Alltid trevliga o tillmötesgående man blir väl omhändertagen
Studio Total
Vi är en salong centralt i Sundbyberg med närhet av bussar, tunnelbana och fjärrtåg. Vi har allt för kunderna under samma tak, frisör,hudvård,nagelvård mm.
13 omdömen om Studio Total
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Ett trevligt ställe att gå till man blir bra omhänder tagen trevliga lokaler
Mycket Bra är nöjd efter besöket återkommer gärna dit igen.
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Har bara gott att säga om Studio Total.
Alltid lika bra service??????????????????????
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
På Studio Total känner man sig alltid välkommen, nästan som hemma. Blir alltid tillfrågad om jag önskar kaffe. Blir väl omhändertagen av den trevliga personalen och känner mig alltid fin efteråt. Nöjd kund sedan flera år tillbaka och finns inga planer på att gå till någon annan salong!
På Studio Total får man alla behandlingar från topp till tå! Angneta med sina 25 års erfarenhet utav hudvård, skönhetsvård mm. Jag blev mycket väl bemött och har fått mycket goda resultat av behandlingarna. Elie (frisören) Hur snyggt blev inte jag med Hollywood lockar? Hur som helst rekommenderar jag varmt! Jag lovar att ni kommer INTE bli missnöjda!
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Trevlig personal, personligt bemötande. Studio Total levererar till full belåtenhet!
För mej är Studio Totoal det ablolut bästa företaget för att ta hand om mej som kund, priserna alltid varit bra och det finns ingen annan jag kan tänka mej att anlita.
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Toppen, motsvarar verkligen förväntningarna. Service på topp. Klart prisvärt. En avkopplande och rogivande stund hos Studio Total är aldrig fel.
Allt fungerar bra .Bra priser trevligt bemötande. avkopplande miljö
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Toppenställe för hår och hud.
Jag kan varmt rekommendera Studio Total. De är duktiga, proffsiga och trevliga - och de kan leverera "allt" under ett tak vilket jag uppskattar mycket!
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man