Det har fungerat perfekt med Pontus från första kontakten till kontraktskrivande. Pontus är driven och påläst och det han inte kan tar han reda på och driver i mål.
Pontus Skogsberg
Pontus Skogsberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
.Pontus Skogsberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Pontus Skogsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 4.8. Pontus Skogsberg har haft 52 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
106 omdömen om Pontus Skogsberg
Trevligt bemötande samt fin service.
Proffsigt bemötande, glad, trevlig och hjälpsam
Grym mäklare, med bra service och bemötande
Pontus skötte sitt uppdrag mycket bra. Han var trevlig och svarade på alla frågor vi hade . Det han inte hade svar på direkt tog han reda på till nästa kontakttillfälle. Vi är nöjda!
Pontus är en trevlig och rask mäklare som sålde lägenheten trots en utmanande marknad. Vi är mycket nöjda.
Tog väl omhand om mina behov vid försäljningen, som förhoppningsvis går igenom efter bouppteckningen om nu Skatteverket får ändan ur. Blir högre betyg när allt är klart.
Vänlig och tillmötesgående. Tog sig tid att förklara och var en trygghet vid vår affär.
Vi köpte en lägenhet som Pontus sålde. Det "klickade" direkt. Blev då naturligt att han fick sälja våran villa. Trevligt bemötande och ett provsigt jobb. Har inget att klaga på.
Bra ung hungrig mäklare som har rätt driv att vilja utvecklas vidare