Amanda Lundberg

Amanda Lundberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falköping

Amanda Lundberg har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Amanda Lundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Lundberg har haft 5 försäljningar sen 2024-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-09 - 2024-10

8 omdömen om Amanda Lundberg

Sedan starten hos Reco 2024
Anette A
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Lundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falköping
Floby

Amanda är en mycket trevlig tjej och vill jättegärna förklara så alla förstår

Henrik B
Slutarp

Amanda har varit väldigt engagerad och lösningsorienterad vilket varit till stor nytta i samband med vår försäljning.

Siiri E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Lundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falköping
Falköping

Amanda var otroligt bra som mäklare! Hon skötte bostadsaffären klanderfritt på ett väldigt proffsigt sätt för både säljare och köpare så 10 stjärnor i betyg utan tvekan! Vi rekommenderar Amanda med varm hand :)

Maksymilian G
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Lundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falköping
Kättilstorp

Jag upplever hela motet professionellt, enkelt och over forvantan. Kontakten har varit god.

Sofia K
Falköping

En engagerad mäklare på alla sätt och vis, lättillgänglig, informativ och jobbade snabbt. Vi är väldigt nöjda att vi valde just Amanda.

Erik G
Falköping

Mitt första bostadsköp, kändes tryggt och säkert med Amanda som mäklare!

Henrik A
Falköping

Kunnig och påläst mäklare. Hon får saker och ting gjort fort, men också med noggrannhet. Vi kan definitivt rekommendera Amanda och vi kommer att anlita henne igen om behov finns i framtiden.

Malin B
Slutarp

Från första mötet med Amanda Lundberg kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Amanda är professionell, lyhörd och hade en mycket god förmåga att förstå våra behov som kund. Stort engagemang och noggrannhet genom hela processen. Alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge goda råd, vilket vi som säljare uppskattat. Letar du efter en mäklare som levererar resultat och samtidigt ger personlig och varm service, är Amanda Lundberg den rätta att vända sig till.