Svalahem AB

Svalahem AB

www.svalahem.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Svalahem AB! Vi är verksamma i Varberg, Kungsbacka och Falkenberg och har över 25 års erfarenhet av solskydd. Vi prismatchar, så du kan vara säker på att du får det bästa erbjudandet hos oss. Vårt dedikerade team av solskyddsspecialister finns här för att guida dig genom hela processen, från val av produkter...

98 omdömen om Svalahem AB

Sedan starten hos Reco 2023

Birgitta J
Skrev om Svalahem AB

Proffsigt och trevlig personal. Köpte en utomhus rullgardin.

Per S
Skrev om Svalahem AB

Snabb respons och trevlig serviceminded personal.

Lisbeth G
Skrev om Svalahem AB

Installationen gick snabbt och enkelt. Trevliga montörer. Markiserna blev dyrare än jag förväntat mig.

Elisabet L
Skrev om Svalahem AB

Inköp av markis samt invändiga plissegardiner och persienner. Mycket bra bemötande. Snabb återkoppling med offert och även snabb leverans. Markisen levererades tex precis innan de varmaste sensommardagarna! Leverans och montering till full belåtenhet!

Britt Ann Margareta B

Väldigt bra , fick vänta på leverans lite länge bara

Bengt A
Skrev om Svalahem AB

Dem är mycket professionella, mycket bra service

Kristina E
Skrev om Svalahem AB

Bra grejer,kunnig och trevlig personal

Rolf H
Skrev om Svalahem AB

Har bara gott att säga om allt. Snabb respons, exakt dag för leverans och mycket nöjd med kvaliteten.

Mats H
Skrev om Svalahem AB

Pålitligt håller vad dem lovar God service

Lars-Gunnar H
Skrev om Svalahem AB

Proffsiga kunniga och måna om resultatet

Mats M
Skrev om Svalahem AB

Fortsätt som ni är! "Jag gillar inte att ni skriver att texten måste vara minst 30 tecken"

Björn A
Skrev om Svalahem AB

Korrekt och rakt på sak. Levde upp till dom förväntningar jag hade. Köpte em markis

Jan I
Skrev om Svalahem AB

Bra tillmötesgående bra arbete ock noggranna

Sten F
Skrev om Svalahem AB

Bra bemötande , mer betyg när arbetet är utfört !

Eva K
Skrev om Svalahem AB

Kom på utsatt tid professionellt bemötande Kunniga och talade om vad dom trodde var problemet. Därefter utfördes arbetet och männen sa till mig när det var klart och vad som gjordes. Räkningen kom inom 10 dagar som jag önskade. Allt var till belåtenhet

Kicki T
Skrev om Svalahem AB

Bra bemötande, snabb leverans, och snabb montering Mycket nöjda med produkt

Laritha R
Skrev om Svalahem AB

Väldigt nöjd med snabbt utförande och lätta att få tag i vid behov.

Mats K
Skrev om Svalahem AB

Trevliga montörer, bra jobbat !

Michael E
Skrev om Svalahem AB

Bra bemötande och snabb service. En plissegardin blev fel men vi blev lovade att detta ska åtgärdas efter semestern.

Anders L
Skrev om Svalahem AB

Väldigt trevliga och serviceorienterade.

Kjell S
Skrev om Svalahem AB

Proffsigt bemötande utan tröttsam försäljare jargong . Vi fick bättre hjälp än förväntat. Känns som ett mycket seriöst företag .lätt att diskutera lösningar. Vi kommer att anlita Svalahem igen om vi behöver mer solskydd i framtiden

Arne J
Skrev om Svalahem AB

Köpte vanliga persienner. Tack för att ni levererade och satte upp dom inom två veckor. Bra personligt bemötande.

Kjell A
Skrev om Svalahem AB

Bra hjälp och trevligt bemötande!

Kristina I
Skrev om Svalahem AB

Trevliga, smidiga och enkelt förfarande

Björn A
Skrev om Svalahem AB

Löst vårt ”solproblem” snabbt och prisvärt. Allt från mätning till montage höll toppklass!

Dagmar G
Skrev om Svalahem AB

Snabbt och proffsigt gjort. Från beställning till montering

Alltomkring V
Skrev om Svalahem AB

Bra kundkontakt, och bra uppföljning med leverans och montering. Mycket nöjd.

