Stor tack! Väldigt nöjd med både inköp och service av bilen.
53 omdömen om Felix Ribbestad
Enkel att ha att göra med, hjälpsam, rekomenderas.
Felix made the transfer and purchase of the car so easy. Well communicates and response’s immediately. Highly recommend Lukas
Mkt tillmötesgående och bra, enda minus var att företaget inte klarade att betala ersättning för min bil direkt vilket innebar att jag var tvungen att ta ett snabblån på 25.000 trots att bilfirman var skyldig mig 36.000kr. Så där har de lite att jobba på. Men Felix skötte sig utmärkt.
En mycket trevlig kille på alla sätt hjälpsam och artig social och förstående Kul att bli bemött av en sådan person
Bra bemötande. Smidigt och hjälpsam!!
Mycket trevlig och erfaren. Hade en smidig affär med Felix :)
Leasing av en Peugeot. Trevligt mottagande, med tid för alla frågor. Mycket bra service, snabb återkoppling med all information vi behövde. Att allt levererades i tid och i synk med vårt byte av leasingbil. Supernöjd och kommer gärna tillbaka för framtida affärer.
Köpte bul. Hi Hjälpsam nogrann omtänksam utan att tynga med överdrivet säjsnack
Jag tog kontakt med Felix på Sthlm Bil efter att ha sett en annons på en Kia. Redan i första telefonkontakten kände jag mig oerhört väl bemött, och denna känsla hängde kvar genom hela affären. Felix är kunnig, lugn och mycket trevlig!