Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Stockholms Bad & Kök

Stockholms Bad & Kök

3.9

8 omdömen om Stockholms Bad & Kök

Björn A
Skrev om Stockholms Bad & Kök

Hade bra förslag på lösningar beträffabde materialval, och utformningen av ombyggnaden. Är felxibla att ha att göra med när förändringar krävs under projektets gång. Lätta att få tag på. Höll inte utlovade tider. Överlag är jag positiv.

Dryft
4.8/5 i betyg av 222 omdömen 4.8 av 222 omdömen
BadgeNineYears

Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas

Fredrik Göran Walter L Fredrik Göran Walter L
Läs mer omdömen
Per J
Skrev om Stockholms Bad & Kök

Skickligt och professionellt arbete. Städar efter isg :) Inget tjafs om ev extraarbete. Skulle dock gärna se lite bättre information i förväg om när man inte tänker komma och orsaker till förseningar.

Nezha S
Skrev om Stockholms Bad & Kök

Bra arbete! Dock några justeringar samt frakten av sopor drog på tiden innan det blev gjort, detta ger företaget ett litet minus.

Vikströms Bygg & Kakel AB
4.8/5 i betyg av 94 omdömen 4.8 av 94 omdömen
BadgeFiveYears

jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen och beställningen av material var mycket smidigt och genomförandet var riktig bra. samordning med rörmokare , målare och elektriker gick riktig bra och badrummet levererades exakt enligt önskemål och inom överenskommit tid. jag rekommenderar varmt Vikströms som total entreprenör vid byggande av badrum.

Nöjd K
Skrev om Stockholms Bad & Kök

Bra utfört arbete som vi är nöjda med. Lätt att ha en kontinuerlig kontakt med arbetsledaren, som även kontaktade oss om någonting behövdes göra annorlunda pga upptäckta hinder. Dvs de lät oss godkänna eventuella ytterligare utgifter innan de genomförde arbetet.

Klas
Skrev om Stockholms Bad & Kök

Trevliga, lätta att ha att göra med. Kommer med goda förslag på smartare lösningar man inte tänkt på. Badrummet blev riktigt fint.

M5 BYGG AKTIEBOLAG
4.7/5 i betyg av 179 omdömen 4.7 av 179 omdömen
Badge2024

Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!

Karl Henrik S
Skrev om Stockholms Bad & Kök

Bra hantverkare , men det är pronlem att kommunicera med dem då de inte talar svenska eller engelska

Kerstin
Skrev om Stockholms Bad & Kök

Bra bemötande, håller tidsram och offert. Kommer m förslag på olika varianter och lösningar. Bra kakling och även snickeri, målning, och el.

Damian Bygg i Stockholm AB
4.9/5 i betyg av 132 omdömen 4.9 av 132 omdömen
BadgeSevenYears

Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!

marcus l
Skrev om Stockholms Bad & Kök

Mycket lätta att arbeta med, samt proffesionellt resultat.