Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden

Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden

• BadgeTenYears
1 168
4.8

Tack vare sin ljusa färgsättning kallas Hammarbyhöjden ibland "Den Vita Staden". En kuperad stadsdel som känns ljus och öppen, både vad gäller bostäder och natur. Här bor du precis på gränsen till Stockholms innerstad med naturen utanför dörren. Vi på Svensk Fastighetsförmedling var först med att öppna kontor här 2005 och...

1168 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden

Sedan starten hos Reco 2014

Lars E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Bertilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Johanneshov

Enbart 100% positivt. Det märktes att hon kunde sin sak och jag fick stort förtroende för henne första gången vi möttes. Jag rekommenderar starkt att anlita henne.

Mats H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Langetun en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Årsta

Blev bra bemött. Fick möjlighet att se lägenheten innan kontraktskrivning. Lite stressigt vid genomgång av kontraktet. Skulle behövt läsa i lugn takt. Övrigt bra.

Jeanette J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Langetun en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Årsta

Andreas gjorde ett jättebra jobb med försäljningen av min lägenhet. Professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Han höll mig uppdaterad, gav bra råd och såg till att allt flöt smidigt liksom uppfyllde mina förväntningar.

Emelie J
Västerhaninge - Ribby

Vår mäklare var fantastisk. Hon var väldigt trevlig och tydlig. Det var vårt första bostadsköp och hon hjälpte oss att förstå hela affären bättre.

Kristofer W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Bertilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Älvsjö-Långbro Park

Trevlig, hjälpsam och väldigt snabb på att återkoppla.

Jan R
Älvsjö-Långbro Park

Har ju flyttat några gånger här i livet och hon är den mäklare som gjort störst intryck på mig. Hon gör allt för kundens bästa. En mycket värdig representant för mäklaryrket. Hon är kanon helt enkelt.

Tobias E
Johanneshov

Jag kan varmt rekommendera Andreas som mäklare! Proffsig, genuin och väldigt kompetent. Från första mötet till försäljning tog det knappt 5 veckor. Väldigt imponerande då marknaden är svajig i dagsläget. Hans värdering och strategi visade sig vara helt korrekta för att få till en snabb försäljning. Andreas är genuint intresserad av att göra en bra affär för både köpare och säljare. Jag hade fullt förtroende för Andreas från början till slutet av hela processen, och skulle definitivt anlita honom igen vid en försäljning.

Anders I
Johanneshov

Professionell och intresserad av att göra ett sådant bra jobb som möjligt. Känns som Andreas verkligen lyssnade och tog till sig de önskemål som diskuterades. Rekommenderar starkt

Viggo V
Enskede

Engagerad och bra bollplank. Fick Andreas rekommenderad av mig och har redan rekommenderat honom till andra. Han tog hela affären mycket seriöst trots att det potentiella beloppet för lägenheten inte var superhögt.

Ali S
Gullmarsplan

Marie är en proffsig och fantastisk mäklare. Hon gjorde sitt yttersta för att sälja vår lägenhet. Hon var alltid tillgänglig och villig att hjälpa till på alla sätt och vis. Bra bemötande och mån om att hålla oss uppdaterade under hela processens gång. Vi är otroligt nöjda och rekommenderar Marie varmt!

Lena S
Kungsholmen - Fredhäll

Mycket bra Bra snabb affär Och mycket proffsigt bemötande Kan inte ha haft en bättre mäklare

Emil I
Årsta

Marie var otroligt inlyssnande, hjälpsam och pedagogisk. Hon utstrålar ett lugn och hög kompetens. Vi är tacksamma och mycket nöjda med att ha fått hjälp av Marie i denna försäljning.

Stefan G
Långbro Park/Älvsjö

Bra bemötande och noggrann. Jag uppskattade att hon var rak och inte lindade in saker o ting

Daniela W
Johanneshov

Superproffsig och gav ett personligt varmt bemötande! Hjälpsam med hela processen och svarade snabbt! Hade absolut valt Marie om jag skulle sälja idag

Jessica G
Långbro Park/Älvsjö

Marie är precis vad en mäklare ska vara.

