Fantastisk kunnig mäklare om både hus och närmiljö. Ger bra bemötande både för kund och säljare.
Bodil Hedenborg
Bodil Hedenborg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
.Bodil Hedenborg har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Bodil Hedenborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 360 omdömen med ett betyg på 4.9. Bodil Hedenborg har haft 41 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
360 omdömen om Bodil Hedenborg
Hjälpsam komunikativ punktlig 👍
Trevlig och har alltid ett gott bemötande, kunnig, energisk, rak, tydlig och har alltid både säljare och köpare i fokus. En Mäklare som jag väl kan rekommendera.
Det faktiskt hon jätte bra hjälpsam och snäll vi fick allt information som vi behövde.
Blev väldigt bra bemött. Kände oss väldigt trygga vid försäljningen av vårt hus. Bodil visade stor kunskap och professionalitet och våra förväntningar infriades helt. Rolf och Judit Lantz
Vi kunde inte valt en bättre mäklare! Från första mötet till avslutad försäljning har allt känts tryggt, professionellt och smidigt trots att vi hade tidspress att sälja. Engagemanget, kommunikationen och den genuina viljan att göra ett riktigt bra jobb märktes hela vägen. Vi fick ett fantastiskt resultat och kan varmt rekommendera Bodil till alla som funderar på att sälja. Tack för att du gjorde vår husförsäljning till en positiv upplevelse!
Bodil är mycket proffsig, kunnig, vänlig, taktisk, positiv och förtroendeingivande. Hon motsvarade verkligen våra förväntningar. Vi rekommenderar Bodil å det varmaste. Tack Bodil!😃
Bodil är Trevlig och hjälpsam och hon har väldigt kunnig.
Vi fick förtroende för Bodil redan vid vårt första möte. Mycket trevlig och intresserad av att sälja vårt hus. Alla våra förväntningar blev uppfyllda. Ett korrekt och professionellt bemötande av båda köpare och oss som säljare. Vi kan varmt rekommendera Bodil. Judit och Rolf
Så otroligt imponerad av mäklarens energi, djupa kunskap, proffsighet, glädje, strategi, lugn, vänliga bemötande, ärlighet. Fick fullt förtroende redan vid första mötet. Kände oss trygga hela tiden. Kunde inte varit bättre!!! Mäklaren tvekade inte en sekund på att huset skulle bli sålt Kändes så skönt och vi litade på det. Blev sålt mycket snabbare än vi kunnat drömma om.