En seriös mäklare som ser till så att alla parter känner sig nöjda.
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Eslöv! Här hos oss på kontoret i skånska Eslöv kan vi hjälpa dig att hitta ett boende i en stad som har många möjligheter. Attraktiva boenden med goda närmiljöer är känt för trevliga Eslöv. Våra mäklare har full koll på bostadsmarknaden och allt vad en bostadsaffär innebär. Vare...
564 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
Sedan starten hos Reco 2016
Bodil är en kvinna med en härlig personlighet, hon är väldigt lätt att ha med att göra. Väldigt omtänksam och vänlig. Kan också väldigt mycket historia om Eslöv
Vi är väldigt nöjda med Bodil mycket väl bemött och väldigt noggrann på alla sätt. Våra förväntningar om priset var lite högre men Bodil gjorde verkligen allt med många visningar och massor av samtal. När vi träffades på kontoret för kontraktsskrivning var alla papper och muntliga genomgånar mycket proffsiga och korrekta. Vi kan verkligen rekommendera Bodil Hedenborg. Mvh B-A Davidsson
Mycket kunnig och stort lokalkännedom
Hejsan Inger! Tack för fina ord:)! Jag vill alltid att allt ska bli rätt, riktigt och rättvist för alla parter och då är kunskap viktigt. Att vara infödd Eslövsbo har sina fördelar och har även med åren gett mig ett gott kontaktnät. Ni får ha det så bra och så ses vi framöver:)!
Enkelt och snabb, hjälpte oss med allt.
Hej Tony! Tack och detsamma:)! Trevligt att ni uppskattade mitt arbete och jag försöker alltid vara så snabb som det går. Jag önskar er all lycka till och önskar er många fina år i ert hus. Ni får ha det så bra!
Mycket trevligt bemötande, hon utför sitt jobb väldigt professionellt vi är jätte nöjda med henne vi ser fram emot att göra affärer med henne i framtiden
Hej på er! Stort tack för fint omdöme och det har varit mycket trevligt att samarbeta med er. Alltid lika roligt när ni som köpare hittar ert drömboende. Ni är alltid välkomna åter och jag hoppas att ni kommer bo många år i er nya bostad:)! Vi ses framöver!
Jag har känt Bodil i 20 år. Hon är en otrolig bra mäklare men utöver det en varm människa… det gör att både säljarna och köparna känner sig trygg i hennes team. Jag kan endast rekommendera Bodil
Hejsan Elvir! Stort stort tack för dina fina ord. Varje gång som jag haft förmånen att få vara er mäklare har det känts bra. Ni lägger er själ i att förbereda väl så att jag kan göra mitt jobb och på ett bra sätt. Ett stort tack till er för detta:)! Vi ses framöver!
Erfaren, lyhörd och trygg i sin roll som mäklare. Det gör att man som säljare kan koppla av och lägga fokus på allt annat som hör en flytt till. Detta var tredje gången som jag anlitat Bodil Hedenborg, skulle inte tveka att göra det igen om behovet uppstår.
Hejsan Catarina! Det har varit lika trevligt att arbeta ihop med er som vid tidigare tillfällen. Jag vet hur mycket det är att förbereda som säljare innan själva visningen och då är det vårt jobb att lösa vår del. Det är då vi alla kan känna oss nöjda. Ni är alltid välkomna i framtiden:)! Vi ses framöver!
Mycker trevligt bemötande med snabba svar om frågor kring bostaden och allt där imellan. Kändes säkert och tryggt att köpa bostaden.
Hej Therese! Tack och tack själv. Jag försöker alltid återkomma så snabbt som jag kan. Det ska kännas både säkert och tryggt när man byter boende. Vi ses framöver!
Good and fast response for any questions, good explanations and also taking into account that I´m not from Sweden and might not be familiar with some points.
Hej Friederike! Thank you very much and it has been a pleasure working with you. Myself and other colleagues in the office try to answer as quickly as we can. I am glad that you are satisfied. See you later :)
Bemött på bra sätt förväntan på snabb och smidig affär vilket det blev kunnig och driven till att slutföra arbetet REKOMMENDERAR GÄRNA ARBEN AHMETI TILL ANDRA
Hej Ruth, Tack för att du tog dig tiden och tack för de vänliga orden! Du har alltid varit vänlig och tillmötesgående, det uppskattar jag! Lycka till framöver och hör av dig om jag kan hjälpa till med något. Vänliga hälsningar Arben
Bodil Hedenborg är en mycket påläst och engagerad mäklare, som med sina många års erfarenhet av mäklarbranschen och fastighetsförsäljningar i Eslövsområdet sköter bostadsaffären utan bekymmer. Hon lägger upp en solid plan för hela processen och stämmer ofta av huruvida man är nöjd med denna. Klar rekommendation! Jan Jönsson är förhållandevis ny på Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv, men har gott om erfarenhet av juridiska och fastighetsrelaterade frågor, som är till stor hjälp vid en bostadsaffär. Han är lugn och tillmötesgående,...
