värdigt avsked av er mamma – det är ett stort förtroende att få vara en del av en sådan stund. Tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Tuija S
Skrev om Stavem Begravning AB

Så tillmötesgående, trevliga, proffsiga och roliga. Ja, Stavem har levt upp till alla förväntningar. Min upplevelse har varit väldigt bra. Vi köpte minnesstund, urna, blommor, kista, hjälp med bouppteckning mm,. Att har varit väldigt bra.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för dina fantastiska ord och för att du delar med dig av din upplevelse. Att du upplevt oss som tillmötesgående, trevliga, proffsiga – och till och med roliga – gör oss både glada och stolta. Det är just den kombinationen av värme, kompetens och mänsklighet vi strävar efter i allt vi gör. Vi är tacksamma för att vi fick hjälpa till med hela helheten – från minnesstund till juridik – och att du känner dig nöjd med allt. Det är ett stort förtroende att få stå vid din sida i en så viktig tid. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Annika K
Skrev om Stavem Begravning AB

Vi är mycket nöjda med deras arbete och bemötande, de har varit förtroendeingivande och lyhörda inför våra önskemål. Vi har i stort sett köpt alla tjänster med bouppteckning också. Det vi sammanfattar är att det är dyrt, men allrahelst bouppteckningen som vi ändå måste hantera mycket själva.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för er ärliga och fina återkoppling. Det gläder oss att ni upplevt vårt arbete och bemötande som förtroendeingivande och lyhört – det är precis så vi vill arbeta, med omtanke och respekt för varje familjs önskemål. Vi är också tacksamma för att ni valde att anlita oss för helheten, inklusive bouppteckningen. Vi tar till oss er synpunkt om upplevelsen kring det juridiska arbetet och förstår att det kan kännas kostsamt, särskilt när man som anhörig själv behöver vara delaktig i delar av processen. Vi arbetar ständigt...

Eija K
Skrev om Stavem Begravning AB

Vi blev bra och lugnt bemötta. Dom förklarade hela proceduren på ett bra sätt. Vi fick ett bra intryck av Stavem när det var jobbigt i sorgen.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för era fina ord. Vi är glada att ni upplevde ett lugnt och tydligt bemötande i en svår stund. Att kunna förklara hela processen på ett sätt som skapar trygghet och klarhet är något vi lägger stor vikt vid – särskilt när sorgen är tung att bära. Tack för ert förtroende och för att ni valde Stavem. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Lars-Erik D
Skrev om Stavem Begravning AB

Mycket fin begravning och minnesstund, Vi är nöjda!

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för era fina ord. Vi är glada att ni är nöjda och att både begravningen och minnesstunden upplevdes som fina och minnesvärda. Det är ett stort förtroende att få vara en del av ett så viktigt avsked – tack för att ni valde oss. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Eva E
Skrev om Stavem Begravning AB

Mycket trevliga och tillmötesgående. Har haft kontakt med dem förut och vet att dem är bra. Allt som berör begravning. Var till vår belåtenhet.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för era vänliga ord och ert fortsatta förtroende. Det gläder oss att ni återigen valde att vända er till oss och att ni upplevde oss som trevliga, tillmötesgående och professionella. Att allt kring begravningen motsvarade er förväntan och blev till er belåtenhet betyder mycket för oss. Tack för att vi fick vara med er i en viktig stund. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Eva F
Skrev om Stavem Begravning AB

Lätt att komma i kontakt med dem och få hjälp. De hade ett professionellt bemötande och lyssnade på vad vi ville. Vi fick hjälp med begravning och bouppteckning. Rekomenderar stsrkt den lilla begravningsbyrån med stort hjärta.

