STEP IN WATCH CENTER

STEP IN WATCH CENTER

www.stepinwatchcenter.se
  • BadgeSevenYears
3 142

Step In Watch Center ägs av Naresh Lakhwani som tillsammans med sin personal driver detta företag sedan 1992. Vi säljer märkesur från de välkända tillverkarna. Ca 30 märken under ett tak. Denna butik är utvald av leverantörerna för att vara störst och bäst i Stockholm när det gäller klockor. Du hittar vår butik med detta enorma...

3142 omdömen om STEP IN WATCH CENTER

Sedan starten hos Reco 2019

Frej H
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Snäll personal och snabbt batteribyte

Eva P
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Trevligt och professionellt bemötande och snabb service

Anna W
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Vi fick mycket bra hjälp och trevligt bemötande. Håller tummarna över att sonen blir glad.

Barbara P
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Proffsig och trevlig bemötande.

Linda B
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Super trevliga o kunnig personal.Man vill inte lämna butiken.tack snälla för fint köp till min dotter. Med vänlig hälsning, Linda.💕

Annika B
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Väldig trevlig och kunnig personal. Väldigt fint bemötande

Eva R
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Trevlig personal, men kunde tyvärr inte få hjälp med reparation av min klocka.

Svar från STEP IN WATCH CENTER

Hej, Tack för att du kontaktade oss. Det är verkligen tråkigt att vi inte kunde hjälpa dig med din klocka den här gången. Tyvärr händer det ibland att vissa delar har utgått eller inte längre är tillgängliga pga åldern på klockan eller ibland okända märken. Men ge inte upp! Vi kan gärna göra ett nytt försök om några månader, då det kanske finns nya möjligheter att lösa problemet. Hör av dig när du vill, vi hjälper dig gärna igen. Vänliga hälsningar, Naresh Lakhwani / ÄGAREN

Birgitta Margareta M
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Tack för vänligt bemötande Trevlig helg

Shend L
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Köpte klockan till min mans födelsedag. Jag var väldigt sen ut med att köpa present, men här i step in watch center räddade de min dag! Köpte en klocka och graverade barnens namn på den. Servicen är på topp nivå! Rekommenderar butiken starkt så fint bemötande och jätte trevliga!

Anders J
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Löste reservdel till klocka på 2 dagar som annars skulle tagit 2-3 veckor att beställa

Johanna W
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Mycket kunnig, hjälpsam och professionell personal. Jag kan varmt rekommendera affären för den som vill köpa en kvalitetsklocka.

Kenth Nils Ingemar D
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Kunnig, trevlig och serviceinriktad personal. Hög nivå på sina tjänster. Man trycktestar armbandsur i samband med batteribyte. Jag har alltid varit nöjd efter ett besök hos STEP IN WATCH CENTER.

Anders W
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Köpte en klocka som upphörde att fungera efter ett par månader. Lämnade in den med förhoppning om återkoppling. Nu hör jag ingenting. Inga svar på sms. Sällan någon som svarar på telefon. De gånger någon svarar får jag svävande löften om att de ska kolla upp saken och återkomma, men ingen återkommer. Kanske bara att inse att jag blev blåst./ Anders

Svar från STEP IN WATCH CENTER

Hej, Jag beklagar att du inte fått svar på din fråga ännu. Låt mig undersöka ärendet närmare och jag lovar att återkomma till dig personligen så snart som möjligt. Självklart ser vi detta ärende som en prioritet och vi kommer att erbjuda kompensation för besväret. Återkom med ditt ärende nr. Normalt tar ett ärende ca 2 veckor beroende på tillgängligheten på reservdelarna. Tack för ditt tålamod och förståelse! Vänliga hälsningar, Naresh Lakhwani / ÄGAREN

Jacob B
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Reparerade ett trasigt armband till min klocka. Det höll i ungefär 3 timmar innan det gick sönder.

Svar från STEP IN WATCH CENTER

Hej Jacob, Jag beklagar verkligen att armbandet gått sönder igen. Självklart ska vi åtgärda detta för dig eller ersätta det belopp du har lagt ut. Vänligen återkom med kvittot och klockan, så ska vi i första hand försöka lösa problemet. Om vi inte lyckas åtgärda felet kan du vända dig till butiken där du köpte klockan. Tack för din förståelse, och vi ser fram emot att hjälpa dig! Vänliga hälsningar, Naresh Lakhwani / ÄGAREN

Rikard T
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Kanonbra bemötande och priser!

Carl F
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Allting var suveränt, bra service!

Jonathan Ö
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Otroligt väl bemötande och professionellt. Kom in och fick hjälp direkt med frågor jag inte ens själv visste var viktiga. Slutade med att jag fick en väldigt bra affär gjord med Step In Watch Center. Kommer absolut att köpa mina klockor här i framtiden!