Hejsan Rickard! Dina fina ord och rekommendationer betyder mycket så ett stort tack! Viktigt att ha en tydlig marknadsplan så kan vi jobba i ett tempo som passar alla. Det är då som försäljningen blir en trevlig process, så som det ska vara:) Jag har stort förtroende för Jan och under min semester har han tryggt och lugnt gått in för mig. Det glädjer mig att även ni har haft ett gott samarbete. Jan hälsar så gott till dig:)! Ha det så bra och så ses vi framöver! Bodil och Jan
Mycket vänlig o lyssnande Kände direkt att Arben skulle fixa denna försäljning Trots ett litet hus med stor krävande trädgård Men han fixa rätt köpare som vi gärna sålde till Arben du e bäst
Hej Gunilla, Tack för de varma orden och tack själv för att du varit så bra, enkel att jobba med. Till slut löste vi det och det gläder mig att både köpare och säljare är nöjda! Du e bäst. Vänliga hälsningar Arben
För oss var det en självklarhet att välja Bodil och hennes team. De har varit stöttande i säljprocessen och har även gett oss bra tips och rekommendationer. Bodils arbetssätt är korrekt och transparent, precis som vi ville ha det. Hon är energisk, positiv och har ett genuint intresse av att både hjälpa säljaren och köparen.
Hej på er! Stort tack för detta! Det är en styrka att vi alla kan hjälpas åt, att vi arbetar mot samma mål så alla efter genomförd förmedling ska känna sig nöjda och sedda. Superviktigt för mig och mina medarbetare. Jag har ett mycket trevligt jobb så alltid lätt att hålla energin uppe:) Ni får ha det så bra och så ses vi framöver!
Han var seriös, punktlig, förstående för båda parter, säljare och köpare, hängiven sitt arbete och expert på fastighetsområdet
Hej Basemah, Tack för att du tog dig tiden och tack för de fina orden! Jag gör mitt bästa. All lycka till er med ert nya hus! Vänliga hälsningar Arben
Mäklaren agerade professionellt och enkelt för att underlätta och göra det begripligt för båda parter, säljare och köpare, inom lagen
Hej Ahmad, Tack för att du tog dig tiden! Tack själv för ditt engagemang samt att du alltid fanns nära till hands. Stort lycka till med huset! Vänliga hälsningar Arben
Vi blev enbart positivt bemötta och mäklaren levde upp till de förväntningar vi hade!
Hej Linda, Tack för att du tog dig tiden och tack för de fina orden! Ni var alltid så trevliga och enkla att ha att göra med vilket jag uppskattar. Hälsa Leo och lycka till framöver! Vänliga hälsningar Arben
En duktig mäklare, rak och tydlig i förhandlingar samt vid kontraktskrivning. / Köpare
Hej Ardian, Tack för att du tog dig tiden och stort lycka till med bostaden! Vänliga hälsningar Arben
Bodil är väldigt noggrann och proffsig vi kan varmt rekommendera henne
Hej på er! Stort tack för detta och tack för att ni rekommenderar mig. Är mycket trevligt att få jobba för er:)! Ni är alltid positiva och glada och detta ger även mig trevliga arbetsdagar:)! Vi ses framöver!
Hon är väldigt engagerad , tänker på både köparen och säljaren. Väldigt trevlig och erfaren, plikttrogen och tydlig i sin kommunikation samt väldigt snabb.
Hej på er! Tack för detta och jag tycker att det är viktigt att se till allas bästa, då har alla det bra och man kan glädja sig åt sitt nya hem. Även säljarna ska kunna överlämna till er som nya ägare med glädje. Jag försöker alltid vara så snabb som det bara går och tackar för att ni uppskattat detta. Jag önskar er all lycka till med ert nya boende:) Vi ses framöver!
Hon har mycket erfarenhet jätte bra jobb har hon gjort.
Hejsan Mayda! Tack för dina fina ord och ni ska ha ett stort tack! Ni har varit både hjälpsamma och engagerade i er försäljning vilket har gjort att jag och mina kolleger har kunnat arbeta effektivt. Även ett stort tack för att ni varit flexibla med visningstiderna:) Ni får ha det så bra och så ses vi framöver! Bodil
Bodil! Du är professionell, trevlig, omtänksam och mycket kunnig. Vi rekommenderar dig starkt som mäklare och ser fram emot eventuella framtida affärer!
