Sara Lindstrand

Sara Lindstrand

Sara Lindstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Sara Lindstrand har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Sara Lindstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 197 omdömen med ett betyg på 4.9. Sara Lindstrand har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

197 omdömen om Sara Lindstrand

Sedan starten hos Reco 2016
Murat T
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Torsborg

Proffsigt hela vägen, klart o tydligt från början till slut. Tack Sara!

Janet L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Övre Nyfors

Passade mig perfekt som mäklare. Lyhörd och bra att diskutera med. Kommer absolut att rekommendera Sara.

Janina E
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Hållsta

Ingen tvekan om vilken mäklare vi skulle anlita, Sara är den bästa! Alltid trevlig och professionell.

Jessica H
Djurgården

Sara har varit engagerad, professionell och hjälpsam från vår första kontakt. Hennes kunskap och välvilja har förmedlat en trygg och stabil känsla för mig som säljare. Jag är jättetacksam och nöjd med hennes arbete.

Krister Malkolm R
Skiftinge

Sara är ärligt rak i sin kommunikation, kunnig och effektiv. Hon är en mäklare som gör det lilla extra som krävs för att få affären i hamn. Jag har varit supernöjd under hela processen.

Natalia Y
Slagsta

Jag tyckte att Sara var väldigt profosonell när hon svarade på alla våra frågor. Jag skulle absolut rekommendera henne till alla jag känner. Sara var trevlig och vissade angegmang under hela processen.

Manar N
Skiftinge

Trevligt och hjälpsamt

Helena F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Djurgården

Mycket kunnig och informativ angående regler kring fastighetsaffärer. Rak och tydlig i sin kommunikation men med glimten i ögat och humor som gjorde att det kändes både tryggt och lättsamt vid visning och kontraktsskrivning.

Pia Johanna Fritiofsdotter H
Sålde sin stuga med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Ängsholmen

Påläst , pålitlig och mycket trevlig att jobba med.

Håkan L
Sundbyholm

Mycket trovärdig och kunnig så man känner sig trygg med Sara.

Svar från Sara Lindstrand

Stort tack för fina ord! Det är alltid en ära och extra kul när man får vara med både vid köpet av nytt hem och sedan under försäljningen av det förra. /Sara