Eva E

Trevliga snabba köpt rullgardiner

Annie B
Skrev om Svalahem AB

Rullgardiner med motor Bra råd med färgval Bra bemött proffsigt erfarenhet

Jan N
Skrev om Svalahem AB

Bra bemött genast vid telefonsamtal. Hade förhoppningsvis förväntan att jag skulle få hjälp med mitt problem, hjälpen fick jag direkt.Behövde en akut hjälp med min markis på balkongen, som inte gick å få in, stark blåst på gång,fixades direkt. Bättre killar som kom hit och fixade de hela får man leta efter😍😍

Lars T
Skrev om Svalahem AB

Trevliga montörer bytte en trasig markismotor. Snabbt och effektivt. Hoppas att priset blir lika trevligt!

Jan W
Skrev om Svalahem AB

Bra och snabbt bemötande utav säljaren vid första kontakten. Möte samt offert inom 1 vecka.

Karl Gustav Thore D

Trevlig personal. Bra service o snabb leverans

Carl K

Trevliga hjälpsamma proffs kunniga

Per S
Skrev om Svalahem AB

Trevliga, kunniga och proffsiga! Rekommenderas!

Parasollen A
Skrev om Svalahem AB

Bra service och kunniga personal

Lennie K
Skrev om Svalahem AB

Klockren service från beställning till montering👍🏼

Eva G
Skrev om Svalahem AB

Vi blev positivt bemöta av företaget. Vi är väldigt nöjda med resultatet.

Alexander C
Skrev om Svalahem AB

Bästa priset. bra service och bra produkter

Monika L
Skrev om Svalahem AB

Jag tycker det var ett proffsigt bemötande och snabb service. Däremot var det väldigt dyrt.

Björn S
Skrev om Svalahem AB

Offertförfarandet mycket smidigt och bra bemött. Fick ett pris och ett leveransestimat på 3 veckor. Efter 6 veckor fick vi ringa och påminna om leverans, utan att de kunde lova något samma vecka. Ursäktades med stor orderingång. Leverans kom senare samma dag för att annat åtagande blev uppskjutet enligt installatör. Hade troligtvis valt en annan leverantör om leveranstid på 7 veckor hade offererats.

Svar från Svalahem AB

Hej Björn! Tråkigt att din upplevelse av att handla av oss var negativ. Från beställning V.14 till montage V.19 var leveranstiden 5 veckor. Vår montör ringde er vid flertal tillfällen den 4de veckan men då var ni inte tillgängliga. Detta är något vi inte kan styra över och det är därför leverans blev 1 vecka senare än utlovat. Soliga hälsningar Svalahem Mvh Tobiasz Bennedal Svalahem.

Lars N
Skrev om Svalahem AB

Jag bad Svalahem om hjälp m ej fungerande motorer till solgardiner. Efter en lite seg början av ärendet, tog det sig allt eftersom. Resultatet blev riktigt bra! Jag är nöjd. Stor eloge till Svalahem.

Betim M
Skrev om Svalahem AB

Vi köpte en terassmarkis från Svalahem och var nöjda med bemötande pris. Det var en miss i kommunikationen som gjorde att installationen inte blev optimal (hängde längre ner än vi tänkt oss). När det uppdagades var Svalahem snabba med att komma ut, titta på problemet och åtgärda omgående. Snabbt och smidigt!

Anna S
Skrev om Svalahem AB

Föredömligt bemötande, punktliga och snabba

Hans K
Skrev om Svalahem AB

Snyggt, snabbt och prydligt. Rekommenderas.

Monika B
Skrev om Svalahem AB

Trevliga och hjälpsamma! Vi är nöjda med allt!

Linnea J
Skrev om Svalahem AB

Trevliga och kunniga. Köpt rullgardiner och en balkongmarkis.

Egon B

Trevliga pojkar , proffsigt utfört arbete. 👍🏼

Jpss A
Skrev om Svalahem AB

Med deras bemötande och kunskaper känner man sig trygg som lund.

Marija T
Skrev om Svalahem AB

Prisvärd terassmarkis, väldigt trevlig personal, snabb leverans. Allt enligt avtal. Rekommenderas !