Hon är duktig,snäll och även under press har tålamod.
Nora Andersson
Nora Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kinna
.Nora Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Nora Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.9. Nora Andersson har haft 16 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-10
60 omdömen om Nora Andersson
Toppen upplevelse! Väldigt duktig
Nora är fantastisk! Hon är en riktig doer som snabbt och effektivt tar tag i saker. Nora har kommit med snabba svar när vi har haft frågor och funderingar samt hjälpt oss när vi har behövt hjälp. Hon är alltid positiv och fick sålt vårt hus snabbt där både köpare och säljare var nöjda. Tack Nora!
Nora har ett trevligt och professionellt bemötande och var duktig på att besvara de frågor vi hade om objektet. Om det uppstod några oklarheter tog hon reda på fakta och återkom snabbt och smidigt med svar. Kommunikationen har varit tydlig och bra. Köpet har genomförts smidigt, och Nora har varit utmärkt genom hela processen, från intresse till avslutat köp.
Tack snälla för det fina omdömet! Hoppas ni kommer trivas bra i ert nya hus. Vänliga hälsningar Nora
Toppen, proffsig men samtidigt personlig, har känts bra genom hela försäljningen
På ett positivt sätt. Att få en seriös bedömning av vår bostad o situationer vilket vi fick. Köpet har skötts helt utan anmärkning o vi är jättenöjda så här långt.
Hjälpsam och tillmötesgående. Snabbt och smidigt genomförande av visning och köp.
Väldigt trevlig och hjälpsam.
Trevlig och snabb mäklare med god koll! Kunde förstå vår situation väl och löste försäljningen bra utefter det. Rekommenderar Nora!
Ett supertrevligt bemötande. Bra kommunikation. Serviceinriktad.