Vi är mycket nöjda med bemötandet genom hela försäljningsförloppet. Lugnt, sakligt och proffsigt. Pär var lätt att nå och gav oss hela tiden relevanta svar på våra frågar. Det hela blev bättre än vi hoppats. Tack!
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kinna! Här i Kinna och Marks kommun har vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor koll på alla områden, vare sig det gäller centralorten eller landsbygden. Mäklarkontoret ligger i Kinna men vår lokalkännedom sträcker sig längre än så. Vi hittar ditt drömboende i hela Marks kommun...
424 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Sedan starten hos Reco 2016
Ett varmt och välkomnande mottagande. Att träffa blivande köpare där Pär visade stor erfarenhet av att bemöta och svara på frågor av skiftande karaktär. Det kändes tryggt hur han presenterade fastigheten och förde affären i hamn. En stor eloge till en bra och duktig mäklare.
Hon är duktig,snäll och även under press har tålamod.
Toppen upplevelse! Väldigt duktig
Nora är fantastisk! Hon är en riktig doer som snabbt och effektivt tar tag i saker. Nora har kommit med snabba svar när vi har haft frågor och funderingar samt hjälpt oss när vi har behövt hjälp. Hon är alltid positiv och fick sålt vårt hus snabbt där både köpare och säljare var nöjda. Tack Nora!
Trevlig o kunnig snabba svar på mina frågor.
Allt bra, informativt och proffesionellt.
Martina har varit lyhörd och lösningsinriktad. Hon har varit snabb med att svara på frågor via mejl och sms. Hon har varit skicklig på att läsa av i de sociala mötena mellan oss och säljaren vid första fastighetsaffären samt de nya köparna vid försäljning av vårt hus. På det hela taget kan vi inte önska oss mer av en mäklare! Richard och Lisa
Tack snälla ni , så roligt att få hjälpa er med både försäljning och inköp av er nya fastighet.
Nora har ett trevligt och professionellt bemötande och var duktig på att besvara de frågor vi hade om objektet. Om det uppstod några oklarheter tog hon reda på fakta och återkom snabbt och smidigt med svar. Kommunikationen har varit tydlig och bra. Köpet har genomförts smidigt, och Nora har varit utmärkt genom hela processen, från intresse till avslutat köp.
Tack snälla för det fina omdömet! Hoppas ni kommer trivas bra i ert nya hus. Vänliga hälsningar Nora
Pär guidade oss igenom hela säljprocess och hade en tanke med hur upplägget skulle vara så vi kändes oss trygga. En av dom saker vi uppskattade var att Pär gjorde ett aktivt säljarbete för att hitta rätt köpare. Vi kan varmt rekommendera Pär Brundin och Svensk Fastighetsförmedling. /Clas o Petra Hack
Bemötandet var trevligt och positivt. Våran försäljning sköttes med stort kunnande.
Tack för ett bra samarbete med er alla tre.
Toppen, proffsig men samtidigt personlig, har känts bra genom hela försäljningen
Mycket trevlig. Det gick snabbt att sälja huset.
Väldigt bra. Trevlig, bra kommunikation och tillförlitlig.
bra kontakt och följer upp efter frågor lätt att få tag på trevlig förklarar vid frågor
Simon är en fantastisk mäklare som lever upp till alla förväntningar! En lugn och trygg mäklare som vet vad han gör trots en svår marknad.
Tack Albert! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med din försäljning. Även ifall det tog lite tid.
På ett positivt sätt. Att få en seriös bedömning av vår bostad o situationer vilket vi fick. Köpet har skötts helt utan anmärkning o vi är jättenöjda så här långt.
Hjälpsam och tillmötesgående. Snabbt och smidigt genomförande av visning och köp.
Ingav stort förtroende. Lugn och socialt kompetent. Lång erfarenhet. Verkade för mig mycket kunnig på sitt område.
Tack Anna , bara roligt att få hjälpa er så ni kan flytta till ert nya fina boende
Insatt, närvarande! Lyssnande
Tack Martin kul att få hjälpa er och att det blev så lyckat
Martina är full av positiv och stödjande energi. Att sälja den villa vi skapat en familj tillsammans i och gå vidare är en stor sak, skapar en del osäkerhet och i den situationen behövs en trygg partner. Martina var detta genom att; - Ge adekvat information - Alltid återkoppla - Ingav förtroende genom att alltid leverera på åtaganden Vi landade en affär som är god för både oss som säljare och dem som köpare. Rekommenderar absolut Martina vid ett mäklaruppdrag!
