it was good interaction with Lina.
Lina Gustafsson
Lina Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Lina Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Lina Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 88 omdömen med ett betyg på 4.9. Lina Gustafsson har haft 2 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
88 omdömen om Lina Gustafsson
Bra bemötandet och bra underhandsinformation
Lina var väldigt professionell och lyhörd under hela processen. Vi är mycket nöjda och rekommenderar henne varmt!
Lina är trevlig och tillmötesgående Mäklare. Hon är professionell i sin roll och har fantastiska kunskaper om sitt arbetsområde. Rådgivning och vägledning från henne inför flytten från hus till lägenhet var utmärkt.
Tack Joanna för dina värmande ord 😊
En hårt arbetande mäklare, som vi snabbt fick stort förtroende för! Tack så himla mycket!
Tusen tack Christian! Hoppas ni kommer trivas bra i Småland :)
Lina gav ett proffsigt, trevligt och avslappnat bemötande, kändes trygg. Hon är snabb och var hela tiden tillgänglig. Kan varmt rekommendera Lina!
Tusen tack för rekommendationen Isabelle! Det värmer! / Lina
Lina kändes trygg och saklig i sin presentation. Frågor vi hade besvarades tydligt och noggrannhet lades från Lina att vi uppfattat henne korrekt. Vi hade förhoppningar om att vald mäklare skulle ha ett brett kontaktnät av potensiella kunder vilket SF uppfyllde på ett utmärkt sätt. Lugnet, svarsfrekvensen och processen sköttes på ett föredömligt sätt av Lina och hennes medarbetare. Jag tvekar inte att rekommendera och åter använda er som mäklarfirma. /Håkan Andersson
Tusen tack för dina fina ord Håkan! Det var ett nöje att hjälpa er med försäljningen av ert fina hus! / Lina
Lina hanterade budgivningen professionellt .
Tydlig information. Rak kommunikation. Proffsigt agerande. Supernöjd kund.
Trevlig och ett mycket professionellt bemötande som mäklare. Bra med snabb återkoppling. Anlitar Lina Gustafsson vid flera köp/försäljningar i framtiden. Med vänlig hälsning, Anneli Lindgren