Utomordentligt bra jobbat av Nikos och trevlig personlighet
Stockholms Handyman
161 omdömen om Stockholms Handyman
Synnerligen bra jobb (väggfast hylla med konsoler som krävde stor noggrannhet). Snabb service och noggrant utfört. Rekommenderas!
Nikos återkopplade snabbt, jobbade effektivt och gav ett synnerligen trovärdigt intryck. Vi kommer att använda honom igen, om det behövs.
Vi fick hjälp med att renovera hela vårt badrum. Arbetet genomfördes utan problem och vi är nöjda med resultatet och hela processen. Kan var
Super professional and helpful service! Reasonable price as well. Will definitely be calling if we need anything else.
Mycket trevliga och flexibla. Gjorde ett bra och effektivt jobb och diskuterade fram bra lösningar tillsammans med oss.
Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
Nikos has done several jobs for us, and we have been fully satisfied each time. He is a good communicator, straightforward, and does what he says. He also advises on how to think about possible projects--what's realistic, worth the money, etc. Sometimes he has told us (politely) that we weren't thinking about something the right way! All in all, fully recommended.
Nikos kommer i tid. Kommunicerar. Och levererar med kvalitet. Anlitade Nikos för att installera måttanpasade skjutdörrar och att ordna en rufflucka. Jag anlitar honom gärna igen.
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen
Min mamma anlitade Handyman för att laga hennes balkongdörr. Det gick snabbt, var ordentligt gjort och till ett bra pris.
Anlitar Nikos för en andra gång och är fantastiskt nöjd. Proffsig, lösningsorienterad och snabb. Kan absolut rekommendera. Kommer anlita igen. Anki S
De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.
Väldigt proffsig och punktlig hantverkare. Seriöst bolag som går att lita på. Kan varmt rekommenderas!
Vi är mycket nöjda med hjälpen att sätta igen ett fönster. Snabb och smidig kommunikation, bra utfört arbete och trevligt bemötande
jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen
Nikos hjälpte oss att riva en vägg för att öppna upp mellan kök och vardagsrum i mindre lägenhet i en äldre fastighet i Vasastan. Därefter byggde han en ny vägg i vardagsrummet för att skapa ett mindre sovrum/alkov. Allt genomfördes enligt plan och vi är jättenöjda med resultatet! Har redan hunnit rekommendera Stockholms Handyman till andra.
punktligoch jag är mycket nöjd med resultatet. Har anlitat Nikos att borra kabelkanaler i väggen (i stället för dammsamlande på golvet!!!) Har anlitat honom vid två tillfällen och lika proffsing båda gångerna
Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial
Stockholms Handyman var inte bara väldigt snabb att svara och ordna en tid, utan också väldigt duktig och lätt att ha och göra med. Hantverkaren behandlade mig på ett professionellt sätt, och det kändes tryggt att kunna lämna arbetet i hans händer. Det arbete som utfördes var även det professionellt, så jag skulle verkligen rekommendera denna firma för mindre arbeten som behöver göras där hemma.
Snabb kommunikation. Mycket nöjd med uppsättning av gardinskenor och byte av strömbrytare. Trevlig och hjälpsam.
Använde mig av Jonas för ett bygge av ett 60-tals kök. Han producerade och lackade samtliga delar i sin verkstad för att sedan installera de
Helt topp.trodde inte att det fanns sånna hantverkare kvar.Blev bättre än förväntat. monering av 3 st solgardiner på balkong, omlott placering var mitt önskemål han fixade till detta : måttade ut och ,betong borrning. montering rent och fint, fort oxå. .
Guld! Tillmötesgående, snabb, trevlig och bra pris. Rekommenderas varmt!
Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job
Helt klart den bästa hantverkaren vi haft. Får precis det man hoppas på, utan att lägga på massa avgifter på allting. Exempel 1: För att slipa och olja köksbänken så kopplade han loss spisen och lyfte ut både spisen och ugnen för att komma åt bättre. Exempel 2: För att byta ut en del i diskmaskinen som var krånglig hittade han ett mycket enklare sätt att byta ut bara den trasiga delen, och det tog inte ens 30 sekunder. Exempel 3: En kökslåda behövde en reservdel. Han beställde en ny och när den levererades kom han...