Tack för de fina orden bara roligt att få hjälpa er med försäljningen av ert fina hus. Så roligt att ni också hittat ert nya hem med toppenläge.
Väldigt trevlig och hjälpsam.
Pär har varit tillgänglig, informerat mig och löst alla kontakter med banker osv, så det har varit enkelt att jobba med honom.
Trevligt och proffesionellt bemötande. God kännedom om marknaden och prisbilden.
Trevlig och snabb mäklare med god koll! Kunde förstå vår situation väl och löste försäljningen bra utefter det. Rekommenderar Nora!
Ett supertrevligt bemötande. Bra kommunikation. Serviceinriktad.
Trevlig, uppmärksam, proffsig o tydlig. Kände mej helt trygg!
p,rofessionell och tillmötesgående levde upp till mina förväntningar kom med egna ideer
Mycket engagerad och professionellt bemötande. Vi har verkligen ingenting att klaga på och kan varmt rekommendera Nora som mäklare alla dagar i veckan!
Trevlig och tillmötesgående. Har ordning på uppgifter och papper.
Trevligt bemötande allt gick smidogt kan gott rekomendera honom
Nora var toppen hela vägen från första kontakt vid visningen till kontraktsskrivningen. Vi är jättenöjda.
Mycket bra bemötande och bra avslut..
Trevlig och kompetent tjej,som har stort tålamod m tröga säljare,haha! Allt gott!!!!!
Grymt bra och professionell skötte jobbet kanon
Tack Tony hoppas du kommer trivas i ditt nya boende
Allt har funkat smidigt. Lätt att kommunicera med. Ordning och reda. Allt har löpt på.
Tack Sara själv , ordning och reda på dig också, lycka till med ditt nya boende
Mycket trevlig och kunnig. Jag hade inga särskilda förväntningar då jag aldrig sålt ett hus förut men allt har gått bra hittills.
Nora är en seriös, ambitiös och kunnig mäklare och har tagit oss igenom försäljningen på ett professionellt sätt, vi är supernöjda med servicen vi har fått och kommer garanterat ta hjälp av Nora om vi skall sälja nån fastighet igen!
Jag blev trevligt och professionellt bemött. Han hade en tydlig plan och med tanke på hur marknaden ser ut i dagsläget så är jag nöjd med resultatet av försäljningen. Kan absolut rekommenderas till vänner.
Mäklaren var kunnig, engagerad och trevlig
Simon är enkel att ha att göra med. Han är också kompetent och har stor erfarenhet som han utgår ifrån i dialogen gällande prissättning, hantering av försäljning och allt annat som är kopplat till försäljningen. Motsvarade verkligen de förväntningar vi hade på honom. Sammanfattningsvis har försäljningen gått över förväntan och Simon har varit väldigt hjälpsam.
jätte trevlig och hjälpsam. hade koll och kunde besvara mina frågor.
Bra bemötande, inga problem. Gav mig svar på det jag behövde veta.
På ett trevligt och bra sätt. Glad, driven och energisk. Vi ville få sålt huset och det gick smidigt. Snabb återkoppling på allt och svarade på våra frågor. Jag har bara positiva feedback och uppskattar den snabba och kunniga hanteringen av försäljningen. Vänliga hälsningar Eva
Tack Eva, för ett trevligt sammarbete.
Alla tiders bra, trevligt bemötande!
Professionell, trevlig och stort kundfokus. Kännedom om området gör att hon känns trovärdig. Jag hade frågor kring försäljningen och vi hade en bra dialog om olika möjligheter och konsekvenser. Jag var trygg i alla steg genom tät kontakt och tydlig information. Toppenmäklare!
Tack Laila det var fint sagt, vi ses snart igen.
Mycket trevlig och kunnig vilket lett till ett snabbt och bra bostadsköp!
Tack Joel hoppas du kommer trivas i ditt fina hus.
Mycket nöjd med allting och skulle köpa utav er igen
Pär Brundin är en mycket trevlig och tillmötesgående mäklare som lyssnar och ger bra råd vid en försäljning. Han är dessutom väldigt positiv vilket gynnar både säljare och köpare! Jag är mycket glad att vi fick Pär!
Mäklaren har varit pricksäker vad gäller värderingen av fastigheten och haft en professionell framtoning. En god affär tack vare en engagerad mäklare.