Använd er INTE av detta bolag!! Ångrar att vi gjorde det. Vi köpte stenskivor till vårt nya kök. När köksön med vattenfall skulle monteras så inser de att de har mätt fel. De försöker såga till toppskivan på plats men den spricker. Efter en tids väntan så kommer ersättningsskivan som inte alls liknar den första vi fick i varken färg eller mönster. Den har dessutom en stor rund fläck som ser ut som en stor kaffefläck mitt på skivan, vilket jag inte sett tidigare i denna stens mönster. Jag blir extremt besviken då...
Stenskivor.se
Välkommen till Stenskivor.se! Vi har marknadens bästa priser på stenskivor. Vi levererar stenskivor av högsta kvalitet. När du beställer stenskivor från oss på Stenskivor.se kan du vara trygg. Vi erbjuder dig billiga och högkvalitativa stenskivor av granit, marmor, dekton och komposit. Vi har funnits sedan 2010 och är ett...
391 omdömen om Stenskivor.se
Sedan starten hos Reco 2012
Vi ger våra bästa rekommendationer gällande Stenskivor, från första kontakten och beställning till leverans och montering. Proffsigt, tydlig process och mycket trevligt bemötande och med bra totalpris!
Vi är nöjda med stenarna överlag, men de tar inget ansvar för fel. Första gången vi beställde från stenskivor.se och det blev tyvärr den sista.
Väldigt kunniga, proffsiga och kund fokuserade. Levererade över mina förväntningar och inom tidsramen som vi satte upp, trots att vi gjorde lite sena förändringar på bänkskivan.
Jättehjälpsam säljare och vi är supernöjda med bänkskivan.
Bra snabb och smidig service! Håller vad de lovar och mer därtill. Trevlig kundtjänst och bra montörer . Otroligt imponerad av att de kom till mig en söndag och monterade min bänkskiva.
Mycket bra bemötande. Både säljavdelning och de som var ute på plats gjorde ett mycket bra jobb.
Toppenbetyg från början till slut. Superfin kvalitets bänkskiva till mycket lägre pris än hos konkurrenterna. Bra service och mycket snabb leverans. Dessutom enkelt att följa hela processen. Så nöjd med resultatet!
Snabba och proffsiga! Så nöjda med vår skiva.
Vi är väldigt nöjda med proffsigheten vid vår offertförfrågan och hjälpen där omkring
Vi är väldigt nöjda med allt från rådgivning och service till montering och slutförande!
Från start till slut har vi varit nöjda, stenskivor har varit fantastiska och svarat på alla våra frågor i stort sätt dygnet runt, inkl helger. Slutresultatet blev bättre än vad man vågat föreställa sig och fort gick det också, vi hade räknat med betydligt längre leverans. Men från mätning tills att Stenskivan var på plats tog det ca 3 veckor. Otroligt nöjda och kan varmt rekommendera! Obs, vi använde deras tjänster och är bosatta i Stockholm
Snabba, trevliga och leveranssäkra! Har använt förut och kommer sannolikt göra det igen.
Proffsigt från start till installerat
Bra från början till slut , enkelt och bra samt fint montage . Samma produkt som köksleverantören erbjöd men till ett mycket förmånligare pris . Bara positivt
Mycket bra bemötande och snabb offert, mätning och leverans inom 14 dagar. Fint monterat
Lång leveranstid på just den stenen jag ville ha. Annars ett riktigt bra arbete av både montörer och projektledare. Rekomenderas.
Kan man sätta minus betyg hade jag gjort det omedelbart. Titta på trådarna hos byggahus.se, då kommer du aldrig handla här. Följer inte offerter och gör du som kund fel och inte uppmärksammar deras slarv och lögner så är du körd. Suttit i över 6 månader med detta bolag mot ARN och får sedan avslag då jag missade vid installation, att defacto inget hål för blandare existerade. De hade således mätt fel inför installation och försökte sedan skylla på leverantör av diskho. Nu får jag bekosta ny skiva, mätning och installation...
Hej David S, Vi beklagar verkligen att din upplevelse hos oss inte levde upp till dina förväntningar efter dessa tre år, och att du inte fick det svar du hoppades på, varken från oss eller från ARN. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda, och trots att beställningen gjordes för tre år sedan, och både ritning och offert godkändes av er, har vi erbjudit att återbetala det mindre belopp som blev felaktigt. Som vi tidigare förklarat, beställde ni en diskho som inte kunde monteras enligt era specifika önskemål....
Bra service och lätt tillgänglig! Trevlig bemötande. Fina produkter (bänkskiva, stänkskydd och diskho) av mycket bra kvalitet och utseende.
Alt fungerede super godt. Både besøget i showroom, kontakt med sælger, opmåling, kvalitet, leveringstid og pris. Super anbefaling herfra!