Karl Göran R
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Blev bemött med kompetens, vänlighet och humor. Ur det breda sortimentet fick jag ett förslag som helt motsvarade mina önskemål. Jag kom hem med ett snyggt armbandsur med alla funktioner man kan behöva och lite till. Ska rekommendera butiken till alla jag kan.

Ali G
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Tydlig information om olika typer/märke av klockor. Bra bemötande.

Fredrik H
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Trevlig, ödmjuk och hjälpsam personal som bryr sig om kunderna.

Amiri H
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Mycket hjälpsam, toppen kund bemötande!

Pia B
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Väldigt trevligt och på alla sätt proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera butiken.

Diksha B

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Mohammad R
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Jätte fin service och snabb leverans

Leif G
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Trevliga och proffsiga. Bra prisnivå.

Anders Gösta Noreson H
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Dom specialbeställde en limiterad Certina-klocka åt mig och hela processen var toppklass. Bra och snabb kommunikation och väldigt vänliga! Handlar gärna där igen.

Annika F
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Kunniga, bra bemötande. Räddade min klocka då batteriet hade läckt.

Sven-olof V
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Proffesionellt, trevligt, personligt. De levererade över mina förväntningar. Bra kontakt vis sms när frågor uppstått då jag lämnade in en speciell klocka för renovering som tog lång tid men det blev mycket bra. Supernöjd!

Göran P
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Dom bara bytte batteri, det var inte någon upplevelse

Kaj O
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Alltid ett proffesionellt och vänligt bemötande!!

Per B
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Trevligt bemötande av personalen. Behövde nytt batteri till klockan, klart på 1 timme.

Inka W
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Mycket trevlig personal och otroligt bra bemötande och service

Margareta N
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Samma vänliga bemötande varje gång och snabb service.

Selma M
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Jättebra! Fick hjälp inom 1 timme fastän han sa att det skulle ta 2-3 timmar.

Oscar W
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Väldigt positivt. Fick precis den hjälpen jag behövde för att välja rätt klocka åt mig. Personalen var väldigt trevlig och service orienterad. Även bra priser på produkterna som säljes. Tack!

Jonathan O
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Super watch shop-so happy that I discovered it! Fast, efficient and so interesting talking about watches with them.

Yeganeh J
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Personalen är kunning och jätte trevligt. Oavsett mina flertalsfrågor så fick jag svar på allt och dessutom tips.

Jan L
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Svårt att svara när man inte fått svar av förtaget och ni tjatar om betyg. Innan ert tjat om utvärdering har jag varit mycket nöjd. Dessutom ger ni mig ett namn jag inte har!! SKÄRPNING!!!

Jan Fredrik S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Vänligt bemötande och återkoppling när en reservdel inte kom fram så snabbt som beräknat.

Christine L
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Det tog längre tid att byta batteri än sagt. Man hade inte behövt trycktesta klockan.

Svar från STEP IN WATCH CENTER

Hejsan Christine, Tack för ditt omdöme. Klockor som är täta måste genomgå en test för täthetens skull. Vi kan ej göra såna undantag pga att kunden inte duschar och badar med klockan. En tät klocka måste vara fukt och dammsäker efter att man har öppnat den. Batteri bytet med trycktest tar ca 1 timme och då har vi trycktestaren i butiken som en professionell verkstad. Mvh / NARESH LAKHWANI / ÄGARE

Marianne W
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Hej! Jag blev vänligt bemött och fick en tydlig information om vad som skulle åtgärdas. Armbandsuret behövdes repareras och fick tillbaka den inom utlovad tid.

Mikael H
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Fick ett snabbt och vänligt bemötande. Professionellt utfört arbete till ett bra pris.

Elna P
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Fin snabb service ⭐️⭐️⭐️fixade mer än batteribyte👍👍👍👍

Lars N
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Jag hade höga förväntningar på utbud och service. Utbudet av klockor var stort. Bemötandet (servicen) var utmärkt: snabb hjälp och med värme och humor.

Ralph N
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Köpt en ny klocka och reparerat min gamla. Bra service och kunnig personal. Rimliga priser och leveranstid på reperationer, inte minst i jämförelse med mer ”upper class”-butiker som förutom högre rep.kostnad ofta tar väsentligt längre tid på sig. Jag är mycket nöjd, inte minst också för deras utbud av armbandsur i titan.

Aarav S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Besökte några veckor och köpte en Seiko Presage. De som jobbade där var engagerade och väl kunniga kring alla klockor i butiken. Vi fick höra allt möjligt om flera olika klockor samt även rekommendationer kring vilka klockor som hade passat mig personligen. Det var verkligen en underbar upplevelse och rekommenderar starkt att besöka!

Samuel E
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Trevlig personal och bra service.

Helena L
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Bra mottagande av proffsig personal

Peter L
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Snabb service och trevligt bemötande

Linus R
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Kom in och lämnade av klockan 30min innan stängning, de sa att den skulle vara klar om 20. Får ett meddelande att den är klar fem min senare. Ställde in tiden rätt också