Bra service och fin produkt. nöjd med hela processen!
Stenskivor.se
Välkommen till Stenskivor.se! Vi har marknadens bästa priser på stenskivor. Vi levererar stenskivor av högsta kvalitet. När du beställer stenskivor från oss på Stenskivor.se kan du vara trygg. Vi erbjuder dig billiga och högkvalitativa stenskivor av granit, marmor, dekton och komposit. Vi har funnits sedan 2010 och är ett...
430 omdömen om Stenskivor.se
Sedan starten hos Reco 2012
Bra stöd genom hela processen och vänligt bemötande vid mätning och montering.
Bra service och rimliga priser. Duktiga hantverkare. Man bör va medveten om att hantverkarna talar Engelska och inte Svenska. Upplevde kommunikationen bra med säljare under planeringsfas och inköp därefter avtog frekvensen för svar något, om man ställde frågor via mail. Allt som allt - nöjda!
Bra säljare & bra logistik. Seriösa och noggranna montörer. Jättenöjd.
Bra säljare bra montörer Bra företag
Andra gången vi beställer vi Stenskivor och vi är mycket nöjda med konceptet, bra service, snabb leverans (3 veckor från offert till installerad skiva) kvalitetsprodukter och bra priser! Tack Olivia och teamet för ett fantastiskt jobb!
Jag fick mycket bra hjälp hela vägen från tanke till installation av vår bänkskiva till köket. Även om det var mycket fram och tillbaka så såg Malin till att allt löstes och hanterade alla mina frågor. Kan varmt rekommendera!
Från början till slut ett helt perfekt köp. Kanon service, en mallning som var exakt och leverans som var perfekt. Vi kommer tillbaka igen!
Otroligt nöjd med vår stenskiva från er på Stenskivor.se. Framförallt med hanteringen från er sida, från start till slut så fungerade allt klockrent. Rekommenderar varmt och kommer definitivt använda er igen när det behövs!
Vi är så nöjda med våra bänkskivor! Vi köpte kompositskivor till vårt kök. Tack för alla råd och Mattias tillgänglighet och hantverkarna var också otroliga. Från mätning till leverans och installation. Hälsa dom det!
Mycket bra service och bra bemötande när ett mindre problem dök upp efter installation. Snabb åtgärd och vi är väldigt nöjda!
Madelene på Stenskivor.se var otroligt service minded och svarade snabbt på allt. Även rimligt pris, kvalitet och monteringen var utmärkt.
Professionella, hjälpsamma och leverans i tid.
Både kundservicen innan beställning, leverans, montering och produkt har varit jättebra. Allt har gått enligt beskriven process, och i vårt fall har leverans skett inom tidramen. Våra marmorskivor är jättevackra, och förgyller vårt kök varje dag.
Jättefin service och snabb svarstid från säljare Madelene, rakt igenom toppen. Upplever processen ibland lite krånglig, men är totalt sett en jättenöjd kund.
Leverera kvalité och perfektion. Proffsiga, snabb leverans. med Aldrig några konstigheter
Jättebra service och snabb installation 👍
En perfekt leverantör av stenskivor. Nöjd på alla sätt och vis 😀
Väldigt proffsigt upplägg hela vägen. Snabb och trevlig kontakt med säljare. Supernöjd med slutresultatet!
Stenskivorna passar perfekt, fin finish. Snabb o smärtfri leverans . Rekomenderar Stenskivor varmt. Mvh Uffe
Fantastiskt bemötande och service från första kontakt till leverans. Vi hade köpt marmor fönsterbrädor av en annan leverantör som vi inte blev nöjda med och behövde nu beställa nya med kort varsel då de skulle monteras när vi var på semester. Tog kontakt med kundservice på stenskivor.se som var väldigt förstående och rekommenderade en ny sten direkt som blev perfekt. Processen från beställning till leverans gick hur smidigt som helst och våra hantverkare kunde hämta ut fönsterbrädorna enligt plan medans vi var på semester....
Hittade stenskivor online, och åkte in med sambon till Malmö för att kolla på skivorna. Blev jätte fint bemöt och fick toppen service, rådgivning, och hjälp. Trodde inte vi skulle hitta en så bra skiva till bra pris som vi gjorde, tycker det mesta i dag är till överpris, men vi hade tur att det fanns en december kampanj och fick ett jätte bra pris. Nu är skivan installerat, det inte första gången vi har köpt en stenskiva, men det var första gången med stenskrivar.se och det är så himla fint monterat och mättat så skarven knappt syns så himla nöjda 🤩👌🏼från start till slut.
Priset är bra, och skivorna vi fått från Consentino är supersnygga. Men handläggningen och hanteringen har varit riktigt dålig från start till slut. Först är inte allt material är inte beställt, sen skadas det i leveransen - två gånger. Inga tydliga uppdateringar, uppmanas bara vänta några veckor till och se vad som händer. Efter mycket tjat fick vi delar av materialet installerat så det åtminstone gick att använda köket delvis. Total skulle det ta 6-10 veckor, det tog 5 månader. Consentino erbjuder inte en krona i kompensation....
Hela projektet löpte på väldigt bra. Nöjd kund.
Toppen från början till slutet, svarade på varje fråga vi hade och kvaliteten var toppen, 10/10
Tredje gången jag använder dem - som vanligt nöjd! Min kontakt Kristoffer är alltid mycket behjälplig.
Proffsig hjälp med både design och utförande.
Virkelig god service og super flot bordplade
Jag är mycket nöjd med Stenskivor.se - dels har de en tydlig hemsida och personal som både är kunniga, trevliga och snabba på att svara på frågor! Vid de två tillfällen jag beställt kunde jag konstatera högsta kvalitet på materialet - ena gången Cararramarmor och andra gången Terazzosten. Mätning och installation fungerade också oklanderligt vid båda tillfällena. Stort tack! //Stefan
Är nöjd med allt från första kontakten till leverans av stenskivan.
