Gustaf Winterros Malmsten

Gustaf Winterros Malmsten

Gustaf Winterros Malmsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Gustaf Winterros Malmsten har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Gustaf Winterros Malmsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-12 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.6. Gustaf Winterros Malmsten har haft 5 försäljningar sen 2024-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-11 - 2025-02

46 omdömen om Gustaf Winterros Malmsten

Sedan starten hos Reco 2024
Anita A
Sålde sitt hus med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Valla

Gustav skötte försäljningen mycket bra från första till sista steg. Är mycket tacksam och rekommenderar honom varmt! Tack så mycket! Anita Andersson, Valla

Dick Å
Köpte sitt hus med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Björkvik

En trevlig, engagerad mäklare som som gav oss en informativ beskrivning av fastigheten och god tid att undersöka och "känna in" objektet vid visningen. Han återkopplade också några dagar efter visningen för att höra hur våra tankar gick och om vi var intresserade att gå vidare. Vi upplever Gustaf som en pålitlig person som ger ett avslappnat och förtroendeingivande intryck.

Anne L
Björkvik

Lugn och kunnig Ingen stress. Man kände alltid att han hade tid för oss när vi undrade något. förklarade bra. Lyhörd för våra önskningar. informerade bra. Trevligt bemötande. Vi är jättenöjda med Gustaf.. Mats och Anne.

Janet Elisabet Å
Björkvik

Trevlig och informativ Har inget att klaga på.

Britt Monika G
Vingåker

Informativ, kunnig och trevlig.

Håkan P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Strandvägsområdet

Jag upplevde Gustav som proffsig och kunnig Jag är väldigt nöjd med min affär MVH Monica

Anders R
Floda

Gustaf har förmågan att få dig att känna dig avslappnad och trygg. Du vet att det här kommer att gå bra. Han är tydlig och rak. En bra mäklare helt enkelt.

Mohammad Jawid I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Norr

Gustaf hade ett trevligt bemötande och var ärlig och förklarade bra och tydlig. Det hjälpte mig mycket som första köparen.

Kevin A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Norr

Det är min första bostad jag bor i och som jag även får såld tack vare en smidig, duktig, respektfull och professionell mäklare. Vid framtida affärer har jag redan bestämt vilken firma & mäklare jag ska använda mig av! Tusen tack för hjälpen!

Helena A
Sålde sitt hus med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Marmorbyn

Mycket trevligt bemötande! Gustaf är lugn, trygg och mycket förtroendeingivande. Genom hela försäljningsprocessen har han hållt oss uppdaterade med vad som händer och vad nästa steg ska bli. Han har visat på stor kunskap och kompetens inom sitt yrke. Vi är mycket nöjda med valet av mäklare och kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad.