Liselotte har varit ett stort stöd i försäljningen. Hon är en kompetent och lyhörd mäklare med enormt engagemang. Återkopplar och informerar under hela processen.
Liselott Jarkman
Liselott Jarkman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gränna
.Liselott Jarkman har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Liselott Jarkman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.9. Liselott Jarkman har haft 14 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
62 omdömen om Liselott Jarkman
En fantastisk mäklare som hela tiden informerade om allt då jag inte bor kvar. Väldigt hjälpsam , tog ett stort ansvar och gjorde allt lätt för mig.
En kompetent o engagerad mäklare. Tydlighet i processen och snabba svar.
Liselott har levt upp till alla förväntningar och vi är tacksamma för hennes kunskap och engagemang.
Mycket professionell, tydlig, kunnig, ordningsam & god kommunikation.
Korrekt och kommunikativ genom hela processen.
Super duktig på sitt jobb! Trevlig, lyhörd och ser behovet hos kunden! Fantastisk mäklare! Hjälpte oss köpa vårt drömhus!
Mycket trevlig, professionell och lyhörd. Hela tiden en öppen dialog och löpande information och snabb återkoppling.
Professionell, påläst, överträffade våra förväntningar, alltid tillgänglig. Mycket trevligt bemötande.
Liselott är en mäklare i toppklass och vi kunde inte ha varit mer nöjda med hennes insats. Hon kombinerar en trevlig och varm personlighet med hög professionalism, vilket gjorde att vi kände oss trygga från start till mål. Hennes förmåga att lyssna på våra behov och samtidigt erbjuda sin expertis var ovärderlig. Liselott är flexibel och alltid tillgänglig för att svara på frågor eller hitta lösningar, vilket visar hennes engagemang och kundfokus. Med hennes pålitlighet, gedigna kunskap och driv för att uppnå bästa resultat,...