En mycket proffsig mottagning fick jag när jag ringde och ville få en kostnad och en bra service på jobb och efterkrävande jobb som städning od. Kan bara vara jätte nöjd.
Svea Takvård AB
Välkommen till Svea Takvård! Med över 20 års erfarenhet inom takvård, underhåll och inspektion och är vi en trygg och pålitlig partner. Vi har en svårslagen expertis och vet precis vad som krävs för att hålla ditt tak i toppskick och förlänga dess livslängd. Vårt team av skickliga taktekniker står redo att hjälpa dig med allt...
42 omdömen om Svea Takvård AB
Sedan starten hos Reco 2023
Trevligt bemötande med tydlig information om hur genomförandet skulle gå till. Bra återkoppling efter åtgärd.
Bra företag som när jag inte var nöjd med resultatet efter första behandlingen kom tillbaka och gjorde om. Nu är taket fint!
Jobbet var helt ok. Taket är rent och fint. Det mesta av mossan är borta. Tyvärr var man inte lika noga med att flytta bort trädgårdsmöbler. Vi hade flyttat bort dom en bit från huset men det räckte inte. Dom har ändå blivit förstörda och måste repareras
Bra gjort. Trevlig personal. Jag hoppas att med tiden blir bättre.
Vi fick väldigt bra bemötande. Killarna som utförde arbetet hos oss var väldigt trevliga, kunniga och gjorde väldigt bra arbete. kan värmt rekommendera dem.
Snabb hjälp, smidigt och enkelt
Väldigt trevlig och kunnig säljare som vi fick träffa. Upplevde er väldigt professionella.
Noggranna och trevliga medarbetare!
Snabbt, effektivt och allt återställt efter rengöring. Dock inte mossan ;)
Bra arbete, snyggt städat. ...
Vi fick en en mycket bra utfört jobb, på båda våra hustak, ett i Ramnäs och ett i Högfors dubbelt så stort. Mvh Kenneth Liljeblad Tel:0735-919497
Arbetet uppfyllde förväntningarna som vi hade.
Duktiga och trevliga killar som röjde på mitt tak.
Behandlingen fungerade bra och all kontakt med företaget var smidig och man fick snabbt svar.
Bra snabbt utförande. Och upplever att mitt tak ser bättre ut.
Snabbt, tryggt, enkelt och prisvärt. Tyvärr hamnade en hel del mossa från taket på underliggande tak över husets entré. Inte så kul att se när man tittar ut genom fönstret. Kom tillbaka och städa upp detta så blir det 5 stjärnor.
Supernöjd med hela processen från offert till genomförande
Bra leverans, bra support med snabb återkoppling. Jag är helnöjd med hela förfarandet
Proffsigt bemötande och väl genomfört arbete. Allt skräp som blev togs hand om. Mycket nöjd och såg snabbt ett bra resultat.
Jag beställde taktvätten via kundtjänst som var mycket serviceminded och professionell. Arbetet med taket påbörjades och avslutades vid utlovad tid. Takarbetet utfördes utan att skräpa ner eller på annat sätt utsätta övriga huset/tomten på något sätt. Nu när det gått en tid ser vi ett tydligt resultat av taktvätten. Mycket imponerande. Jag vill också påpeka att min kontakt med arbetsledaren/säljaren och de som utförde arbetet var synnerligen god. Nästa gång det är dax för taktvätt väljer jag naturligtvis Svea Takvård.
Grabbarna kom i tid, gjorde ett bra jobb, städade efter sig och var trevliga att ha att göra med. Vad mer kan man önska?
Gjorde mer än förväntat, mycket bra!
Trevlig bemötande vid hembesök samt snabbt och effektivt utförande av arbetet. Takmedlet tar lite tid att verkar, men man börjar ser bra effekt efter några veckor.
Vi beställde en rengöring utav våra takpannor på 2 fastigheter. Då resultatet efter första arbetet inte blev enligt vår förväntan på grund av omständigheter så som regn för tätt inpå som ej lät medlet verka tillräckligt länge ringde vi och fick ett otroligt trevligt bemötande och en nöjd-kund-garanti som resulterade i att de kom ut igen efter 6 månader och gjorde om arbetet där mossa/algpåväxt fortfarande fanns kvar. Trevliga människor att ha att göra med hela vägen från utesäljaren som räknar på arbetet till de som kommer...
