Vi är väldigt nöjda med den hjälp vi fått av Marie! Marie återkopplar alltid snabbt och har varit lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera henne.
Marie Bertilsson
Marie Bertilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
.Marie Bertilsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Marie Bertilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Bertilsson har haft 22 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
118 omdömen om Marie Bertilsson
Marie gjorde affären snabb och smidig. Hon såg till att bemöta alla våra behov och funderingar, för att vi skulle känna oss så trygga som möjligt. Rekommenderar starkt!
Marie är väldigt trevlig och jobbade för att få lägenheten såld i en tuff marknad.
Vi är väldigt nöjda med upplevelsen, det blev precis som hon sa och priset på bostaden blev jättebra.
Marie was fantastic to buy a property from. We felt safe and secure buying from her and her wealth of knowledge shone through the entire process.
Känner till området otroligt bra. känner fullt förtroende henne. väldigt professionell i sitt yrke!!
Duktigt och trevlig. Kändes tryggt hela tiden
Vi blev väldigt bra bemötta av Marie. Hon gav ett proffsigt och engagerat intryck. Marie svarade på alla funderingar vi hade och kom med kloka inspel, vi har kännt oss trygga genom hela processen. Vi är supernöjda med henne och hon levde upp till förväntningarna. Vi kan varmt rekommendera Marie till andra.
Marie är professionell och ger ett varmt bemötande. Tack vare hennes kompetens och tydlighet i alla steg, gav hon mig stor trygghet genom processen. Jag är mycket glad att Marie var mäklare vid mitt bostadsköp.
Marie var väldigt lättillgänglig och har så fin och trygg energi. Allt gick smidigt från start till slut. Det var en ganska lång process då vi skulle sälja innan vi kunde köpa osv men hon var med oss hela vägen och uppdaterade om allt hon kunde. Vi hade även frågor som hon kollade upp och såg till att vi fick svar på. Gillar Marie skarpt!