Professional från början av processen till slutet, alltid tillgänglig med råd och sin erfarenhet
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen,...
1401 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Sedan starten hos Reco 2017
Tydlig och hjälpsam som var tillgänglig när det behövdes.
Stort tack för dem fina orden Gustav!
Ställde upp m kort varsel. Bra och snabb återkoppling på Mail
Tack Marianne för dem fina orden!
Timely, attentive, and good service
Fantastiskt bemötande och bra kommunikation. Väldigt nöjd med Yusuf, alltid trevlig och glad och har jobbat på fantastisk bra för att sälja min lägenhet.
Mycket kunnig och proffisionell med en bra insyn i marknaden. Väldigt engagerad och kreativ att hitta lösningar.
Generellt sett är hon ganska bra, bra kommunikation och uppdaterad i tid. Det enda vi inte är riktigt nöjda med är bilderna. Bilderna bara visar lägenheten i sig, ingenting på omgivningen. Men det kanske inte hon som bestämmer.
Sandra was really good at communication and at handling our concerns on time. Entire process was smooth and fast.
Jag känner Yusuf från tidigare bostadsköp av mina vänner. Alltid fin bemötande. Denna gången hade jag trott att huset är värt mer, men marknaden bestämmer. Jag är ändå nöjd med prisbeloppet Vad jag vet Yusuf har lagt många timmar på miin husörsäljning, Alltid utgår ifrån min bästa. Tack Yusuf.
Jag hade en fantastisk upplevelse med Yusuf Onur när jag köpte mitt hus. Mäklaren var professionell, lyhörd och hjälpsam genom hela processen. Han var alltid tillgänglig för att besvara frågor och gav bra råd som underlättade mitt beslut. Jag kände mig trygg och välinformerad hela vägen. Rekommenderar starkt!”
it was good interaction with Lina.
Tydlig, vänlig, kunnig! Väldigt lyhörd. Trevlig och visar stort engagemang
Väldigt bra bemötande, lättillgängligt och mycket hjälpsam med att ge svar på även lite klurigare frågor.
Stort tack för dem fina orden Alexander!
Jag har allt gott att säga om mäklaren. Vi har blivit väl omhändertagna och informerade hela vägen. Det enda negativa var att de fullmakter som var skrivna försvann och vi fick göra om den proceduren.
Yusuf är en bra, snäll, duktig och en respektabel person. Vi var väldigt nöjda och glada att träffa honom.
Bra bemötande, kunnig, lätt att få kontakt med.
Hanna var väldigt väldigt snäll,duktig och professionell i sitt arbete.
Vi upplevde tyvärr inte Hanna som hjälpsam, då hon var ofta svår att få tag på. Hon bokade tider som passade henne utan konsultation med oss. Hon skulle återkomma när handpenningen hade kommit, efter att vi skrev på kontraktet, men hon varken kontaktade oss eller svarade när vi ringde. När sedan min man gav henne dåligt omdöme så blev hon bara arg, och inte alls trevlig eller professionell. Vi har tagit hjälp av andra mäklare vid köp och försäljning av lägenhet, som har varit hjälpsamma, ser till att ge information hela...
Hej Kamila, Tråkigt att du och din man upplevde vår service som otillräcklig då det är något som jag ser som det viktigaste av allt och jag har fått väldigt goda recensioner för just det. Efter första omdömet som din man skrev ringde jag upp honom i syfte att förstå vart det gått fel då jag vid kontraktsskrivningen upplevde er som väldigt glada och nöjda. Vi diskuterade då kring de delar som ni varit missnöjda med. Från vad jag förstått är ni missnöjda för att jag inte svarade i telefon på en lördag, då jag råkade...
Professionellt bemötande. Enkel, tydlig, ärlig och rak i kommunikationen. Upplevde att vi var i trygga händer under hela förloppet. stort TACK yusuf
Linda var toppen för oss husspekulanter som behövde extra visning och massa frågor.
Snabb och smidig att ha att göra med
Tack Eva för den fina orden, det uppskattas!
Sandra Cavallin för oss var den bästa mäklaren som vi skulle kunna få. Hon var jätte tydlig med information som vi behövde, jätte snabbt när vi hade frågor, förståelse mot oss som vi visste ingenting om hela processen, hon hade fina förklaringar och råder för oss. Jag känner från hela varan hjärta att hon är exceptionellt som mäklare.
