Vad ska man säga. Och var ska man börja 🤣 Henrik Henrik Henrik, vilken hjälte ❤️ Jag är en mycket kräsen bilköpare och han fixade precis allt för att jag skulle bli nöjd och det är inte alltid så lätt men det lyckades han med utan problem. Blev ett litet missöde med framrutan innan bilen kom fram till mig och det tog han tag i direkt fast vi har 100 mil emellan oss så jag kan inte vara mer än nöjd med mitt bilköp och när det är dags igen så tvekar jag inte att köpa av Henrik igen.
4 omdömen om Stockholm Motor Group
Stockholm Motor Group
Vi blev mycket bra bemötta av en entusiastisk säljare vid namn "Henrik". Han visade professionellt bilens funktioner, fördelar och historia. Till och min fru, som var mycket skeptiskt till färgvalet, är nu mer än nöjd med bilen och champagne-färgen :-) Snabb leverans inom en timme. Vi rekommenderar denna bilfirma Mvh Micke & Marie
Stockholm Motor Group
Fina bilar & fräscha och kunnig personal! Rekommenderar starkt.
Stockholm Motor Group
Det är alltid läskigt att köpa en bil, men nu i efterhand känner jag mig nöjd och trygg med mitt köp. Ett bra pris för en bra bil. Det uppstod ett mindre problem som de åtgärdade åt mig utan kostnad. Personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående.