Linda är en trevlig mäklare och kan sitt jobb. Bra på att ta hand om sina kunder .
Linda Grundström
Linda Grundström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Klippan
.Linda Grundström har varit registrerad mäklare sedan 2002-08. Linda Grundström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Grundström har haft 38 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
184 omdömen om Linda Grundström
Proffsig, hjälpsam och MYCKET trevlig !!!!
En härlig engagerad, kompetent, lätt att komma på lösningar för både kund och säljare. Ett rent nöja att lära känna Linda.
Trevlig i bemötande, tillgänglig, social, ärlig, hjälpsam. Linda har väldigt god kompetens inom sitt yrke och mycket erfarenhet. Hon gör sig tillgänglig om hon skulle vara upptagen.
Vi är så nöjda med vår mäklare Linda. Så proffsig i sitt yrke och hon får våra varmaste rekommendationer.
vi blev bemötta med ett trevligt och professionellt sätt av Linda. Våra förväntningar var att få god hjälp och bra svar på våra frågor och det fick vi med bravur. Vi upplever Linda som en perfekt mäklare och rekommenderar henne gärna till andra.
Erfaren, duktig, trevlig, hjälpsam, kunnig. Jag kan rekommendera Linda till både försäljning och köp då hon hjälpt mig med båda. Jag är supernöjd med affärerna jag gjort med hjälp av Linda. / veronica Lönn
Linda är en väldigt duktig och trevlig mäklare. Hon förklarar väldigt bra hur allt fungerar i samband när man köper och säljer bostäder.
Linda Grundström har varit otroligt hjälpsam vid försäljningen av den gamla bostaden och köpet av den nya bostaden. Hon är lugn, proffsig och tar sig verkligen tid och förklara alla steg i processen. Kunde inte fått en bättre mäklare!
Underbar mäklare som ser till allas bästa,glad och positiv som jag varmt kan rekommendera.