Svensk Fastighetsförmedling Gällivare

Svensk Fastighetsförmedling Gällivare

• BadgeSevenYears
4.9
Ring 0970-158 50 Dela

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Gällivare! Hos oss i Gällivare, i Norbotten, hittar du den vackra lappländska naturen. Skog, sjöar och fjäll är som vackrast här i norra delarna av Sverige. Vi på Svensk fastighetsförmedling har koll på Gällivare som ort. Dessutom har vi koll på mäklarbranschen. Vare sig du är...

605 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gällivare

Sedan starten hos Reco 2016

Tobias L
Sålde sitt hus med hjälp av Alexandra Rodén en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Gällivare

Det var inga konstigheter från början till slut. Bra dialog hela vägen. Förväntningarna var att få sålt huset till minst utgångspris och de förväntningarna infriades. Den totala upplevelsen var bra och okomplicerad för mig som säljare

Svar från Alexandra Rodén

Kul Tobias, tack så mycket. Tack för att jag fick hjälpa dig i försäljningen. Jag ser fram emot att se ditt/erat nästa projekt när det väl blir dags. Allt gott så länge!

Markus T
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Gällivare

Professionell och pricksäker i kombination med ett jättebra bemötande!

Svar från Linda Eriksson

Tack Markus för att ni valde mig att vara en del av eran försäljning, och för ett fantastiskt bra samarbete. Hoppas resan till Kina blir fin, vi ses när det närmar sig tillträde! :)

Malin K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra Rodén en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Fjällnäs

Bra, trevlig och bra kommunikation. Rekommenderas varmt.

Svar från Alexandra Rodén

Tack Malin, äntligen kan vi väl säga va? 😊 Du kommer med all säkerhet trivas som fisken i vattnet där.

Britt-Marie C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Rodén en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Fjällnäs

Hon är både glad positiv och engagerad lätt att få kontakt med och återkoppling kommer snappt Vi är supernöjda

Svar från Alexandra Rodén

Tack snälla ni! Och tack för att jag fick hjälpa er i era affärer. Vi hörs och ses snart igen 😊

Malin K
Hakkas

Bra, förklarar på ett enkelt sätt, hjälpsam. Rekommenderas varmt.

Svar från Linda Eriksson

Tusen tack Malin för ditt omdöme, och tack för att jag fick vara en del av din försäljning. Vi ses på tillträdet! :)

Inga-Lill N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Centrum

Mäklaren var mycket bra. Är helnöjd på alla punkter.

Eva Christina M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Repisvaara

Bra information om allt som rör köpet.Förtroendeingivande och lätt att prata med.Snabba svar vid frågor.

Per J
Centrum

Snabb, tydlig och professionell!

Britt-Marie K
Centrum

Väldigt duktig och hjälpsam. Lugn och trygg.

Svar från Alexandra Rodén

Tack snälla Britt-Marie och tack för att jag fick hjälpa dig i din försäljning. Nu ser vi framemot tillträdet och det nya. / Alexandra

Yanka R
Centrum

Glad, trevlig och hjälpsam, allt gick väldigt smidigt. Det är skönt att veta att man kan vända sig till glad och kunnig person som har koll på läget.

Svar från Alexandra Rodén

Tack Yanka! Att det skulle gå såhär fort att hitta ny bostad tänkte jag inte, det är sällsynt :) Vi håller kontakten så ses vi inför tillträdet / Alexandra

Ulf Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Alexandra Rodén en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Repisvaara

Smidigt, enkelt, bra bemötande, kändes tryggt.

Svar från Alexandra Rodén

Tack Ulf, Nu ska vi se så resten går vägen. Trevlig helg så hörs vi! :)

Sofia Linnea G
Malmberget

Tillmötesgående och vänligt bemötande. Professionell.

Svar från Alexandra Rodén

Tack för ditt omdöme, hoppas allt är bra med er! Vi hörs i samband med deklarationen. / Alexandra

Elsa K
Silfwerbrandshöjden

Super duktig och driven mäklare!

Jessica K
Silfwerbrandshöjden

Väldigt trevlig och professionell utan att det känns stelt.

Louise F
Repisvaara

Mycket förtroendeingivande. Nästan kompis direkt!

Ronja S
Silfwerbrandshöjden

Har träffat Sanna flertalet gånger på visningar och hon bemöter en alltid på ett väldigt trevligt och öppet sätt. Vid köpet av min lägenhet så hade den inte kommit ut till försäljning ännu men Sanna ordnade så jag fick kolla på lägenheten ändå. Affären gick väldigt smidig och Sanna har varit lätt att få kontakt med oavsett vad man haft för frågor. Väldigt nöjd!