Jenny L
Långbro Park/Älvsjö

Trovärdig, tydlig, proffsig, lätt att nå, snabb! Toppen på alla sätt!

Johan L
Långbro Park/Älvsjö

Skarp och förtroendeingivande. Känns trygg och ärlig att ha och göra med som säljare och tror jag som köpare. Dessutom väldigt trevlig att ha kontakt med och upplevelsen är att hon anstränger sig för kunden. Toppbetyg!

Isabella B
Johanneshov

Jag vill varmt rekommendera Andreas som mäklare! Från första mötet visade han prov på ett stort engagemang, professionalitet och genuint kundfokus. Under hela försäljningsprocessen har han varit service-minded, flexibel och kommunikativ, vilket har gjort att jag har känt mig trygg och välinformerad vid varje steg. Andreas är lyhörd för behov och önskemål, och även proaktiv i att ge råd och rekommendationer som verkligen gör skillnad. Han har en god förmåga att anpassa sig till situationer och hitta lösningar, oavsett...

Peter L
Fruängen

Jag är mycket nöjd med Marie som mäklare. Glad, trevlig och snabb.

Eva W
Fruängen

Marie är effektiv och kunnig inom många områden. Hon är dessutom mycket trevlig.

Isak H
Hammarbyhöjden

Marie är oerhört trevlig, professionell, kunnig och hjälpsam. Rekommenderas varmt.

Malin U
Årsta

Marie har varit en klippa sedan dag ett! Har känt mig så trygg i hennes händer. Kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Aliss R
Enskede

Mycket nöjd! Fick upp lägenheten till det priset vi ville ha, trotts långsam marknad! Trevlig och proffsig!

Anette J
Hammarbyhöjden

Mycket kunnig om området och marknadsläget Bra matchning med köpare Snabb och effektiv kommunikation Bra tips om kringtjänster

Daniel W
Enskede

Mycket nöjd! Jobbade upp priset till det vi ville ha trots långsam marknad. Rekommenderar.

Tommie E
Älvsjö Örby Slott

Världsklass, trevlig och snabb på att svara

Helena J
Sålde sitt hus med hjälp av Marie Bertilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Älvsjö

Förtroendet Marie ingav från första mötet till kontraktsskrivning med köparen var oslagbart! Hon gjorde allt och lite till för att det skulle bli en bra och smidig försäljning.

Susanna K
Gullmarsplan

Marie är jättretrevlig ,rak, ärlig & väldigt kunnig om branchen men också gällande helheten. Hon kändes proffsig redan första dagen och hon avger en varm känlsa av att hon bryr sig mycket om sina kunder. Våra förväntningar av vår mäklare var att hon skulle ha bra koll på område osv vilket hon hade och hon hade även en vettig plan både lång & kortsiktig. Vår upplevelse är att att hon gjorde det hon sa att hon skulle göra. Vi kan varmt rekommendera henne. // Sanna & Lasse

Carina M
Årsta

Superbra och trevlig mäklare! Han var väldigt duktig och tillmötesgående. Vi fick exakt vad vi ville med Andreas!

Milka S
Farsta - Hökarängen

Pålitlig och kundvänlig. Mäklaren lyssnade på mina önskemål och tog sig tid . Tyvärr var mina förväntningar för höga och vi lyckades inte sälja lägenheten . Jag kan tänka mig att rekommendera mäklaren till andra personer.

Kevin L
Hammarbyhöjden

Väldigt bra och proffsigt bemötande från mäklaren Rikard. Vi hoppades kunna få till ett snabbt köp av objektet med förhandsvisning, där var Rikard väldigt hjälpsam med sin tillgänglighet och bra medlande mellan oss som köpare och den säljande parten. Högsta betyg rakt igenom och vi kommer definitivt att ta Rikards hjälp i framtiden.

Henrik B
Blåsut

Andreas är en otrolig mäklare. Tydlig, rak och strategisk. Hela processen kändes bra från början till slut och resultatet var över förväntan. Fler borde välja Andreas.

Baran M
Årsta

Rak och öppen dialog under resans gång!