Hejsan Simon! Tack för dina fina ord och för att ni rekommenderar mig! Det värmer:)! Ni är alltid välkomna tillbaka fast jag hoppas att ni bor många år i er nya bostad. Ni får ha det så bra och så ses vi framöver:)! Bodil
Fantastiskt bra bemötande och en smidig affär. Trevlig och väldigt proffessionell. Rekommenderar varmt Arben och Svensk Fastighetsförmedling , 10/10
Hej Valdet, Tack för ett så fint omdöme och för att du själv har varit så trevlig och tillmötesgående. Jag hoppas att ni trivs i huset och önskar er all lycka framöver. Hör av dig om det är något mer som jag kan hjälpa till med. Allt gott! Arben
Arben har varit en pärla. Har alltid mött mig med respekt samt har kämpat ibåde imotgång och framgång. Har inte gett upp utan kämpat på. Jag är tacksam
Hej Agneta, Tack för de fina orden och tack själv för att du alltid varit positiv och snäll, enkel att jobba med. Uppskattar det! Hör av dig om det är något jag kan hjälpa till framöver. Allt gott! Arben
Allt mycket smidigt och seriöst med bra stöttning under hela försäljningen. Rekommenderas varmt!
Hejsan Isac! Tack för detta och stort tack själv:)! Det har varit både trevligt att få ha dig som köpare när du köpte och nu som säljare. Vi hjälper gärna till så mycket som vi kan och ni gjorde ett jättebra jobb med er styling mm:) Ni får ha det så bra och så ses vi framöver:) Bodil
Bodil och Therese är alltid lika trevliga och professionella. Hjälper till, och rätar ut alla frågetecken man har väldigt snabbt. Detta var tredje gången ni hjälpt oss, och vi kommer återkomma även nästa gång det blir aktuellt med köp eller försäljning. Har varit ett nöje att haft affären hos er.
Hejsan Tommy! Stort tack för att ni alltid har kommit till oss vid era köp och försäljningar. Vi vill hjälpa till så snabbt och effektivt som vi kan och även ni har varit engagerade på alla sätt. Vi kan bara säga detsamma, ett nöje att få arbeta tillsammans med er:). Ni är alltid välkomna åter!!! Vi ses! Bodil och Therése
Trevligt bemötande vid samtliga kontakter. Påläst och seriös. Var dock ibland lite svår att nå per telefon.
Hejsan Terese! Tack själv och alltid lika trevligt att prata med dig/er:)! Även ett stort tack för alla trevliga sms. När jag är upptagen med visningar, kontrakt eller andra kundmöten svarar jag inte i min mobil. Ni kan dock alltid nå vår assistent Therése på kontoret dagligen från kl 09:00. Therése är vår spindel i nätet som hjälper oss alla på kontoret när vi sitter upptagna. Vi ses framöver:)! Bodil
Bodil är en seriös och erfaren mäklare som hittade fina köpare till mitt hus.
Hejsan Åsa! Tack och stort tack till dig för trevliga möten och för ditt engagemang i din försäljning:) Härligt att du efter alla år i ditt fina hus kan lämna det vidare till dina köpare som uppskattar det. Det är så det ska vara! Lycka till med flytten och så ses vi framöver! Bodil
Trevlig, lätt att samarbeta med
Hej Gunnar, Tack för ditt omdöme och tack för att du själv varit tillmötesgående och enkel att samarbeta med. Lycka till framöver och hör av dig om det är något som jag kan hjälpa till med. Vänliga hälsningar Arben
Engagerad, stor lokal kännedom på fastighetsmarknaden, intresserad, lyhörd för att det skall bli en bra affär för såväl köpare som säljare. Läser av när det är dags för att göra avslut.
Hejsan Görgen! Tack för detta och tack för all fin kommunikation. Har uppskattat att jobba ihop med er och tack även för alla trevliga samtal:) Även tack för att ni uppskattade och förstod vårt arbete och den tid som läggs ner från vår sida. Jag vet hur mycket ni som säljare engagerade er för att er försäljning skulle bli smidig. Vi ses! Bodil
Jag hade en utmärkt upplevelse att arbeta med Bodil och hennes team. De är verkliga proffs som gjorde köpprocessen så enkel och stressfri som möjligt. De tillhandahöll all begärd information snabbt och var flexibla med sin tid när det behövdes, alltid redo att hjälpa till. Visningen, budgivningen och kontraktsskrivningen var välorganiserade, med extra förmåner som följde med huset. Jag rekommenderar varmt Bodil!