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för dina fina och varma ord. Vi är glada att ni upplevde det som enkelt att få kontakt och hjälp, och att vårt bemötande kändes professionellt och lyhört. Att vi kunde finnas där för er både i begravningen och bouppteckningen – och att ni kallar oss "den lilla begravningsbyrån med stort hjärta" – betyder otroligt mycket för oss. Tack för ert förtroende och för den starka rekommendationen. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Matts L
Skrev om Stavem Begravning AB

Mycket bra bemötande. Fick info och dom tjänster vi ville ha. Hämtning, begravning och ansvar för dödsboet. Kommer även få jurist som sköter bodelning/arvsskifte

Svar från Stavem Begravning AB

Tack för din återkoppling och förtroendet du visat oss. Det gläder oss att du upplevde ett bra bemötande och att vi kunde ge tydlig information och de tjänster ni önskade. Att få hjälpa till genom hela processen – från hämtning och begravning till ansvar för dödsboet och fortsatt juridisk hjälp – är ett uppdrag vi tar oss an med både omsorg och noggrannhet. Tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Erik Eriksson, ägare

Rune J
Skrev om Stavem Begravning AB

Jag ville välja en begravningsbyrå med lokal anknytning och det hittade jag. De var trevliga i telefon och hittade snabbt en tid till ett första möte. Mötet var bra och alla viktiga beslut togs där och då på mötet. Bokning av minnesstund gjordes sedan av dem direkt och de meddelade mig att det var klart. Lediga tider i kyrkan hade de redan kollat upp. Arrangemangen med blommor och annat till begravningen ordnade de galant. De gjorde den svåra tiden enklare att hantera.

Svar från Stavem Begravning AB

Hej Rune, Tack för att du delar din upplevelse och för dina värmande ord. Det betyder mycket för oss att du valde en lokal begravningsbyrå och valet föll på oss och att vi kunde möta dina förväntningar. Vi är glada att du upplevde vårt bemötande som trevligt och att mötet hjälpte till att fatta de viktiga besluten på ett smidigt sätt. Att vi kunde bidra till att arrangera minnesstund, blommor och andra detaljer på ett sätt som underlättade för dig i en svår tid är något vi värdesätter djupt. Vi strävar alltid efter...

June-Ann S
Skrev om Stavem Begravning AB

Vi anlitade Stavem nu när vår morbror avled. Vi fick hjälp direkt. Vi hade fått ett sånt fint bemötande och hjälp när vår mamma avled. Så vi ville gärna anlita Stavem igen. Man blir så vänligt bemött av lugn och hjälpsam personal. De förklara vad som kommer att hända och svarar på alla frågor. Vi anlitade också dom till att hjälpa oss med bouppteckningen. Vi har bara gott att säga om Stavem June-Ann Strömgren Stefan Svedberg

Svar från Stavem Begravning AB

Hej June-Ann och Stefan, Stort tack för ert varma omdöme och för att ni valde att anlita oss igen. Det betyder mycket för oss att ni uppskattade vårt bemötande och det stöd vi kunde ge både nu och tidigare. Vi strävar alltid efter att vara ett lugnt och tryggt stöd under svåra tider och att ge tydliga svar på alla frågor som kan uppstå. Det gläder oss att ni kände er väl omhändertagna, både i arrangemangen kring begravningen och bouppteckningen. Ert förtroende är det finaste betyg vi kan få, och vi är tacksamma...

Carin V
Skrev om Stavem Begravning AB

Jag har i allt blivit väldigt väl bemött. Det finns inget att klaga på alls. Då detta är den första begravningen som jag blivit tvungen att anordna i mitt liv var det värdefullt att få tips på olika saker man kunde anlita dem för. Allt fungerade helt till belåtenhet.

Svar från Stavem Begravning AB

Hej Carin, Stort tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att du kände dig väl bemött och att vi kunde vara ett stöd för dig i att anordna din första begravning. Vi strävar alltid efter att underlätta för våra familjer genom att ge tips och vägledning om de olika tjänster vi erbjuder. Det gläder oss att allt fungerade till din belåtenhet och att vi kunde bidra till att göra en svår situation lite enklare. Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med framöver, är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Med vänliga hälsningar Erik Eriksson