Amanda Rosvall Stenman

Amanda Rosvall Stenman

Amanda Rosvall Stenman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Amanda Rosvall Stenman har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Amanda Rosvall Stenman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 210 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Rosvall Stenman har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

210 omdömen om Amanda Rosvall Stenman

Sedan starten hos Reco 2019
Frida J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Norr

Kunnig, bra återkoppling och alltid trevligt bemötande. Stans bästa mäklare!

Fanny B
Skogstorp

Amanda är en fantastisk mäklare. Hon överträffade våra förväntningar med råge och har gjort ett otroligt bra jobb. Vi är mer än nöjda.

Anita C
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Borsökna

Trevligt bemötande. Närvarande och håller mig uppdaterad hela tiden. Hon har koll på allting så jag kände mig trygg. Kan varmt rekommendera henne. Hela affären gick så smidigt. Tack Amanda

Tage Ronny P
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Borsökna

Hon har varit väldigt hjälpsam med våra frågor och funderingar genom hela processen. Vi har fått snabb återkoppling om vad som hänt i budgivning m.m. Hon är alltid glad och trevlig vid våra kontakter

Katarina A
Skeppartorp

Amanda är så ambitiös, inlyssnande, trevlig och har energi som ingen annan jag mött! Vi är så nöjda!

Anders A
Skeppartorp

Amanda är påläst om objekten och genuint intresserad av mig som köpare. Lyssnar engagerat och återkommer om hon inte har svar direkt. Alltid enkelt att få kontakt med. Mycket engagerad och driven. Rekommenderar varmt Amanda som mäklare.

Anders M
Norr

Vi fick kontakt med Amanda Rosvall Stenman via en rekommendation, som visade sig vara en bra rekommendation. Amanda är väldigt engagerad i sin yrkesroll som mäklare, hon släpper aldrig greppet. Vi fick löpande information om utvecklingen i vår försäljning, både ljusglimtar som mörkamoln. Med en aldrig sinande ström av energi har Amanda jobbat för att få till en försäljning på en otroligt trög bostadsmarknad. Vi kan med varmhand rekommendera Amanda för nya uppdrag. Anders, Lotta & Oscar Melin

Monica H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Norr

Amanda är kunnig i sin roll som mäklare. och hon är mycket trevlig.

Sofie J
Norr

Jätte gullig tjej som gjorde ett jättebra jobb. Jag är jättenöjd:)

Anneli L
Norr

Vi är supernöjd med Amanda vi har fått hjälp med allt från fullmakter till juridiska frågor. Försäljningen gick smidigt och vi fick kontinuerligt tydlig information. Vi kan inte annat än rekommendera henne till alla som vill sälja sitt boende, kändes tryggt hela vägen.