Hejsan Jan! Tack för detta. Jag och resten av teamet gillar att leverera svar så omgående som vi kan. Jag har uppskattat att jobba ihop med er och tack även för alla trevliga samtal och sms:) De andra hälsar till er:)! Lycka till med er villa och vi önskar er många fina år i ert hus! Vi ses! Bodil
Professionell med stor kännedom om Eslöv.
Hejsan Stefan! Tack för detta och det har varit både kul och trevligt att få ha er som kunder:) Lycka till med er villa och vi önskar er många fina år i ert hus! Vi ses! Bodil
En mycket bra fastighetsmäklare som vet hur man ska bemöta sina kunder. Hon är pålitlig och påläst om objektet. Jag rekommenderar starkt Bodil Hedenborg som fastighetsförmedlare!
Hejsan Martin! Stort tack för att ni har kommit till oss vid köp och försäljning. Det har varit ett nöje att få arbeta tillsammans med er ännu en gång:).Har även uppskattar er ordning och reda. Ni är alltid välkomna åter:)! Vi ses! Bodil
Bodil arbetar på ett mycket professionellt sätt och är förtroendeingivande. Hon är ett gott stöd i säljprocessen och alltid lika trevlig att prata med.
Hejsan Åsa! Stort tack för detta. Det har varit och är mycket trevligt att jobba tillsammans med er. Ni har gått in till 100 procent med att förbereda er bostad och sedan har jag gjort mitt jobb. Kan bara säga detsamma om er, tack för alla trevliga sms och samtal:) Vi ses framöver! Bodil
Bodil har ett team med mycket bra kunskap. Bodil är seriös och metodisk. Hela teamet bryr sig om både säljare och köpare. Både när det gäller nya och gamla hus väcker intresset då Bodil vill ha historia om sina objekt/ försäljningar. Allt ska gå korrekt till. Det är mycket som ska göras med hela processen av papper o dokument vilket Teamet o Bodil fixar och ger råd om+ hjälper till med möten som krävs inför en försäljning. Jag ger hela teamet med Mäklare Bodil i spetsen högsta betyg. Jag är så glad för allt de gör. Mvh Karina Tarland
Hejsan Karina! Stort tack för detta och så glad jag blir att ni uppskattar allt vårt arbete som jag och mina medarbetare gör. Ni hade så mycket att berätta om huset som er farfar och farmor byggde. För mig som är intresserad av historia allmänt och speciellt husens historia var era berättelser en skatt av information, detta uppskattar jag. Även ett stort tack till er för alla trevliga samtal och sms:) Vi ses framöver! Bodil
Bodil är otroligt positiv och man känner att man har en mäklare som hela tiden ger dig full uppmärksamhet. Bodil är oerhört skicklig och professionell i sitt yrkesutövare samtidigt som hon bjuder på sig själv.
Hejsan Jane! Tack för detta och jag säger detsamma om dig:)! Uppskattar din rakhet, ordning och reda och glada humör. Det gör det mycket trevligt och roligt att jobba tillsammans genom processen som en försäljning är. Stort tack för er insats! Vi ses framöver! Bodil
Bodil kan sitt Eslöv och har fingertoppskänsla som behövs för att hitta rätt utgångspris. Hennes råd om vad som behöver åtgärdas och vad maninte ska göra innan och under försäljning är ovärderliga för en förstagångsförsäljare. Dessutom är ho.n alltid glad och trevlig att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera henne !
Hejsan Stig! Stort tack för detta. Jag delar gärna med mig av de yrkeskunskaper som man får genom åren som mäklare. Uppskattar mycket att du har frågat och alltid bättre att fråga en gång för mycket än för lite. Du ska även ha en stort tack för din insats, ordning och reda hela vägen:) Vi ses framöver! Bodil
Jag har haft hjälp av Bodil vid 3 försäljningar av bostad. Har jag behov av detta framöver, så är det klart som korvspad att jag väljer Bodil. Mer proffsig och påläst mäklare lär det vara svårt att hitta.
Hejsan Tony! Stort tack för detta! Det har varit ett nöje att arbeta ihop med dig alla tre gångerna. Har blivit lika glad varje gång som du har återkommit och vårt samarbete har alltid fungerat väl. Vi ses framöver! Bodil
Kanon på alla vis Bara positivt att säga
Hejsan! Tack för detta och detsamma. Sedan första mötet med er har allt fungerat väl. Alltid trevligt med väl förberedda säljare som ni:) Detta gör att jag sedan kan ta vid och göra mitt jobb på bästa sätt. Vi ses framöver!