Jeg fik et flot produkt og god service til en rigtig god pris.
Professionell process från början till slut. Mycket nöjd med säljare, installatörer och material.
Fick snabb hjälp med komplettering av kompositskiva till befintligt kök. Bra kommunikation från Madelene. Snabb leverans, t.o.m snabbare än utlovat, och bra pris.
Supernöjd likt tidigare beställning av bänkskiva för några år sedan. Stenskivor.se ger dig en personlig kontaktperson som är tillgänglig parallellt med löpande information om min order och nästa steg. Installation skedde igår och även montörerna är lika trevliga och gjorde ett toppenjobb! Kan varmt rekommendera.
Tog lite längre tid men i övrigt var perfekt som vanligt.
Mycket bra service! Vi är otroligt nöjda.
Rekommenderas varmt. Flexibelt, tryggt och proffsigt från första kontakt till färdig installation.
Bra kvalitet på både sten och arbete, det blev riktigt fint! Väldigt seriös och tydlig process där man i förväg såg varje steg. Trevligt och snabbt bemötande av försäljare
Otroligt nöjda från start till slut av detta projekt med vår stenskiva till köket. Proffsigt och snyggt utfört. Supertrevliga killar som kom hem och mätte samt monterade. Slutresultatet är över förväntan. Skarvarna som blev pga stenskivan var drygt 4,70m lång syns knappt! Otroligt fint jobb! Hade även en toppen projektledare som svarade snabbt på alla ev frågor man hade och fick bra information kring hela processen. Kan varmt rekommendera detta företag 👏
Genomgående kompent och servicemedveten personal, från säljare, mätare och installatörer
Bra kommunikation, överkomliga priser . Hjälp hela vägen. Man kunde följa sitt ärende hela tiden.
Proffsigt från början till slut. Rekommenderar verkligen Stenskivor.se
Mycket bra att köpa bänskiva av Kristoffer på stenskivor.se Snabb, tydlig och serviceinriktad kommunikation. Även en stor Heads Up till deras trevliga och professionella installatörer. Kan varmt rekommendera detta företag.
Bra kommunikation och tydlig information. Bekvämt och enkelt att boka både mätning och montering. Att man kan boka in en söndag är ytterligare ett plus.
Otrolig service och snabb leverans!
Tycke allt gick smidigt. Exceptionell kommunikation Fint monterad sten, proffsiga montörer (talar engelska). Stark rekommendation!
Jag är jättenöjd med vår bänkskiva. Tyvärr hade måtten på väggplattan blivit fel, men det kunde grabbarna som installerade den kapa på plats för rätt mått, med ett godkänt resultat såklart!
Vi havde en perfekt oplevelse hos Stenskivor. Vi har modtaget en bordplade som lever 100% op til hvad vi drømte om. Prisen er helt vildt, sammenlignet med de danske priser. Servicen og kommunikationen har været rigtig god.
Hej Julie Tack så mycket för er feedback. Vi uppskattar enormt att ni tagit er tid att skriva. Vi är så glada att vi kunde leverera er dröm och hoppas ni kommer få många fina år med er fina sten. Mvh stenskivor.se
Bra service och snabb respons vid 1frågor, ritningsändringar mm. Alla kanter håltagningar mm var välgjorda. Personalen som mätte och monterade skivorna vara proffsiga och trevliga. Inget att klaga på mao.
Hej Håkan Stort tack för att du tagit dig tid att skriva! Vi blir otroligt glada av att läsa att ni är nöjda med såväl stenskiva, service och allt därtill. Din feedback är mycket uppskattad, och vi är glada att du är nöjd med slutresultatet. Tack för att du valde oss! Mvh Stenskivor.se
Bra service. Fin stenskiva. Leverans på utsatt tid
Hej Helen Tack så mycket för er feedback. Vi är glada att ni är nöjda med både produkt, service och leveranstid. Mvh Stenskivor.se
Så professionella med fungerade rutiner. Jag var rädd för en massa oförutsedda problem men nej! Allt fungerade klockrent och idag åkte vi iväg till kommunens återvinning med IKEA-bänkskivorna som visade sig inte hålla måttet och den 30 åriga garantin gällde inte pga att vi inte oljat med IKEA’s egen olja. Vilket lyft med svart granit! Känns som ett helt nytt kök!
