Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

strykfritt.se
  • BadgeFiveYears
4.6
Llama 08-525 052 70 Compartir

Sedan 2005 erbjuder Strykfritt Stockholms mest prisvärda städhjälp. Med fokus på kvalitet och miljö samt kompetent personal hjälper 80 städhjälpare i dagsläget ca 2000 privatkunder med regelbunden hemstädning och engångsuppdrag i form av flyttstädning, visningsstädning, storstädning och andra former av engångsstädningar runt...

375 omdömen om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2017

Maria A
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

En otroligt prisvärd firma. Deras städare utför arbete av mycket hög kvalitet och deras flexibilitet gör mitt liv enklare

Kerstin S
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Bra och snabbt bemötande samt ordentligt städat. Städarna missade förvisso på några ställen men detta åtgärdades snabbt vid påpekande.

Caroline H
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Mycket bra service och hjälp! Lägenheten blev jättefin och jag är jättenöjd med resultatet 💫

Elisabeth K
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Proffsigt bemötande, okomplicerat och fint resultat.

Rebecka S
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Supertrevlig service och noggrant jobb! :)

Ann-Jeanette E
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Mycket nöjd och kommer att reklamera tull andra

Ulf P
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Vi är mycket nöjda med städresultatet och har inget att anmärka på

Gertrud M
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Flyttstädning som jag varmt kan rekommendera. Jag är nöjd!

Ann-kristin A
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Efter storstädning så glänste hela lägenheten. Två duktiga och trevliga tjejer utförde detta underverk. Så nöjd

Cristine B
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Riktigt bra! Trevlig personal, professionella med riktigt bra resultat.

Marianne G
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Mycket bra från första kontakt till utförd städning! Städningen var väldigt välgjord!

Janna W
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Vi har än så länge bara haft första provstädningen, men kontakten med företaget har fungerat fint och städningen var väl utförd förutom att det inte dammades på lite högre höjder som t ex tavlor, uppe på bokhyllor och hatthyllan, vilket vi nog hade förväntat oss, men vi fick tydlig återkoppling och förklaring på det. Bortsett från det så är vi än så länge nöjda. :)

Svar från Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Tack så mycket för din recension och värdefulla feedback! Vi är glada att ni är nöjda med kontakten och städningen i stort. Som företag använder vi kundens egen städutrustning och har därför inga stegar eller pallar med oss. Det kan alltid vara värt att ha sådana hjälpmedel tillgängliga för att vi ska kunna nå högre områden, som till exempel ovanpå bokhyllor och hatthyllor. Efter provstädningen brukar vi alltid gå igenom och rekommendera vad som kan behövas för framtida städningar, så att vi kan komma åt alla svåråtkomliga...

Martina M

Vänliga effektiva och tillmötesgående

Barbro J
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

1/. Mitt möte med Strykfritt har jag bara gott att säga om. Vänliga och hjälpsamma 2/. Mina förväntningar var stora eftersom jag blivit tipsad av en vän, men dom blev helt uppfyllda och jag har bara beröm att ge till Strykfritt och speciellt till Monika. 3/. Jag har en städning var fjärde vecka och fönsterputs två ggr per år . Punktlig ankomst och väl genomförd städning och mycket vänligt bemötande. M V H. Roland Juninger

Anni R
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Utrolig resultat! 10/10 rekommenderas:)

Emelie N
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Trevlig person och mycket bra städning.

Marie P
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Mycket bra och trevlig personal allt tillfredsställande

Carl R
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Fantastiskt bra och prisvärt. Mer än nöjd. Smidig bokning och kontakt med handläggare samt mycket trevlig personal på plats.

Elin J
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Väldigt snabb återkoppling när jag ville boka flyttstäd. Väldigt bra städat vid egenkontroll. Supernöjd! Jag valde Strykfritt då jag känner folk som haft hemstäd hos företaget och varit väldigt nöjda.

Marcus F
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Vi är mycket nöjda med storstädningen vi beställde. Proffesionellt och trevligt bemötande. Superbra resultat!

Anna H
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Jättenöjd! Lätt att boka. Tydliga instruktioner vad man ska ha hemma. Jättebra resultat, rent och fint. Beställde även fönsterputsning som blev jättebra!

Kristina S
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Smidigt, vänligt bemötande och levererade i tid och det vi kommit överrens om .

Jenny F
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Jättebra städhjälp, alltid jättefint städat!

