Det var inga konstigheter från början till slut. Bra dialog hela vägen. Förväntningarna var att få sålt huset till minst utgångspris och de förväntningarna infriades. Den totala upplevelsen var bra och okomplicerad för mig som säljare
Alexandra Rodén
Alexandra Rodén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
.Alexandra Rodén har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Alexandra Rodén har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexandra Rodén har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
89 omdömen om Alexandra Rodén
Kul Tobias, tack så mycket. Tack för att jag fick hjälpa dig i försäljningen. Jag ser fram emot att se ditt/erat nästa projekt när det väl blir dags. Allt gott så länge!
Bra, trevlig och bra kommunikation. Rekommenderas varmt.
Tack Malin, äntligen kan vi väl säga va? 😊 Du kommer med all säkerhet trivas som fisken i vattnet där.
Hon är både glad positiv och engagerad lätt att få kontakt med och återkoppling kommer snappt Vi är supernöjda
Tack snälla ni! Och tack för att jag fick hjälpa er i era affärer. Vi hörs och ses snart igen 😊
Väldigt duktig och hjälpsam. Lugn och trygg.
Tack snälla Britt-Marie och tack för att jag fick hjälpa dig i din försäljning. Nu ser vi framemot tillträdet och det nya. / Alexandra
Glad, trevlig och hjälpsam, allt gick väldigt smidigt. Det är skönt att veta att man kan vända sig till glad och kunnig person som har koll på läget.
Tack Yanka! Att det skulle gå såhär fort att hitta ny bostad tänkte jag inte, det är sällsynt :) Vi håller kontakten så ses vi inför tillträdet / Alexandra
Smidigt, enkelt, bra bemötande, kändes tryggt.
Tack Ulf, Nu ska vi se så resten går vägen. Trevlig helg så hörs vi! :)
Tillmötesgående och vänligt bemötande. Professionell.
Tack för ditt omdöme, hoppas allt är bra med er! Vi hörs i samband med deklarationen. / Alexandra
Bra mottagande, ordning och reda på alla papper
Tack Göran för din Reco! Vi hörs när det börjar bli dags för deklaration. Allt gott så länge! /Alexandra
Blev bemött av Alexandra på ett varmt och gott sätt, hon gjorde sin grej och alla parter blev nöjda! Och i och med att vi både sålde och köpte ny bostad rakt efter varann kunde inte gått smidigare!
Tack Johanna, ja tänk att det löste sig så bra för alla. Vi ses inom kort :) /Alexandra
Lättsam, flexibel, o trevlig. Förtroendegivande
Tack Mats för din Reco, kör hårt med flyttpackningen så ses vi om någon vecka! / Alexandra