Hej Hans Lennart Tack så mycket för att du tagit dig tid att skriva! Det glädjer oss enormt att läsa att ni är nöjda med er nya fina granit och att det kunde ge er känslan av ett helt nytt kök! Tack för att vi fick förtroendet och vi hoppas att ni får många fina är mer er nya granit! Mvh stenskivor.se
Vi är så fantastiskt nöjda! Skivan är helt sagolik!! Ångrar inte en sekund denna skiva! Vi har Dekton taga och den är magisk 🧙 nöjd med service o bemötande
Hej Mahlin P Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi blir fantastiskt glada av att höra att ni är så nöjda med både Dekton Taga valet och vår service! Tack för ditt förtroende och din rekommendation! Mvh stenskivor.se
Trevlig och tillmötesgående säljare. Första personen som kom och mätte, mätte helt fel. Det löstes smidigt genom att de skickade en ny mättekniker gratis. Efter det har allt flytit på bra. Montörerna var riktigt duktiga. Säljaren har varit snabb på återkoppling. mycket nöjd!
Hej Angelica Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är så glada att höra att du är nöjda med vår service och att vi kunde rätta till mätningen på ett tillfredställande sätt. Det är underbart att höra att både våra montörer och säljare levde upp till dina förväntningar. Din feedback är mycket uppskattad, och vi är glada att du är nöjd med slutresultatet. Tack för att du valde oss! Mvh Stenskivor.se
Jag är super nöjd med all hjälp jag fått av stenskivor och kommer absolut använda dem igen om jag behöver. Stenskivor är oerhört proffsiga och både vi beställningsförfarandet och montering, Jag vill varmt rekommendera dem till dem som behöver den typ av tjänster.
Hej Erica U Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service och att både beställningsprocessen och monteringen levde upp till dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera oss vidare. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden om du behöver våra tjänster. Tack för ditt förtroende och din rekommendation! Mvh Stenskivor.se
Väldigt bra pris var det som fick oss att välja Stenskivor.se. Det visade sig även vara mycket enkelt och bekvämt då deras säljare Mattias kunde svara på våra frågor och var noga med att hålla oss uppdaterade i processen. Med ”1000” andra saker att hålla reda på i en köksrenovering var det proffsiga bemötandet ovärderligt. Mätning, leverans och montering sköttes galant och vi är verkligen supernöjda med slutresultatet.
Hej Peter A Tack så mycket för din fantastiska feedback och för att du valde oss för din bänkskiva. Det gläder oss att höra att du upplevde oss som ett stöd i processen med stadig uppdatering kring processen. Vi är glada att ni är nöjda med kvaliteten på både material, tillverkning och installation. Din rekommendation betyder mycket för oss och vi är tacksamma för din förtroende. Vi ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativa produkter och service till dig och våra andra kunder. Tack igen för din feedback och för att du delade din positiva erfarenhet med oss. Mvh Stenskivor.se
Proffsiga från order till leverans. Mycket fin kvalitet av Carraramarmorn!
Hej Annika R Tack för att du tagit dig tid att skriva och för din feedback. Också ett tack för att vi fick ert förtroende att leverera super fin marmor sten till er. Mvh Stenskivor.se
Klockrent från första kontakt till installation. Samtliga steg hanterades av professionella och trevliga säljare och installatörer och slutresultatet blev väldigt bra.
Hej Simon S Tack för din fantastiska feedback och för att du tagit dig tid att skriva. Vi blir otroligt glada över att läsa att ni är nöjda med processen från start till slut hos oss. Tack för att vi fick ditt förtroende av leveransen. Mvh Stenskivor.se
Håller vad de lovar, bra service, rätt priser och trevliga personal och arbetare. Dessutom, mycket bra installation och mätning.
Hej Rabi C Tack för att du tog dig tid att skriva och för din feedback! Vi är tacksamma för att ni valde oss för era bänkskivor och att ni är nöjda med såväl process, produkter och personal hos oss. Mvh Stenskivor.se
Andra gången vi anlitar stenskivor.se och vi är lika nöjda denna gång. Trevlig säljare, tydlighet kring offert och leverans. Bänkskivan kom på plats snabbt och smidigt.
Hej Elisa N Tack för din feedback och för att du tagit dig tid att skriva. Det glädjer oss att hör att ni återigen blev nöjda och att ni finner både pris, leverans, process och produkter till belåtenhet. Mvh stenskivor.se
Utmärkt bemötande från start, liksom information längs hela beslutsvägen och ända fram till leverans. Allt klaffade som planerat. Kvaliteten känns topp, på både material, utförande från tillverkningen och installationen. Likaså var hela processen med betalning väldigt smidig, informativ och snabb. Kan verkligen rekommendera Stenskivor.se
Hej Lube B Tack så mycket för din fantastiska feedback och för att du valde oss för din bänkskiva. Det gläder oss att höra att du upplevde ett utmärkt bemötande från start till slut och att vi kunde ge dig tillräcklig information och stöd längs hela beslutsvägen. Vi är glada att allt klaffade som planerat och att du är nöjd med kvaliteten på både material, tillverkning och installation. Att höra att betalningsprocessen var smidig och snabb är också mycket uppskattat. Din rekommendation betyder mycket för oss och vi är tacksamma för din förtroende. Mvh Stenskivor.se