Daniel D
Köpte sitt hus med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Bryggeribacken

Mycket bra och trevlig mäklare som verkar ha koll på det mesta. Fick bra hjälp och information om de funderingar vi hade inför köpet. Allt kändes säkert och tryggt vid tillträdet.

Marie W
Sålde sin stuga med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Gällivare

En duktig och trevlig mäklare.

Niklas J
Köpte sin stuga med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Lansjärv

Trevligt bemötande och kunnig. Upprättande ett köpekontrakt, förmedlade inte fastigheten.

Maria Å
Sålde sitt hus med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Heden

Kompetent, serviceinriktad och lyhörd mäklare som tillvaratar alla parters intressen. Känner ett stort förtroende för Sanna och rekommenderar henne till både säljare och köpare!

Ernst Olaf Roland J
Andra Sidan

Bmötaret var väldigt bra ; Sanna lyssna hur vi ville ha det och hon hade alltid tid när vi hade någon fundering och gav oss de råd som vi kunde känna oss bekväm med.

Rakel Marianne L
Andra Sidan

Alltid glad och positiv, tillmötesgående i alla lägen.

Susanne S
Centrum

Hjälpsam och duktig i de hon gör.

Emma J
Koskullskulle

Sanna är en mycket trevlig, varm och hjälpsam mäklare! Skönt att känna fullt förtroende för mäklaren. Rekommenderas stort!

Emma E
Nilivaara

Sanna har varit fantastisk genom hela säljprocessen. Hon har varit lyhörd och genuin i sitt bemötande och ett stort stöd i de frågor som uppstår längs vägen. Jag kan varmt rekommendera Sanna som mäklare när det är dags för försäljning av ditt hus.

Göran K
Sålde en tomt med hjälp av Alexandra Rodén en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Gällivare

Bra mottagande, ordning och reda på alla papper

Svar från Alexandra Rodén

Tack Göran för din Reco! Vi hörs när det börjar bli dags för deklaration. Allt gott så länge! /Alexandra

Johanna M
Koskullskulle

Blev bemött av Alexandra på ett varmt och gott sätt, hon gjorde sin grej och alla parter blev nöjda! Och i och med att vi både sålde och köpte ny bostad rakt efter varann kunde inte gått smidigare!

Svar från Alexandra Rodén

Tack Johanna, ja tänk att det löste sig så bra för alla. Vi ses inom kort :) /Alexandra

Mats J

Lättsam, flexibel, o trevlig. Förtroendegivande

Svar från Alexandra Rodén

Tack Mats för din Reco, kör hårt med flyttpackningen så ses vi om någon vecka! / Alexandra

Ann-Louise E
Centrum

Duktig med tydlig erfarenhet. Stor hjälp till kunden. Kan allt som en mäklare behöver kunna enligt min erfarenhet.

Ulf A
Köpte sin bostad med hjälp av Alexandra Rodén en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Hakkas

Trevlig och proffesionellt bemötande. Svara snabbt på frågor. Allt i genom en utmärkt mäklare som kan rekommendera.

Svar från Alexandra Rodén

Tack Ulf för din fina Reco! Jag blir extra glad att folk från söder väljer att köpa fastighet uppe i vårt Gällivare. Det var roligt att träffa dig och höra dina jakthistorier. Vi ses och hörs! /Alexandra

Christina W
Sammakko

Sanna är mycket förekommande. Kommunikationen var jätte enkel med henne och vi hittade det passande boende för oss!

Marcus Ä
Gällivare

Proffsig och bra, smidig försäljning

Tack Marcus! Hoppas på vidare samarbete framöver! / Alexandra

Pia L
Sålde sin bostad med hjälp av Alexandra Rodén en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Hakkas

Ett tryggt och bra bemötande. Förväntade oss det en mäklare har i sitt uppdrag och utfallet blev positivt. Snabbt, smidigt och trevligt engagemang

Svar från Alexandra Rodén

Tack Pia och tack för förtroendet! Det var en rolig försäljning och något som även gör min mäklarvardag lite annorlunda. Då syftar jag på visningsgästerna med fjädrar :) Vi ses inom kort!

Anders V
Gällivare

Sanna er veldig grei å forholde seg til. Ryddig og fin opplevelse.

Patrik L
Gällivare

Bra bemötande förväntningar bra vårt slutpris blev bättre än vad jag förväntade mig sammanfatta en bra mäklare med ett proffsigt bemötande och gjorde ett mycket bra jobb med stugan med visning och övrigt jag rekommenderar alla att använda. Svensk Fastighetsförmedling . I Gällivare

Margareta B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Centrum

Linda är mycket professionell och trevlig. Fint bemötande där hon tar in både säljarens och köparens perspektiv på ett balanserat sätt.