Väldigt bra bemötande, svarade på alla frågor vi ställde och lite till. Engagerad och påläst angående lägenheten, området och kunde möta oss i vad vi sökte efter men också alltid tillgänglig.
Blev bra bemött under visningen. Fick hjälp genom processen från visning till köp.
Very smooth experience with Simon who explained the selling process in detail before the house was put up for sale and also assisted in all the requirements before during and after the sale.
Simon är en jätte trevlig och hjälpsam mäklare.
Simon har väldigt bra bemötande och jag kände mig trygg när han hjälpte mig att köpa lägenheten, Tack Simon
Hon är det sämsta mäklaren 👎👎👎👎👎👎
Väldigt duktig mäklare som ställer upp när man har frågor och är hjälpsam.
Vår mäklare Sandra var väldigt trevlig, vänlig och professionell med glimten i ögat! Hon gjorde att försäljningen gick smidigt och vi är jättenöjda med Sandra som vår mäklare!
Linda är en otrolig trevlig mäklare som var lätt att samarbeta med och alltid tillgänglig! Väldigt hjälpsam och förklarade allt om köpet väldigt tydligt så man förstod. Har man frågor kan man alltid kontakta henne och får alltid svar. Jag är jättenöjd med Linda som mäklare!
Mäklaren (Sandra) var mycket trevlig, vänlig och hjälpsam i sitt bemötande. Var också snabb på återkoppling och lätt att få kontakt med vilket var mycket tacksamt. Jag hade en förväntan av att få tydlig information samt att få möjlighet till en snabb affär om det kändes bra för alla parter. Detta hjälpte Sandra till med på ett utmärkt sätt. Jag är mycket nöjd! Sandra var, utöver ovan, även väldigt lugn och trygg vilket gjorde att det hela kändes mycket bekvämt för mig som köpare.
Mycket sympatisk och närvarande genom processen!
Det var en mycket bra erfarenhet. Han är välkomnande och tänker verkligen på båda parterna
Tack så mycket för de fina orden!
Professionell. Trevlig. Hjälpsam.
Trevlig, saklig och professionell.
Lyhörd, förstod mitt behov och fick en snabb smidig affär
Jakob överträffade mina förväntningar genom att alltid vara tillgänglig och snabb med att svara. Han gav ett mycket bra bemötande, och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. Han är också noggrann och tydlig i sin kommunikation
Tack så mycket för dem fina orden Paulo!
Vänligt och trevligt bemötande. Våra förväntningar överträffades med råge. Grundlig och korrekt vid genomgång av dokument inför kontraktskrivning.
Trevligt bemötande, ordnade bra hjälp med lånelöfte genom OrdnaBolån.
Professionell, positiv, förtroendeingivande.
Väldigt professionell och trevlig mäklare!
En mycket trevlig och kunnig mäklare.Rekommenderar starkt.
Som en mycket trevlig person att prata med och proffsig i sitt arbete.
Sandra har på ett professionellt och trevligt sätt lotsat mig igenom min försäljning av mitt hus. Jag har känt mig trygg med att hon vill att det ska bli en försäljning som jag är nöjd med. Sandra har varit aktiv i försäljningen och tydlig i sin kommunikation, både med mig och potentiella köpare. Jag upplever att Sandra är en person som både köpare och säljare får förtroende för, med sitt lugn, trevliga bemötande och sin professionella attityd. Jag kan varmt rekommendera Sandra!
Bra bemötande och kunnig- snabbt jobbat. Verkar ha koll på området.
Tack så mycket för dem fina orden Ola.
Sandra är mycket kunnig, vi känt oss trygga under hela försäljningsprocessen. Alltid trevlig i sitt bemötande.
Sandra har varit en mycket skicklig mäklare genom hela säljprocessen. Hennes bemötande har varit toppen från första början. Hon är lugn o metodisk, vilket skapar ett stort förtroende för henne som mäklare. Våra förväntningar har överträffats med råge.
Enkel att ha att göra med. Snabba svar. Ger ett mycket gott intryck. Kände ett stort förtroende i samband med försäljningen.
Trevlig, lugn informativ. Allt har gått smidigt och vid frågor var det enkelt att kontakta Elin och få svar. Elin har nått upp till alla mina förväntningar jag har för en mäklare.