Behövde hjälp med att slipa och oljning av bänkskiva i kök. Blev professionellt gjort för ett bra pris. Rekommenderas starkt.
Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av sälja
Anlitat Nikos två gånger och kommer definitivt kontakta honom nästa gång vi behöver hjälp, stort som smått, hemma. Nikos är professionell, snabb, kunnig och seriös! Har använt mig av tre-fyra andra aktörer innan och han är överlägset bäst på samtliga områden.
Mycket nöjda med utfört arbete. Trevligt och proffsigt bemötande.
Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra f
Otroligt duktig noggrann pålitlig
Anlitat firman flera gånger, både för mindre hantverksarbeten och för mindre VVS. Mycket nöjd, professionellt och noggrant arbete. Inga dolda kostnader. Rekommenderar varmt.
Vi gjorde en omfattande renovering av källare, kök och vardagsrum, med nytt värmesystem, badrum/tvättstuga i källare, ombyggnad av entré och
Nikos anlitad för håltagning och uppsättning av vägghängda hyllor och armaturer i gips och betong i lägenhet. Inte billigast, men noggrann, punktlig och professionell. Kommer definitivt anlita framöver.
Jag har anlitat Nikos flera gånger och är väldigt nöjd. Allt arbete blir väl och noggrant utfört. Han är också väldigt bra på att komma på lösningar på olika problem och är väldigt engagerad.
Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat nå
Snabb, trevlig, duktig och noggrann. Nikos satte upp ny inredning i våra walk in-garderober och var toppen på alla sätt och vis. Han kommer vara den första vi ringer så fort vi behöver nåt fixat.
Jag kontaktade Stockholm Handyman i samband med att jag planerade en omfattande ombyggnation och renovering av min lägenhet på 71 kvm. Arbetet innebar att riva vissa befintliga innerväggar och bygg upp nya väggar till två mindre sovrum med skjutdörrar. Nytt parkettgolv lades i hela lägenheten och alla rum målades om i olika kulörer. Även elen behöves ses över så även en hel del elarbete. Jag bestämde mig för att anlita Nikos för uppdraget och han och hans team med elektriker och målare gjorde ett fantastiskt arbete, vilket...
Mycket trevligt bemötande från början till slut. Killarna som utförde arbetet var punktliga, proffsiga och snabba. Hög kvalité på materialet
Hej. Utmärkt service. Fick snabbt svar på fredagen och allt var monterat och klart redan på måndagen innan lunchtid. Besparade mig en hel del huvudbry.
Fick hjälp med en mindre anpassning av köket. Allt fungerade jättesmidigt – trevlig initial kontakt, och Nikos tog sig tid att undersöka själv på plats och lyssna på våra önskemål innan offert. Utförandet var snabbt och noggrant, med ett resultat precis som vi hade tänkt oss.
Väldigt trevlig och kompetent, tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hade inte kunnat förvänta mig ett bättre arbete än vad Sjöströms ent
Jag fick mycket bra och snabb hjälp att fixa några problem med villan inför husvisning (försäljning). Nikos gjorde verkligen sitt bästa får att ordna detta på mycket kort varsel, vilket han fixade. Det gällde att laga en skadad grundmur, laga en större mängd spruckna/dåliga kakelfogar samt laga en badkarsblandare vars vred för att byta mellan dusch och vattenutkastare var trasigt. Dessutom ett trevligt och proffsigt bemötande.
Har anlitat Nikos två gånger och han är kunnig, snabb och hjälpsam. Han är också lösningsorienterad och kommer med bra input avseende hur saker och ting kan fixas. Jag är väldigt nöjd och kommer anlita honom framöver ifall det behövs.
Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
Nikos är proffsig, snabb, noggrann och trevlig och jag rekommenderar varmt Stockholms handyman! Den här gången handlade det om småsaker - lösa hängare och golvlister, uppsättning av ny duschstång samt väggfixering av ett fullpackat köksskåp. Galant fixat.
Rev en vägg och fick taket målat av Stockholms Handyman. Tydlig kommunikation från start och mycket väl utfört jobb enligt tidsplan. Kunde inte vara nöjdare!
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städnin
Proffsigt! Snabb, effektiv och noggrann. Bra dialog om vad som behövde göras.
Snabb respons (åtgärdat samma dag), trevligt bemötande, noggrann och professionell. Mycket nöjd och kommer garanterat använda igen!
