Anna Steen

Anna Steen

Anna Steen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad

Anna Steen har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Anna Steen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 314 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Steen har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

314 omdömen om Anna Steen

Sedan starten hos Reco 2016
Gonzalo A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Steen en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
Södermalm

Trevlig och handlingskraftig! Vi köpte på distans och fick att "extra" hjälp nödvändig för att underlätta i form av digital förhandsvisning, fullmakter etc. Rekommenderas varmt.

Marisol B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Steen en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
Stockholm

Det är andra gången Anna hjälper oss och vi är supernöjda. Toppenbra hjälp och stöd hela vägen, kan varmt rekommendera!

Rasoul M
Hammarby Sjöstad

she acted very professionally, patiently answered all my questions, and considering it was the first home I was buying, she made sure I felt at ease. she explained all the steps carefully, ensuring I understood everything.

Karolina B
Hammarby Sjöstad

Anna är professionell, kommunikativ och engagerad. Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår lägenhet och kan varmt rekommendera Anna!

Damien R
Sofia

Jag är jätteglad av min erfarenhet med Anna Steen! Hon har svarat på alla frågor vi ställde henne på visningen och på kontrakt skrivningen, hon tog tid för att förklara allt som jag hade svårt att förstå (jag pratar inte flyttande svenska), också svarade hon snabbt på mina meddelanden. Dessutom har hon varit trevlig hela tiden, jag rekommenderar högt!

Tobias J
Hammarby Sjöstad

Hon utförde jobbet till vår fulla belåtenhet. Vi kan med nöje lämna henne våra allra bästa rekommendationer. Trevlig, plikttrogen och levererar resultat.

Thomas L
Södermalm

Trevlig, kunnig och snabba återkopplingar

Alen S
Hammarby Sjöstad

Vi fick ett väldigt bra bemötande och en supersmidig affär. Anna hanterade hela försäljningen extremt professionellt. Som köpare är vi jättenöjda.

Hulda M
Södermalm

Anna är kunnig, smart, tydlig, engagerad och väldigt hjälpsam i stort som smått! Hon är lätt att få kontakt med och har alltid ett vänligt bemötande! Tacksam att jag fick anlita Anna som mäklare vid min bostadsaffär!

Gabrielle W
Södermalm

Mycket trevligt bemötande. Anna är kunnig och påläst. Köpet gick smidigt efter en intensiv budgivning.