Gerdlouise R
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Kommer punktligt. Arbetsamma. Noggranna. Lätt att få kontakt med ansvariga och bra att ibland kunna byta tid och dag efter behov.

Maria M
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Vi är jättenöjda med Strykfritt. Snabb återkoppling från Kundtjänst vid förfrågan om storstäd och de infann sig på utsatt tid. Väldigt skönt att de har med all städutrustning=alltså ingen lista på vad som måste finnas hemma och det bästa, ett skinande rent resultat.

Jenny H
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Leverera alltid bra städning med hög kvalitet

Mattias B
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Har använt dem under flera år och haft flera olika städare. Alla har varit väldigt bra och vi har alltid varit nöjda med resultatet.

Christian W
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Bra och flexibel kundsupport. Bra och noggrann städning.

Stefan K
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Mycket bra städning av Magdalena. Supertrevlig och duktig.

Mai W
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Mycket punktliga och noggranna. Personligen önskar jag tid son inte finns som pass, start 10 eller 11. De har alltid bra info i god tid och vikarier har också varit bra. Helnöjd, bara det där med tiden.

Patrik H
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Enkelt hela vägen från bokning till själva jobbet och lätt med kontakten.

Marie B
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Jag är jätte nöjd. Min städledare svarar direkt på mina frågor. Vi får en ersatt städerska samma dag eller dagen efter om vår är sjuk. Det är alltid välstädat nät ja j Kommer hem. Det finns ingenting att klaga på, vilket jag uppskattar. Jag är väldigt väldigt,nöjd!!!'

Eeva L
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Utmärkt och professionell service som utfärdats av väldigt trevlig personal

Maria T
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Alltid städat, med det där lite extra!

Ann-Katrin O
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Bra service, snabbt svar vid frågor. Mycket bra utförd städning. Mycket nöjd med detta företag. 😊

Mia S
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Supernöjd med vår städning. Proffsiga städare , enkel och snabba svar vid kontakt med vår kontaktperson. Rekommenderas

Eva G
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Bra bemötande och kunnig städpersonal. Jag är mycket nöjd..

Isabella P
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Betalade för 7 timmar, fick 2,5 timmar trots mkt smutsig hem. Städaren fick komma tillbaka. Trots det inte tillsvarvande förväntningarna.

Svar från Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Hej Isabella. Vi är verkligen ledsna att du inte var helt nöjd med din städning. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och din nöjdhet är superviktig för oss. Vi är glada att vi kunde fixa till det genom att låta vår personal komma tillbaka och städa de ytor som missades. Vi är ledsna att vi inte uppfyllde dina förväntningar den här gången. Vårt mål är att du ska vara nöjd med städresultatet, och vi beklagar verkligen att du inte blev det den här gången. Vi tar din feedback till oss och kommer...

Patrick A
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Vi har haft hemstädning med Strykfritt i ca 5 år. Alltid fungerat bra.

Jonas B
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Bra resultat, bra bemötande och alltid pålitliga.

Sannis F
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Fint bemötande av huvudkontoret och städhjälpen är trevlig och noggrann.

Anna P
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Bra att ha att göra med, aldrig några problem! De löser allt och är väldigt trevliga. Bra och konkurrenskraftiga priser!

Lillemor G
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Bra men dyrt Tycker inte om att fylla iformuläret, det kunde ha väntat till andra gången man beställt fönsterputs

Anna R
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Städningen fungerar bra och vi har samma person. Lite jobbigt att inte kunna avboka kostnadsfritt någon gång då vi har månadsstädning. Svarar snabbt på mail.

Martin C
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Nogranna och kvalitetsmedvetna. Alltid i tid och mycket trevliga.

Charlotte S
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Vi har en helt suverän städhjälp som lämnar huset i utmärkt skick varje gång. Har man frågor får man otroligt snabb återkoppling

Kristina C
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Punktliga och utför arbetet väl. Finns tid över utnyttjas tiden till andra tilldelade områden i butiken

Catharina E
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Vi är nöjda med det städhjälp vi har vilket är varannan vecka. Allt fungerar smärtfritt och vi har en bra kommunikation med städerskan (Angelica).

Maria E
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Utmärkt resultat, alltid trevligt bemötande.

Gunnar L
Escribió sobre Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Rekommenderas starkt. Vi har varit kunder i många år och det fungerar alltid bra. En enstaka gång uppstod en skada, som genast åtgärdades av fackmän utan bekymmer.