Jag har bara gott att säga om Anna. Hon är en mycket kunnig och glad och trevlig person, hon passar verkligen för sitt jobb och jobbar alltid för kundens bästa. Hon informerar kunden direkt, så man slipper gå och undra, om allt som händer vad gäller försäljningen av huset och det uppskattar jag väldigt mycket. Anna är mycket noggrann och förklarar svåra saker så att man förstår, jättebra. Att det gick så snabbt att sälja vårat svårsålda hus är också ett betyg på att Anna är en fantastisk fastighetsmäklare. Anna är TOPPEN och jag kan med varm hand rekommendera henne som fastighetsmäklare.
Anna Björklund Pettersson
Anna Björklund Pettersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
.Anna Björklund Pettersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Anna Björklund Pettersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 217 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Björklund Pettersson har haft 46 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
217 omdömen om Anna Björklund Pettersson
Vilket fantastiskt trevligt omdöme att läsa! Tack snälla Ing-Marie för de fina orden!
Mycket bra bemötande av Anna. Alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Mycket bra!
Tack snälla Lisa för dina fina ord! Så bra att det gick att lösa en sån smidig affär för alla parter!
Väldigt bra bemött och väldigt kunnig i sitt jobb. Väldigt nöjd
Tack för ditt omdöme Anton! Det blev ju en väldigt smidig affär där jag tror alla är nöjda och glada! :)
Anna är oerhört lyhör, alltid trevlig och engagerad. Jag har hela tiden kännt mig prioriterad i min försäljning. Rekommenderar Anna starkt till alla som vill sälja sin bostad.
Tack snälla Emma för en fin rekommendation! Hoppas det extra lilla tillskottet från budgivningen möjliggör köp av det huset du verkligen vill ha!
Helt fantastiska Anna, hon ringer alltid upp, eller skriver ett sms när hon kan ringa. Skulle rekommendera henne alla dagar i veckan, dessutom var hon 22000 billigare än fastihetsbyrån i Djurås.
Tack snälla Kirsti för de värmande orden! Så glad att det ser ut att lösa sig för er till slut! :)
Som köpare har jag känt mig trygg, blivit välinformerad och fått ett trevligt bemötande!
Tack för en fin rekommendation Elvira! Så roligt att ni "hittar hem" till Dalarna igen!
Anna var trevlig, kunnig och tillgänglig för frågor och råd under köp processen. Jag rekommenderar henne varmt!
Tack snälla Kerstin för ditt fina omdöme! Hoppas du ska trivas i din mysiga stuga!
Trevligt och bra bemötande, tillmötesgående, snabb på att återkoppla, inlyssnande och bra på att förklara.
Tack för dessa fina ord Lena! Det tackar jag för :)
Anna sätt att vara och möta oss kändes äkta och ärligt, jag blev bemött med respekt och vänlighet. Förväntningarna var att vi gör försäljningen tillsammans, vi som fastighetsägare gör det vi kan och Anna från fastighetsbyrån gör det dom är bra på, nu gick försäljningen bra så vi tillsammans gjorde ett bra jobb. Jag skulle gärna anlita Anna och fastighetsbyrån vid andra fastighetsköp eller försäljning.
Tack Rune för din fina rekommendation! Ett bra samarbete leder till bra resultat. Tack för förtroendet att sälja er fina villa!
Positiv och hjälpsam. Snabbt och proffsigt.
Tack för fina ord Peter! Snart kan du flytta in! :)