Eva A
Hammarbyhöjden

Jag blev bemött på ett personligt, avspänt och trevligt sätt. Mina förväntningar var blandade då kontakten från början var mer en trevare från min sida. Mäklaren levde upp till alla mina förhoppningar och tog ärendet från förhandstitt till avslutad affär smidigt och snabbt. Jag är mycket nöjd med hela processen och mäklarens insatser.

Linda F
Blåsut

Vi är väldigt nöjda med den hjälp vi fått av Marie! Marie återkopplar alltid snabbt och har varit lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera henne.

Linda L
Blåsut

Marie gjorde affären snabb och smidig. Hon såg till att bemöta alla våra behov och funderingar, för att vi skulle känna oss så trygga som möjligt. Rekommenderar starkt!

Maria L
Årsta

Andreas är säker på sin sak och har en ödmjuk framtoning. Han inger stort förtroende och har bred kunskap. Han skötte hela försäljningsprocessen mycket professionellt. Andreas lyckas även slå kollegans och områdets försäljningsrekord per kvm!! Jag är mycket nöjd med val av mäklare och försäljningen. Den gick över förväntan. Jag rekommenderar Andras Langetun och Svensk Fastighetsförmedling.

Caroline H
Hammarbyhöjden

Marie är väldigt trevlig och jobbade för att få lägenheten såld i en tuff marknad.

Laura L
Johanneshov

Andreas skötte sitt jobb väl och sålde i slutänden i enlighet med min förhoppning. Stundtals hade jag önskat att han skulle haft lite mindre bråttom och kommunicerat tydligare med mig, jag fick intrycket av att han ändrade strategi något utan att först konsultera mig. I övrigt är jag dock mycket nöjd med slutresultatet.

Maria M
Årsta

Mycket proffsig mäklare som hjälpte oss bra.

Sebastian P
Johanneshov

Vi är väldigt nöjda med upplevelsen, det blev precis som hon sa och priset på bostaden blev jättebra.

Johanna S
Johanneshov

Andreas har varit en fantastisk mäklare för oss, proffesionell på alla plan! Andreas är engagerad, tillmötesgående och vi har uppskattat att han verkligen varit tillgänglig under vår resa till ett nytt boende. Rekomenderar starkt Andreas för både säljare samt köpare! Tack för att du fick oss att känna oss så trygga i denna affär:)

Catherine L
Älvsjö-Långbro Park

Marie was fantastic to buy a property from. We felt safe and secure buying from her and her wealth of knowledge shone through the entire process.

Tigist W
Årsta

Bra på att förklara, bra sälj idier och snabb!

Bruno M
Johanneshov

Det här var min första köpupplevelse någonsin och jag hade ingen erfarenhet av att gå in på det här men Andreas svarade på alla mina frågor och var både avslappnad och professionell på samma gång vilket verkligen gjorde mig tillfreds. Han svarade på alla mina frågor vilket också gjorde mig mindre stressad.

Biljana L
Västerhaninge

Jag kan varmt rekommendera Biljana till alla söker en kompetent och pålitlig mäklare. Hela försäljningsprocessen gick smidigt och professionellt till. Biljana visade ett stort engagemang vilket gjorde att jag kände mig trygg.

Thomas A
Älvsjö-Långbro Park

Känner till området otroligt bra. känner fullt förtroende henne. väldigt professionell i sitt yrke!!

Anders B
Hammarbyhöjden

Mycket nöjd på det hela. Mäklaren ingav förtroende med ett jordnära och okrångligt förhållningssätt. Bra på att höra av sig.

William H
Hammarbyhöjden

Duktigt och trevlig. Kändes tryggt hela tiden

Sophia C
Johanneshov

Andreas gjorde ett riktigt bra jobb med försäljningen av min lägenhet och jag är väldigt nöjd. Det var bra och nära kommunikation genom hela processen och allt har känts väldigt tryggt. Det har varit väldigt flexibelt efter önskemål och jag har alltid fått svar på mina funderingar. Andreas är saklig, kunnig och har ett bra professionellt bemötande. Det enda som i detta fall drar ner helhetsbetyget är att det sattes en lite för hög värdering och förväntan mot vad marknaden kanske kunde svara mot. Nu landade vi bra tillslut och jag känner mig absolut jättenöjd med Andreas ändå.