Vi är supernöjda! Bodil har funnits med som en stor trygghet från start. Lätt att få tag i och alltid kunnat svara på våra frågor. Vi kommer definitivt anlita Bodil Hedenborg om vi behöver mäklare i framtiden. Och vi rekommenderar henne varmt till alla som går i köpa/sälja tankar.
Hejsan på er! Tack för detta och det är så kul att få jobba för er:)! Tack för er rekommendation och fastän jag hoppas att ni ska bo länge i ert nya boende så är ni alltid välkomna åter. Vi ses framöver! Bodil
Proffsig och erfaren. Toppen!
Hejsan Emilia! Tack för detta och tack för vårt fina samarbete som gjort att allt fungerat perfekt:) Är alltid lika trevligt att prata med er. Vi ses framöver! Bodil
Tillmötesgående och informativ, alltid tillgänglig! Hittills haft en väldigt positiv upplevelse som köpare.
Hejsan Fredrik! Tack för dessa fina ord. Försöker vara tillgänglig så mycket som det bara går:) Det ska vara positivt att köpa nytt boende och vi gör allt för att underlätta bostadsbytet. Vi ses framöver! Bodil
Lyhörd, positiv, kunnig, Väl orienterad i kommunen. Fick stort förtroende för henne.
Hejsan Eivor! Tack för detta och tack för ert stora engagemang, planering och framförhållning med er försäljning. Detta lägger grunden till att jag som fastighetsmäklare kan utföra ett bra jobb. Vi ses framöver:)! Bodil
Bodil är en erfaren och kompetent mäklare. Hon satte både köpare och säljare i centrum när vi avslutade affären. Bodil är helt enkelt en proffsig mäklare.
Hejsan Ingegerd! Tack för detta och tack för trevligt samarbete. Uppskattar detta och alla trevliga samtal som vi haft. Önskar dig lycka till med ditt nya boende:)! Vi ses framöver! Bodil
Kunnig och noggrann, trevlig.
Hejsan Martin! Stort tack för detta och kan bara säga detsamma om er, ni är alltid glada och trevliga. Uppskattas mycket av mig. Vi ses framöver! Bodil
En fantastisk upplevelse med mäklaren Arben, som jag verkligen kan rekommendera. Han var otroligt professionell och kunnig och visade ett genuint engagemang för att hitta rätt bostad. Han var även väldigt lyhörd för mina behov och önskemål, vilket gjorde hela processen stressfri. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela samarbetet. Letar du efter en mäklare som verkligen sätter sina kunder i fokus, och levererar en hög kvalitativ service, kan jag varmt rekommendera Arben. Mvh
Hej Vjollca, Tack så mycket för din vänliga feedback! Det är verkligen uppskattat att höra att du är nöjd med min service och att du kände dig väl omhändertagen under processen. Det är alltid mitt mål att vara lyhörd för mina kunders behov och önskemål för att göra hela processen så smidig och stressfri som möjligt. Om det finns något mer jag kan göra för att hjälpa dig i framtiden eller om du har några frågor, är du välkommen att höra av dig. Tack igen och bästa hälsningar. Arben
Trevlig och tillmötesgående, förstod mina behov och kunde uppfylla dessa.
Hejsan Rickard! Tack för dina fina ord och vill även tacka dig för att du alltid är positiv, glad och engagerad i ditt köp av bostad. Har varit mycket trevligt att samarbeta med dig. Vi ses framöver! Bodil
Mycket trevlig, snabb, bra bemötande, energisk. Bodil har jobbat många år som mäklare och kan verkligen sitt jobb.
Hejsan Janeth! Tack och stort tack ska ni själv ha för ert engagemang som säljare. Jag vill även tacka er för alla trevliga samtal och sms. Jag mer än gillar mitt jobb som mäklare och ju fler år som gått ju roligare har det blivit:)! Det är ni kunder som ger mig så mycket energi!!! Vi ses framöver! Bodil
Mycket trevlig och effektiv mäklare. Behövs det en mäklare i framtiden så väljer jag Arben igen utan tvekan.
Hej Larry, Tack så mycket för de vänliga orden! Jag är glad att höra att du var nöjd med min service som mäklare. Jag uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden om behovet uppstår. Tveka inte att kontakta mig om du behöver ytterligare hjälp. Vänliga hälsningar Arben
Proffs i alla bemärkelser!!! Förtroendeingivande. Klar och tydlig. Positiv och glad.
Hejsan Agneta! Tack för fina ord, det värmer! Även ett stort tack till dig för alla trevliga och positiva samtal. Jag önskar dig all lycka till med ditt nya boende. Vi ses framöver! Bodil