Mycket bra kommunikation och information under försäljningens alla faser. Förväntningarna överträffades då försäljningen gick fort. Ingen budgivning vilket var ett val från oss som säljare då snabbheten prioriterades.
Anton Norstedt
Anton Norstedt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Askersund
.Anton Norstedt har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Anton Norstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.8. Anton Norstedt har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
148 omdömen om Anton Norstedt
Gott bemötande. Tar sig tid, svarar snabbt på mail.
Fick fullt förtroende för Anton direkt! En mäklare som varit toppen längs med hela vägen. Rekommenderar starkt.
Han ger allt för att sälja och är kreativ
Anton har ett gott bemötande, han är trevlig, lätt att få tag på och han är tydlig med information och det var ett stort plus för oss första gångs köpare. Han frågade vad vi var ute efter och hörde av sig när han visste att något i vår smak var på gång till försäljning. När vi skrev kontrakt gick han igenom varje steg och förklarade vad varje sak betydde vilket är svårt att förstå själv om man inte är van vid språket och formuleringar som används i juridiska avtal och kontrakt. Vi är mycket nöjda med Anton och har inget negativt att skriva om hur han skötte sitt jobb.
Jeg har en meget positiv erfaring med Anton. Kan anbefales.
På en ryddig og fin måte .forklarte oss gjennomgangen av hussalg på en måte som vi likte. Skulle vi selge igjen , var nok Anton vårt førstevalg. Jettekram . IDUN
Trevlig, hjälpsam, kunnig mäklare, som kändes trygg hela vägen!! Kan verkligen rekommenderas!!
Trevligt och seriöst bemötande
Tillmötesgående, snabb, glad, positiv och trevlig.