Taket blev rent å fint, och ett gäng takpannor fick bytas som hade fått sprickor. Nu är det bara att låta naturen jobba så får vi se hur det ser ut om ett par år
Punktligt, professionellt och trevligt bemötande!
Det kom ett gäng och rensade hustaket effektivt och bra. Proffsiga och respektfulla. Nu sover jag gott!
Varning! Ett företag som är oprofessionellt! Utför inte arbetet som de lovar. Vi fick på begäran, vid återbesökt, säga till dem att byta trasig takpanna. Anledningen varför städjobbet inte var avklarat var för att deras lövblås gick sönder utan att informera oss om det. Enligt hemsidan ska de göra omfattande rengöring av takpannor, takrännor och ta bort skräpet som kommer från takpannorna. Vi har klagat så många gånger på att de skulle rengöra vår takränna, ett uteblivet återbesök och ett där de faktiskt dök upp, så var...
Snabb handläggning från beställning av offert till genomfört arbete. Tydlig information om hur företaget gör behandlingen. Två man jobbade snabbt och var trevliga att ha att göra med. Den enda anmärkningen vi har, är att mossa hamnade i buskar som står nära huset de blev inte rensade eller iförväg skyddade mot nedfall. Några stuprännor glömdes också bort. Vi fick rensa vidare ngn timme. Jag borde själv skyddat växter bättre och vid inspektionen tillsammans med utföraren efter arbetet tittat mer noggrant så att städningen...
Informativa, lätta att få tag på och väldigt professionella och tillmötesgående. Dokumenterade allt med bilder och skickat i efterhand till oss. Stort tack!
Hos oss gjorde de en fasadtvätt där även vindskivor och takutsprång ingår. Fasaden är putsad och var egentligen inte så smutsig, men det var däremot vindskivorna och takutsprång. Efter 1:a behandlingen la de på extra rengöringsmedel på en del ställen där det fortfarande var slitigt som jag skulle spola av dagen efter så medlet kunde verka under längre tid. Men allt gick inte bort. Meddelade det och de kom dagen efter och fixade det. Väldigt nöjd med resultatet.
I september 2023 gjorde SveaTakvård en inspektion hemma hos mig och lämnade ett pris förslag som jag accepterade. De lovade återkomma i Oktober samma år och utföra jobbet. Det hände aldrig. När jag ringde kontaktpersonen svarade han att vädret var för dåligt och man skulle göra det i mars 2024. Vad hände då? Ingenting. När jag ringer igen, nu till huvudkontoret, svaret är att det blir ingenting därför att de hade inte tillräckligt kompetens. Samtidigt lovar kundtjänsten att de ska ta fram en annan firma som kan göra...
Allt flöt på sen dag ett. Proffsiga i sitta arbete och kund bemötande
Gjorde en skrap samt kemikalie behandling, dem hade missat att rensa hängrännan. Men kundservice var otroligt snabba med att skicka ut 2 killar som fixade detta dagen efter! Samt har man garanti i 4 år, så är minsta orolig.
Mycket nöjd med mitt tak efter deras arbete.
Mycket smidigt och bra arbete av Svea!! Svea Takvård var mycket enkla ha med att göra, snabb återkoppling och mycket bra bemötande. Tack för en grym behandling 🙌
Väldigt nöjd med mitt tak. Stort tack Niklas!
Jag anlitade Svea Takvård och är mycket nöjd med resultatet. De var professionella, effektiva och noggranna. Jag kände mig trygg med deras arbete och skulle definitivt rekommendera deras tjänster till andra
Mycket proffsig firma som utförde jobbet enligt överenskommelse!
Kanonbra firma med proffsig personal som gjorde ett bra arbete hos oss i Knivsta!
Köpte tjänst då dom lovade fantastiska resultat. Tyvärr såg man INGET resultat över huvudtaget samt att dom smutsade och stökade ner. Bestred såklart fakturan då den saknar någon som helst grund - då hotar dom med Kronofogden. Ja ni hör själva..