Professionell, effektiv, inlyssnande och konsulterande. Prisvärd hjälp och föredömligt hanterat av Nikos. Kommer anlita igen vid behov.
Jag har anlitat olika hantverkare under åren och nu är det första gången som jag är verkligen nöjd med arbetet hemma hos mig: det är därför jag starkt rekommenderar Nikos och jag själv kommer att anlita honom nästa gång!
Otroligt smidigt. Fick hjälp inom en vecka och allt jag ville ha fixat löstes under en förmiddag med hög kvalitet. Så glad att jag blev rekommenderad Stockholms handyman. Det var inte sista gången.
Snabb, professionell och jag är mycket nöjd med resultatet
Vänligt och kunnigt bemötande. Kom med förslag på smarta lösningar, och saker vi inte tänkt på. Väldigt noggrant utfört arbete.
Snabb och trevlig både vid kontakt och utförande.
Fick hjälp av Nico att renovera vårt kök, med allt från snickeri till elarbete. Vi är väldigt nöjda med resultatet, arbetet utfördes snabbt och utan några som helst problem. När vi själva inte visste hur vi skulle göra fick vi förslag på smarta och kreativa lösningar. Rekommenderar starkt att anlita honom!
Är helnöjd med det jobb dom utförde med takomläggningen i vår bostadsrättsförening
Nico har hjälp mig flera gånger under åren med diverse grejer, har alltid varit otroligt proffsig. Hjälpsam, pålitlig, kreativ och trevlig. Den hantverkare - alla kategorier - som jag har bäst erfarenhet av någonsin!
Smidig service från början till slut. Stockholms Handyman avmonterade en trasig kökbelysningsarmatur och monterade en ny och mycket mer praktisk modell. Dessutom byte han två trasiga ljuskällor på mina taklampor som jag själv inte kunde nå. Jag uppskattar att det finns firmor som Stockholms Handyman som är beredda att göra relativt små hantverkarsjobb. Förutom att vara flexibla är Stockholms Handyman seriösa och effektiva då de svarade på en förfråga som jag gjorde en kväll på en lördag följande dag tidigt på morgonen. Att...
Kan varmt rekommendera Värmdö Kakel & Design! Allt gick smidigt från start till slut under renoveringen av vårt badrum. Lättillgängliga,
Hjälpte mig plocka isär en bokhylla samt satte ihop 2 bokhyllor o fäste dem i väggen. Ingenting att klaga på. Allt gjordes snabbt och smidigt. Kan varmt rekommenderas.
Fick snabb och professionell hjälp att montera Ikea-skåp och inreda garderob. Fick även hjälp ta bort en onödig innerdörr och hämta saker från mitt vindskontor! Jag kan verkligen rekommendera Nikos firma!
Serviceinriktad och bra kundfokus! Mycket bra utfört jobb. Höll både tid och pris.
Det är alltid en bra upplevelse att anlita Stockholm Handyman, från första samtalet tills att jobbet är klart. Nikos är verkligen serviceminded och trevlig, och jobbet går fort och blir dessutom bra. Så glad att jag hittat ett företag som kan hjälpa till med stort och smått och som håller vad de lovar.
Fick snabbt svar från Nikos på min förfrågan om renovering av mitt kök, och han kom förbi dagen efter för att få en uppfattning om jobbet. Han kom med förslag och synpunkter, och gav ett mycket trevligt intryck. När jobbet sedan utfördes gick det snabbt och slutresultatet blev mycket bra! Och alllt till ett mycket skäligt pris. Jag skull gärna anlita Nikos igen!
Noggranna och duktig. Trevlig chef som bjuder på fika 😎
Snabb, bra och kunnig! Pålitlig hantverkare! Rekommenderas verkligen.
Nikos var väldigt hjälpsam och ordnade diverse hantverksjobb samt tog in en rörmockare för ett större WC jobb. Fem stjärnor.
De gjorde ett fantastiskt jobb när de målade om i vårt hus. Skicket väggarna var i innan var inte alls bra men då de gjorde ett utmärkt unde
Extremely happy with the work. Brought all equipment necessary and was very easy to communicate with and plan around. Work was very clean too. Nikos installed curtain rails in my apartment and some other IKEA mounting. Thank you
Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand
Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.