Kanon kontakt som ledde till en snabb och smidig affär för både oss som köpare och för säljarna.
Mikael Björklund
Mikael Björklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
.Mikael Björklund har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Mikael Björklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 323 omdömen med ett betyg på 4.8. Mikael Björklund har haft 48 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
323 omdömen om Mikael Björklund
En härligt rolig mäklare som gjorde sitt arbete väldigt bra!
Han var till en början lite stressad och forcerad men löste både vår försäljning och vårt köp på ett föredömligt sätt.
Vår upplevelse av Mikael är att han är påläst, rak och engagerad i vår försäljning. Det är klara svar och bra vägledning, genom hela affären. Han utstrålar ett lugn och en säkerhet, vilket gör att vi känner förtroende för honom. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning, som gick överraskande lätt och smidigt, där Mikaels "känsla" blev vägledande för resultatet. Så självklart kommer vi att rekommendera honom till de som frågar och behöver tips på bra mäklare. Tack från Tomas och Susanne
Han är duktig på att hantera hela processen.
En mkt professionell hantering av vår husförsäljning som vi är mycket nöjda med. Högsta klass.
Har blivit väl omhändertagen av Mikael, fått bra info och stöd under processen som förstagångsköpare
Mycket nöjd! Professionell, kunnig och trygg
Professionellt bemötande, flexibel och kunde besvara alla mina frågor på direkten.
Lite för självsäker, önskar en något större ödmjukhet, Duktig mäklare.