Mattias som arbetar i showroom i Malmö är mycket kunnig. Har en fin sätt och erbjuder rådgivning och lösningar under kort varsel. Vidare är han lättillgänglig. Gällande sten så beställde vi Ibiza snowy, mycket nöjda blev vi med.
Extremt prisvärda. Både mätning och montering gjordes med noggrannhet. Vi köpte 5 skivor av Dekton Arga. Alla passade perfekt och slutresultatet blev precis som vi hoppades.
Fullständigt genomusel service. Redan från början var det tydligt att företaget inte har någon koll på vad kundservice innebär. Så fort något började krångla tog det evigheter att få svar på mail, och när svar väl kom, var det knappast hjälpsamt. För att nämna några av de problem vi stötte på: Felaktig skärning för diskhon, spruckna skivor och nyansskillnader som till och med montörerna själva vägrade sätta upp. Av totalt åtta skivor behövde sex bytas ut, och varje utbyte krävde långa, frustrerande diskussioner. En köksrenovering...
Tyvärr dålig sten levererad vilket leverantören vägrar erkänna. Jag beställde Carraramarmor Bianco C och fick en gråaktig sten med fula vita spår. Leverantören hävdar att det är naturligt vilket säkert stämmer men därför inte lämpligt eller särskilt snyggt. Jag bad dem lägga upp mina bilder som exempel på hemsidan för att varna andra (vilket de vägrade). Nästa gång beställer jag av någon som tar ansvar för slutleveransen. Trist. Trevligt bemötande och smidigt i övrigt.
Hej Charlotte Vi tycker såklart att det är jätte tråkigt att ni blev missnöjda med er marmor. Som vi tidigare försökt förklara så sorteras inte nyanser eller marmorering bort som är naturligt för stenen. Vi informerar tydligt att just detta är naturliga egenheter för stenen och inget som går att välja bort. Vad man anser är snyggt är högst individuellt och en av charmen för just natursten är att den ena stenen inte är den andra lik. Den ser olika ut, åldras olika och kan skifta mycket i sina unika egenheter. Vi vet...
Billigare, snabbare, större urval och mycket bra service. Vi är super-nöjda och mycket glada för vår fina stenskiva. Vi trodde aldrig att vi skulle kunna få den installerad före jul men en hel vecka tidigare satt den på plats. Bästa stället för alla som vill ha en fin stenskiva. //Diana Månsson, Trelleborg
Det var en god oplevelse at handle hos stenskivor. Meget responsive på spørsmål også weekend og aften. Alle aftaler overholdt og pris/kvalitet er i top. Jeg er fan !
Alt som forventet. Gode priser, god service :-)
Allt fungerade fint från beställning till installation! Bra service, proffsigt
Vi köpte en svart granitskiva till köket. Hela orderprocessen fungerade perfekt och Mattias var både hjälpsam och flexibel. Leveransen skulle ske upp till tre veckor efter mätningen, men det tog bara två veckor. Killarna som levererade och installerade var snabba och proffsiga och resultatet blev jättefint. Jag kan absolut rekommendera Stenskivor.se.
Använd er INTE av detta bolag!! Ångrar att vi gjorde det. Vi köpte stenskivor till vårt nya kök. När köksön med vattenfall skulle monteras så inser de att de har mätt fel. De försöker såga till toppskivan på plats men den spricker. Efter en tids väntan så kommer ersättningsskivan som inte alls liknar den första vi fick i varken färg eller mönster. Den har dessutom en stor rund fläck som ser ut som en stor kaffefläck mitt på skivan, vilket jag inte sett tidigare i denna stens mönster. Jag blir extremt besviken då...
Hej Lisa Det är jätte tråkigt att ni inte känner er nöjda. Då vi förklarat både innan ni la ordern så finns inte möjligheten att välja vilket stenblock men ni fick bilder på vad vi hade inne ändå. Vi kom ut till er för att leverera den ombeställda stenen efter redan 2veckor men ni valde då att avbryta monteringen. Vi har även lagt stenarna bredvid varandra för att visa hur fint dom matchar varandra både i ton och mönster. Vi har även visat liknande stenar som finns på vår hemsida. Det är såklart jätte tråkigt att ni anser...
Vi ger våra bästa rekommendationer gällande Stenskivor, från första kontakten och beställning till leverans och montering. Proffsigt, tydlig process och mycket trevligt bemötande och med bra totalpris!
Vi är nöjda med stenarna överlag, men de tar inget ansvar för fel. Första gången vi beställde från stenskivor.se och det blev tyvärr den sista.
Väldigt kunniga, proffsiga och kund fokuserade. Levererade över mina förväntningar och inom tidsramen som vi satte upp, trots att vi gjorde lite sena förändringar på bänkskivan.
Jättehjälpsam säljare och vi är supernöjda med bänkskivan.
Bra snabb och smidig service! Håller vad de lovar och mer därtill. Trevlig kundtjänst och bra montörer . Otroligt imponerad av att de kom till mig en söndag och monterade min bänkskiva.
Mycket bra bemötande. Både säljavdelning och de som var ute på plats gjorde ett mycket bra jobb.
Toppenbetyg från början till slut. Superfin kvalitets bänkskiva till mycket lägre pris än hos konkurrenterna. Bra service och mycket snabb leverans. Dessutom enkelt att följa hela processen. Så nöjd med resultatet!
Snabba och proffsiga! Så nöjda med vår skiva.
Vi är väldigt nöjda med proffsigheten vid vår offertförfrågan och hjälpen där omkring
Vi är väldigt nöjda med allt från rådgivning och service till montering och slutförande!