Affären gick smidigt från start till mål
Peter Rosén Sjöberg
Peter Rosén Sjöberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
.Peter Rosén Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Peter Rosén Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Rosén Sjöberg har haft 27 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
37 omdömen om Peter Rosén Sjöberg
Peter har varit mycket professionell sedan första kontakten fram tills tillträdet. Peter har varit mycket behjälplig i alla frågor. Han har även varit tydlig i kommunikationen.
Korrekt och sakligt bemötande.
Mitt första bostadsköp kändes väldigt tryggt med Peter som har varit professionell och behjälplig med allt längs vägen. Ifall ni behöver en mäklare som tillfredsställer era önskemål och behov så är Peter rätt för er då han är flexibel med det mesta!
Vi är väldigt nöjda med Peter som köpare! Professionell och bryr sig om både köparens och säljarens behov vilket har skapat en trygghet för oss. Dessutom är Peter engagerad och flexibel i sitt arbete och alltid vill allas väl när han kunde ta sig till oss för signering av bostadsköpet vid midnattstid eftersom vi skulle åka iväg samma dag, för att underlätta för oss alla och slippa vänta till senare. Detta kommer vi alltid ha i minnet vilken grym mäklare han är och kommer aldrig sluta rekommendera honom och bara prata gott...
Trevlig, ödmjuk, informativ och genuin.
Trevligt bemötande och en smidig försäljning
Jag är otroligt nöjd med min erfarenhet av Peter. Jag har blivit väl bemöt. Alla mina frågor har blivit besvarade och kunde inte begärt en bättre service.
Tack så mycket för att du ville ta dig tiden att lämna en så fin rekommendation Sheila! Jag önskar dig all lycka i ditt nya hem! :D
Peter har med värme och respekt för alla parters utgångspunkt, stöttat och väglett mig genom hela processen. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen genom varje steg. Jag har fått goda råd och tips som gjort att jag till slut kunnat genomföra affären. Därför lämnar jag mina allra varmaste rekommendationer. Stort hjärtligt tack för allt.
Wow Eleonora, så otroligt snällt skrivet. Allt jag jobbar för som mäklare sammanfattar du här i din din rekommendation, det gör mig så otroligt glad och stolt. Stort hjärtligt tack till dig med, hoppas du kommer stormtrivas i ditt nya hem! :)
Väldigt trevligt bemötande och mån om att allt blev så bra som möjligt!
Tack för de fina orden Miriam, det gläder mig att du känner så och stort tack för ett trevligt samarbete trots de tråkiga omständigheterna som förde oss samman. Allt gott till er!