Mycket bra bemötande. Bra kontakt. Förväntningarna har varit större än verkligheten. Försäljningen blivit av men efter en lång tid och med mycket pris vad vi har begärt.
Charlotte Johansson
Charlotte Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
.Charlotte Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Charlotte Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 228 omdömen med ett betyg på 4.7. Charlotte Johansson har haft 50 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Jag eftersträvar att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg och proffsig affär. Målsättningen är självklart att ni vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.
Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är ett stort hus vid havet, utomlands, där solen alltid skiner :)
Vad vet vi inte om dig?
Jag är händig och kan både sy och snickra!
2023-11 - 2024-10
228 omdömen om Charlotte Johansson
Hej Rafal Ja tyvärr tog det längre tid än förväntat, men nu är huset sålt till nya glada köpare:)
Mäklaren var professionell, lyhörd och tydlig genom hela processen. Vi hade förväntningar på ett smidigt och transparent köp, och dessa uppfylldes helt. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med bemötandet och det stöd vi fick vid köpet av bostaden.
Hej Stefan Stort tack för det fina omdömet:)
Bra. Kände mig lite stressad ibland under budgivningen.
Hej Lina Ja en budgivningen är tyvärr en stressig process, men nu är det klart och du har köpt en mycket fin lägenhet där jag tror du kommer att stormtrivas:)
Charlotte har ett professionellt och trevligt bemötande. Känns tryggt att låt henne sköta min försäljning
Hej Pär Tack för att jag fick sälja hus nummer 2 åt er:)
Vi är nöjda med Charlotte som mäklare och känner oss väl bemötta.
Hej Ann stort tack för det fina omdömet 🙏🌸
Snabb, effektiv och tillmötesgående.
Hej Ingrid Stort tack för det fina omdömet 🌺
Positiv. Distanserad. Respektfull. Lyssnande. Skicklig.
Hej Anders Stort tack för det fina omdömet 🌸☀️
Otroligt serviceminded , professionell och saklig. Lyssnat på våra behov och önskemål. Kan varmt rekommendera Charlotte
Tack snälla Cecilia för det fina omdömet och grattis till förvärvet av en otroligt fin lägenhet 🌸Ni kommer att stormtrivas 😀
Väldigt trevligt mottagande kändes väldigt proffsig och kunnig , allt väl förberett när vi skulle skriva avtal
Hej Magnus Stort tack för det fina omdömet 😀🌸
Charlotte var lätt att få tag i och få svar på ev frågor. Hon tog uppdraget seriöst och jag och min bror fick den hjälp vi behövde för att få igenom försäljningen av fastigheten.
Hej Annika stort tack för det fina omdömet 🌸😊