Svar från Linda Eriksson

Tack Margareta för ditt fina omdöme om mig som mäklare, jag blir verkligen glad. Hoppas du trivs bra i din fina lägenhet! :)

Marcus S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Centrum

Blev bemött jätte bra av Linda! Trevlig och grym på sitt jobb. Förväntade mig en smidig affär och så blev det. Är jätte nöjd att jag valde linda som mäklare! Trevlig och väldigt kunnig, bra och svara på frågor man hade. Affären gick väldigt snabbt och smidigt!

Svar från Linda Eriksson

Tack Marcus för att jag fick vara en del av din bostadsaffär, och tusen tack för ditt fina omdöme! :)

Linnéa O
Malmberget

Hon har alltid ett professionellt bemötande och är alltid glad och tillmötesgående. Sanna är även en otroligt varm person som man känner sig trygg med. Rekommenderar alltid henne till andra som ska köpa/sälja bostad.

Daniel A
Malmberget

Lätt att ha och göra med, intresserad och kunnig om objektet hon visade för oss.

Anette M
Gällivare

Väldigt duktig och har ett jättefint bemötande, kommer att anlita igen om behov i framtiden.

Natasha L
Fjällnäs

Sanna var oerhört proffsig, tillmötesgående och drivande i försäljningen av vår bostad. Hon inger förtroende och vi är väldigt nöjda med budet vi fick för våran lägenhet och hela processen kring försäljningen. Rekommenderar varmt Sanna om ni ska sälja er bostad!

Niklas N
Keskijärvi

Sanna är en mycket trevligt och duktig mäklare med bra service och tillgänglighet under hela processen.

Marcus R
Köpte sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Gällivare

Toppen bemötande och har alltid fullt fokus på kunden oavsett om man är säljare eller köpare!

Svar från Linda Eriksson

Tack Marcus, det har vart så kul för mig att få följa er resa till att köpa ert gemensamma hus. Jag är helt säker att ni kommer att stormtrivas. Vi ses när tillträdet närmar sig! :)

Mikael L
Gällivare

Ett fint bemötande med proffsighet möjliggjorde snabb och smidig affär :-)

Svar från Alexandra Rodén

Tack Mikael, det gick verkligen fort. Denna fastighet kommer passa er som handen i handsken. Vi ses!

Sofie N
Gällivare

Vi fick ett väldigt bra bemötande. Linda är väldigt flexibel och tillmötesgående. Vi är jättenöjda med ha fått just henne som mäklare under vårt köp. Vi kände oss trygga och hon överträffade våra förväntningar.

Svar från Linda Eriksson

Tack Sofie för ditt fina omdöme, jag är så glad för er skull att ni hittat erat drömhus. Packa lugnt nu så ses vi snart när det närmar sig inflytt! :)

Marlene J
Heden

Tydlig och förtroendeingivande. Ordning och reda. Fint bemötande.

Lars Fredrik S
Gällivare

Linda säljer hus så bra Man blir bara himla gla' Svarar alltid när alla ringer Så köparen inte försvinner Av mig får hon alla rätt Hon är bäst på alla sätt

Svar från Linda Eriksson

Haha tänk så du kan få en att skratta. Tusen tack för fint omdöme, det har varit ett nöje för mig att få hjälpa er med er husförsäljning. Ha en fin sommar! :)

Mikael L
Gällivare

Linda är en riktigt bra mäklare. Hon är lyhörd till kundens behov och har samtidigt en bra karisma som ger förtroende. Är glad att våra vägar möttes och vi kommer göra fler affärer tillsammans! Betyget är 5 av 5.

Svar från Linda Eriksson

Tack för ditt fina omdöme, jag är också otroligt glad att våra vägar möttes & ser framemot våra framtida affärer tillsammans. Ha en fin sommar så ses vi när de är dags för tillträde! :)

Jonas E
Repisvaara

Bra bemötande och jättebra service. Snabbt och enkelt som jag gillar.

Svar från Linda Eriksson

Tack Jonas, jag är så glad att jag åter fått ditt förtroende att hjälpa dig med en försäljning. Packa lugnt så ses vi när tillträdet närmar sig till höst, ha en fin sommar! :)

Marlene E
Gällivare

Kan verkligen rekommendera. Alexandra glad.trevlig lyhörd och väldigt hjälpsam.Tack för hjälpen med allt rörande försäljning av vårat hus. Peter o Marlene

Svar från Alexandra Rodén

Tack snälla Marlene och Peter, det var roligt att få hjälpa er med husförsäljningen. Tack för alla samtalen, ni är ena roliga prickar. Glad midsommar på er!