Mari Åkre

Mari Åkre

Mari Åkre är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Åre

Mari Åkre har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Mari Åkre har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.9. Mari Åkre har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

118 omdömen om Mari Åkre

Sedan starten hos Reco 2021
Magnus N
Köpte sitt hus med hjälp av Mari Åkre en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Undersåker

Ett fantastiskt fint och trevligt bemötande från första kontakt till kontraktskrivning. Vi kände oss trygga ock uppdaterade i vad som hände och skedde samtidigt som vi fick svar på alla frågor vi hade. Kan varmt rekommendera Mari Åkre.

Sara B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mari Åkre en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Duved

Mari har förmågan att balansera sin profeseionella roll med stor ödmjukhet, som både stöttat och väglett oss genom hela processen från att sälja till att börja titta på ny bostad som verkligen passat oss som kund.

Daniel Vergara G
Sålde sitt hus med hjälp av Mari Åkre en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Undersåker

Får inte en femma bara för att hon åkte på semester och bar borta en stor del av försäljningen. Men mycket kompetent, trevlig och proffsig.

Susanne K
Köpte sitt hus med hjälp av Mari Åkre en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Undersåker

Vi är mycket nöjda, både med information och bemötande till oss som kunder.

Sture J
Sålde sitt hus med hjälp av Mari Åkre en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Undersåker

En kompetent och mycket kundvänlig person som på den korta tid som fanns till förfogande gjorde en insats till full belåtenhet. och som jag önskar god tur i de nya arbetsuppgifterna!

Tack Sure för de fina orden och för gott samarbete. Hälsningar Mari

Mikael S
Tegefjäll

Ett proffesionellt och trevligt bemötande

Christer Ö
Åre

Proffsig och kunnig! Dessutom väldigt trevlig och lätt att ha att göra med!

Per B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mari Åkre en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Tegefjäll

Vänlig, lyhörd. Alert på att svara på mail, SMS och i telefon. Kunnig och hade svar på alla mina frågor

Susanne S
Tegefjäll

Bra, trevligt och professionellt bemötande.

Svar från Mari Åkre

Hej Susanne, tusen tack för fint samarbete vid er försäljning och lycka till med ert nya boende. Allt gott! Hälsningar Mari

Joakim J
Åre

Mari är trevlig, kunnig och engagerad. Kan varmt rekommendera.

Svar från Mari Åkre

Tusen tack för trevligt samarbete och lycka till med ert nya boende. Allt gott! Hälsningar Mari