Hela bil köpet upplevde jag som positivt. Från annons via kontakt till leverans.
Sundström Bil
Välkommen till Sundström Bil! Vi är bilhandlaren du ska vända dig till om du vill ha bättre begagnade bilar med bra ägarhistorik. Våra bilar kommer ofta från banker, finansbolag och enskilda företag. På vår hemsida kan du hitta ett brett utbud av våra bilar i lager och behöver du hjälp med finansiering så har vi ett tätt samarbete...
247 omdömen om Sundström Bil
Sedan starten hos Reco 2019
Oliver var grym och hjälpte oss med att köpa vår nya familjebil! Topp service!
Lugnt, sakligt och proffsigt.
Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande. Fick svar på alla frågor utan tveksamheter. Bra och schysst finansiering. Vi återkom och köpte bilen vi tittat på och frågat om 😊
Trevlig säljare snabb o smidig affär
Trevlig säljare, bra och tydlig kommunikation samt flexibel lösning när betalningen strulade en aning. Köpte en begagnad vw e-golf.
Mycket trevlig säljare. Det negativa var att vi var tvugna att åka tillbaka och hämta bilen dagen efter då kreditspärren på bilen ej var släppt. Men allt annat gick väldigt smidigt.
Super nöjd med både service och bilen. Väldigt behjälplig med allt. Tack för det
Trevliga säljare, inbytet av min gamla och köp av ny gick smidigt och smärtfritt.
Trevligt bemötande! Seriöst och tryggt!
Trevligt bemötande och snabb service.
Rekommenderar Sundströms bil. Proffsigt bemötande
Smidigt o snabbt! Rättvis bedömning av bilen, vilket är tacksamt när man handlar från distans.
Toppen, bra upplevelse från start till mål.
Hej, mycket trevligt bemötande, fick direkta svar på mina frågor. Själva köpet var smidigt avklarat. Hade väl ganska bra förväntningar, då ett par av mina bekanta har handlat hos er tidigare. Köpte Fabia plus 3 års extra garantin, totalt 165.000:-. Hittills mycket nöjd med köpet. Mvh Kjell Karlsson
Trevligt bemötande, tryggt och seriöst.
Trevligt bemötande och bra service
Trevlig personal, bra bemötande
Alltså så himla bra service! Kom in och hitta min drömbil. Mikael på Sundström Bil hjälpte mig med allt och gick igenom bilen grundligt med mig. Nu glider jag runt i min mini cooper och är supernöjd! Tack!
En trevlig och snabb upplevelse
Trevlig personal. Objektsbeskrivning stämde överens med verkligheten. Härligt med ärlig bilhandlare.
Rent utav toppen! Mycket nöjd med bilen och bemötandet 10/10
Trevligt personalen, trevligt bemötande. Hjälpsamma.
Snabb och smidig affär trevlig säljare.
Ett bra bemötande genom hela processen. Eftersom det är 20 mil till butiken var det skönt att kunna lösa allt på distans. Skrev på en digital reservation. Fixade lånet också med en länk till DNB Finans som de gav mig. Även köpekontraktet signerades digitalt. Bilen var precis så fin som utlovats. Även de små defekter som fanns var minst sagt ärligt beskrivna och i mina ögon mindre än förväntade. Väldigt trevligt bemötande när vi väl åkte dit och hämtade bilen. Jag skulle definitivt handla här igen. Alla förstår inte...
Ett vänligt och kunnigt bemötande Jag fick svar på alla mina frågor Det kändes som en trygg bilaffär Jag är supernöjd.
Rekommenderar, fick hjälp omgående och säljaren förklarade vad som ingick i deras tjänster och vad man kunde köpa till.
Bra , trevligt och kunnigt bemötande.
Enkelt köp o en enkel kund . Jag kan rekommendera er.
Mycket sakliga och professionella och samtidigt familjär stämning hos säljarna. Jag och frun är mycket nöjda med bemötandet och tålamodet säljarna visade oss med alla våra frågor och funderingar innan vi bestämde oss för köpet.
Trevligt bemötande och hjälpsam säljare
Fantastiskt hjälp och trevlig personal!
Köpte en tre år gammal VW och fick ett fint bemötande, god genomgång av bilen samt köpvillkor. Har inget alls negativt att säga utan tvärtom. Tack Oliver för fint bemötande! Jag kan rekommendera Sundström bil.
Köpte en begagnad Renault, mycket nöjd med köpet och det bemötande vi fick.
Trevligt bemötande inga konstigheter vid köp.
Mycket bra Hade inga förväntningar Köpte en Tiguan
Mycket trevligt och kunnigt bemötande.
Proffsig, kundfokuserat, trevligt och effektivt. Att rekommendera
Jag var intresserad av en bil och fick snabbt svar när jag skrev och jag fick ett bra pris på bilen som jag bytte in. Trevligt bemötande och bra service. Dom har många fina bilar i lager. Rekommenderas varmt.
Kändes tryggt och bra! Bilen fick sin senaste service utförd precis innan jag hämtade bilen!
Det var trevlig och kunnig personal!
Trevligt bemötande, professionell personal, rekommenderas!
Väldigt bra bemötande av personalen och ordning och reda. Köpte en skoda octavia.
Fick ett bra och trevligt bemötande när jag var och tittade och provkörde bilen jag senare köpte. Fick bra genomgång av avtal och servicebok. Tack Sundströms bil och Oliver!
Trevligt bemötande. Otillräcklig genomgång av bilens funktioner. Felinställd strålkastare, borde kollats före leverans. Birger Andersson
Trevligt bemötande och kom hem nöjd med min nya bil. Tack Oliver för förstklassig service!
Mycket bra, snabba svar vid mail kontakt
Blev mycket väl bemött och fick hjälp att välja en bra bil.
Bra och trevligt bemötande , men det som drar ner betyget är att säljaren inte hade någon aning om batteriets status . Det är inte acceptabelt att man ”skyller ” på att man inte kan ladda bilen i utställningen , och därmed lämna ett korrekt besked om batteriets hälsa .
Kanon,hade hittat en Mini cooper som vi va intresserade av. Toppen säljare(inte den DÄR bilnasaren🫢) Pratade lite,provkörde,pratade lite till och betalade. Bilen va exakt så som vi blev informerade om,inga konstigheter. Kan varmt rekommendera Sundström Bil.