Jag köpte en kräm på Super Center (superslim.se). När jag väl fått produkten och öppnat förpackningen så ser jag att utgångsdatum är två veckor senare, trots att produkten bör kunna användas varje dag under ca 8 månader. Jag påtalade detta för Super Center och försökte reklamera produkten eller få en ny produkt som hade längre hållbarhetsdatum. Till en början svarade de på mail, men de skrev att jag borde använt upp produkten på två veckor. Därefter slutade de svara på mail, och när jag till slut fick tag på dem på telefon... så hävdade de att ångerrätten gällt men att jag inte skickat tillbaka den inom två veckor, detta trots att jag inte fått svar på mina mail. Kvinnan i luren skrek på mig, och hävdade att jag borde använt upp produkten inom två veckor, att hon inte kan sitta och svara på kunders mail hela dagarna, och att det nu gått nu veckor och att jag därför inte kunde returnera produkten, trots att den var för gammal. Därefter slängde hon på luren, och när jag åtskilliga gånger ringde upp så kom jag endast till telefonsvarare. Jag vill därför varna alla som tänkt att köpa produkter från Super Center att det är ett MYCKET oseriöst företag. De bedriver en högst tveksam försäljningsstrategi som går ut på att lura kunderna genom att sälja gamla produkter, eller att inte svara på frågor.